Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)
Raspunsuri - Pagina 21
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 bre'...numai she-male sa nu "cie" |
Si daca is, ce? Ma discriminezi? Uailei, o fi ultrajul contraventie (na, v-au facut-o, nu mai e infractiune) dar sa stii ca si discriminarea e! Daca dovedesc ca ma discrimineaza un organ al statului roman, m-am scos!
My_Lady0091 spune:
to be or not to be...CLEAN?!
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Miha, tu cand ai trimis actele sa aplici la facultate, ai trimis la Study in Sweden? Adica Studera.nu si ai aplicat prin portal? Ca ma tot freaca niste domni cu neintelegeri... Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Actele pentru recunoasterea diplomei de liceu am trimis la VHS si studera a luat de la ei tot. Eu am trimis la studera.nu numai betyg SAS A si SAS B plus betyg Engelska A. Astea lipseau la behörighetul pentru a ma accepta la facultatea la care am aplicat. Restul au fost recunoscute de pe diploma de liceu.
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Si daca is, ce? Ma discriminezi? Uailei, o fi ultrajul contraventie (na, v-au facut-o, nu mai e infractiune) dar sa stii ca si discriminarea e! Daca dovedesc ca ma discrimineaza un organ al statului roman, m-am scos! Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Esti pinguin..nici nu stiu unde naiba sa ma uit sa-ti depistez "natura"...sub coada?ai coada?
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
Ma, ia nu fi... Cumva! Ce cauti tu sub coada mea? De ce-ai venit sa-mi tulburi linistea?
Miha, de la fac din Ro nu ai trimis nimic? Eu am niste discutii pe baza diplomei de fac. Pe alea de liceu nici nu le-am trimis, nu ma intereseaza sa reiau studiile la högskola suedeza.
Tanti Zavaidoc spune:
Strangeti, ca ne mutam. Aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168228&nm=Fratia-Pinguinului-5
Dati cu cheia, care oti mai fi treji!
mihaela_s spune:
Ca sa ma inscriu la facultate nu am avut nevoie de diploma de facultate. Diploma de facultate(cu alte acte) am trimis la HSV si am primit utlåtandet, adica recunoasterea ei in Suedia. Cred ca am trimis-o totusi si la studera.nu dar nu apare nicaieri in contul meu la Akademiska meriter. Doar ce am studiat in Suedia, la nivel universitar.
Ce nu vor astia sa accepte? Ce iti cer?