Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Deea ce bine era daca ne intalneam, dar eu pe la ora 14 am iesit la plimbare, dupa ce a papat legumele.

Lalely eu am Tefal, nu Philips cum am zis, nu stiu de ce l-am confundat ca toata ziua fac la el, dar m-a lasat memoria se pare.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Mandreac,Happy,Catank...de care steamer aveti???
Stiu ca ati dat si link..dar eu am dormit pe mine se pare..
As fi si eu interesata...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Acesta!
http://www.emag.ro/gatit-cu-aburi---convectie/aparat-de-gatit-cu-abur-philips-hd9120-alb--pHD9120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Fetele imi cer scuze ptr incoerenta si greseli
Sar din lac in put uneori, insa...atit de legata ma simt de voi incit am impresia ca sunteti in asentimentul meu si stiti ce vreau sa spun. E ultima data care ma scuz (nu care gresesc)...nu de alta dar ma tem ca ma acuz.

roxyda, il recomand cu caldura! stai inca nu am gatit ''alea, alea'' am ginduri mari, sa vezi atunci reclama
Sincera sa fiu a vb cu patos despre el hapiness...eu la ea am retinut avantajele. Asa ca ..hapiness !

Eu piele si os?hahahhhhhhh ma faci sa rid Acum am servit la cina seminte de floarea soarelui (ingrasa )si ceai de lactatie .

Maine vreau musai legume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Roxy- am stiut eu cae ceva in neregula cu pizza aia...prea parea din poze asa
Ce bine arata cioco. ai batut cu telul cand ai pus laptele praf? Eu de azi sunt la regim....asa ca nu am voie cioco

Catank- hmmmm chiar ma bate si pe mine gandul acum sa ne luam steamer, dar nu mai am unde sa-l pun asa ca astept pana ne mutam
Bv pt papica Ioanei. S noi avem trucuri din astea...deget,lingurita,iaurt eheeee

Mandreac-cum a fost mami la plimbarici. am auzit ca era parcul plin!? Imi pare rau ca nu am putut veni:(

Iubirea mea acum face nani!
Fetele vreau si eu sa-i fac program de somn si nu reusesc. Azi de exp a dormit 20 min dim de la 9.30 apoi a iesit afara la 11 si a dormit pana la 13.30 si pana la 18 nema somn....si ce as mai fi dormit si eu la pranz! Cred ca tb sa mut plimbarea asa-i?
Voi ce ziceti?

Mada cum stai cu foamea? eu sunt

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

oau mada ai vazut reclama de la ikeea cu ornamente de craciun??/
asa sa trec la oile mele
ati zis ca voi folositi dovlecel congelat...si eu am cateva pungi la racitor dar zile trecute cand am vrut sa ii pun la fata in mancare ,avand celalalte 2 legume fierte cu o zi inainte am scos dovlecelul si congelat l-am pus in apa rece si apoi craticioara pe foc numai ca la fiet s-a buretit ...absorbise toata apa si la final mi s0a parut un mare beah...oare voi il puteti folositi doar la steamer si fiert nu merge??!!!!!!!!!!!!

a si legat de steamer (parca m-ati convins si pe mine) cineva mi l-a prezentat ff daunator..si ca daca vreau pt bebe sa iau de la avent ca numai astea sunt ok..sunt fara BPA.....
Catank grsseli eu nu le vad
eu cred ca fac cele mai multe..dar nici rabdare nu am sa ma corectez inainte de trimitere
acum tipo la fiimea si sunt cu okii pe ea ca e in premergator si are ciuda pe niste flori...tip sa o ia din loc si bat din palme mai ceva ca la alungatul ciorilor si pe ea o doare fix in pix....prinde florile fix de frunzele din varf
a si mai devreme s-a certat cu pestii din acvariu
e o haioasa

Lalely ce mami si tu ai probleme du David..pai hai paraste.l un pic la noi sa-i intocmim si lui o lista de bucate

gata ma ridic..fiimea da in marsalier fix in oglinda mea din hol

Mergi la inceput

Deea-ce nazdravana e si Anna:)))) e o scumpa!
Dc nu spui cand vii prin parc?][]
Sau vrei sa ne faci vreo surpriza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

mai are rost sa spun ca nu a mancat nici o leguma?

i-am facut nu stiu cate paharele... dovelcel simplu cu zeama cu ceaa.. apoi paharel cu dovlecel cu lp, alt paharel amestecat dovlecel cu morcov si pastranac de ieri... apoi un paharel cu iaurt... nema, a luat juma de lingurita si si-a facut greata si a scos afara...

am pus-o pe picior cu babetica ca poate nu ii place in scaun... nu voia, voia jos pe covor la jucariile ei, m-am pus pe covor cu platoul cu paharele dupa mine nu am rezolvat nimic ...numai la tv nu am dat drumul ca la ala mai sta gura casca dar sincer nu vreau sa o invat la tv , si vorba aia nici nu stiu sa dau drumul la tv ca sunt vreo 5-6 telecomenzi si nici nu stiu care-i de la tv, care de la catch up tv, care-i sistemul audio si toate alea

deci asadar si prin urmare, mai e si maine o zi de incercare... pentru ea cu legumele si fructele si pentru mine nervii si rabdarea, in ritmul asta ma apuc iar de fumat

na ca fac si rame acuma asa, m-a pocnit talentu ... dar eu am treaba, ma duc sa fac o ciorbita si o iau si pe mandra cu mine in bucatarie si o pun in rocker sau cred ca in scaun sa stea acolo sa se familiarizeze cu mirosurile sau poate si cu forma... am sa ii dau sa roada niste morcov sau pastarnac ?

pe la 5 jumate -6 am sa ii fac niste cereale cu lp sa i le servesc din bolut si nu din sticla cu lapte sa vedem cum le vrea si daca ...

gata ma duc sa fac ciorbita ca acusi apare berbantu de la munci si eu nema mancare gata

intru mai tarziu si mai scriu mai multe, acum doar voiam sa imi descarc sufletul... v-am citit de pe telefon cat am alaptat, scriu la fiecare mai tarziu ok?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Mi-am tras culoare la nume:))... Se vede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

roxi data viitoare cand faci cioco sa cerni laptele praf. garantez ca o sa iasa mult mai bine.
in seara asta i-am facaut la pui mar cu banana si nu voia dar am luat canita cu apa si i-o indreptam spre gurita si cand o deschidea hap cu lingurita plina si asa mi-a mancat aproape 200 de grame. ii mai dadeam si sa bea din cand in cand

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Mi-am tras culoare la nume:))... Se vede?

nu se vede

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput