Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bun, sa inteleg ca declaram inchis turul nr 1 de gatit??

In turul 2 parca erau: Anaan, Pisigri, Gaza, Anca si Floric.
Io retin asa:
-au gatit : Monnvas, Inapreda, Bianca, Ilinca, Anaan, Pisigri, Novus, Simonapro, Anca, Anamariame, Gaza, Olga, Floric, Gianina, Pisik, Dyana,
-au fost "tocanite" 5;
-asa ca, daca la papricash, se mai baga voluntar 1, 2 fete, cu turul asta si inca unul, venim de hac meniului.

Noi iesim acum afara; sper sa citesc muuult cind ma intorc; vad ca parca nu mai e asa mare "imbulzeala" pe aici; sper ca adulmecarea papricashului sa remedieze situatia.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Am uitat : Simpli si Dodo au pus sare si piper. Si Denisa.

PS. Daca am mai omis pe cineva, sori; fug dar revin.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Eu o adaug si pe Gianina la tura asta de tocaneala, stiu ca voia si ca si-a exprimat dorinta, iar eu, din neatentie, am omis-o. Gianina, iertare!

Mergi la inceput

Si mai e si Monnvas!

Mergi la inceput

Gata lista, atunci: Monnvas, Anaan, Gianina, Pisigri, Anca, Gaza si Floric.

Incepem?????
START!!!!!!!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Deci, centralizarea (eu nu sunt economist, dar barbatu-meu e, asa ca poate fortez si eu o intrare in clubul exclusivist): Monnvas, Pisigri, Gaza, Anca, Floric, Gianina si Anaan.

Poftiti la tocat!

Mergi la inceput

Ina, am omorat un drac, vorba lui Simply!

Mergi la inceput

Pisik, imi pare rau ca nu ne-am auzit ieri: prima data eram la ora si in contexte de-alea nu pot vorbi si a doua oara aveam musafiri, iar Andrei a avut grija sa-mi puna bine telefonul!Oricum, iti multumesc din suflet pentru ca te-ai gandit la mine!

Mergi la inceput

O parte din tema:

Pisigri

Pentru mine Pisigri e cea mai directa din club. La asta, din punctul meu de vedere, o intrece pe Bianca, pentru ca Matzagri este si generoasa in explicatii si argumente.
Daca ar fi sa o definesc ardeleneste, as zice ca o duce mintea. E nu doar inteligenta, dar si interesata de o gramada de subiecte – ca o matza care se respecta e curioasa, dar in „perimetrul” curiozitatii intelectuale, nu in acela al barfelor, care am senzatia ca nu-i plac deloc. Eu o percep ca penduland mereu intre deschidere si inchidere: cateodata da informatii despre sine cu o dezinvoltura care ma uimeste, altadata parca trage un oblon opac si interzice interferenta oricarui ochi curios. E dezinhibata si nu are probleme in a-si face cunoscut punctul de vedere, indiferent de reactia celorlalti. Atitudinea asta nu echivaleaza cu nepasarea, e doar o asumare de sine pe care o prezinta ca atare. Pisigri e mai mult o cinica decat o romantica, dar asta nu o face lipsita de sensibilitate, ci doar realista. Desi pe forum pare uneori ca e destul de rigida in principii, postarile de pe blog tradeaza o gandire extrem de nuantata si un mod foarte sensibil de a se raporta la realitate. Cateodata mi-as dori-o mai hotarata pe Matzagri in ceea ce priveste deciziile referitoare la propria viata, mai ales ca se confrunta acum cu niste circumstante profesionale ce o enerveaza si o deprima.

Floric

Pentru mine, Floric e tipul „ce-i in gusa si-n capusa”, echivalenta aproape perfecta intre gand si vorba. Daca are o dilema, o expune, fara a-si face probleme ca ar putea fi catalogata drept naiva. Pentru ea e mai importata solutia decat ridicatul din sprancene al celorlalti. Tot ce ramane neclarificat – fie ca e o problema medicala a lui Rares sau o replica a cuiva pe forum – nu-i e pe plac, fiindca ea vrea raspunsuri, nu alte intrebari. Cateodata Floric se ambaleaza pentru motive minore, ramanand calma in fata altora, mai grave. Asta e un fenomen pe care nu am reusit sa mi-l explic chiar intotdeauna. Nu de putine ori, Floric a dovedit ca simtul umorului este unul dintre punctele ei forte. Are un umor anume, care o caracterizeaza si nu poate fi copiat. Apreciez la ea capacitatea de a se analiza pe sine cu ironie si cu haz, fara a incerca sa mascheze defectele. De asemenea, nu poarta ranchiuna si, chiar daca unele aspecte ale existentei ei o nemultumesc – partea financiara, dispute profesionale etc.- nu lasa frustrarile sa-i afecteze pofta de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Cum in chestionarul nostru era trecut si partea cu "sa fim mai buni" m-am gandit sa nu stau deoparte in fata unui caz umanitar.

Este vorba despre grup de copii/tineri cu dizabilitati din Comanesti (varsta cuprinsa intre 4-18+ ). Duc o mare lipsa din toate punctele de vedere asa ca as fi bucuroasa ca dam o mana de ajuor.

Cine are pe acasa hainute ce nu le mai foloseste sau vrea sa doneze niste haine imi poate trimite mie (sau la adresa de pe forum) iar eu ma voi duce personal in luna decembrie acolo.
Pana atunci, le depozitez pe balcon si cu Dumnezeu inainte ca toate vor fi cu gand bun

Mai multe detalii aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Mergi la inceput