Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan,omoriram 2 draci ca pe Mitzagri si io o percep la fel

Pisigri, cind se pune borshul in...borsh? La inceput, cind da in clocot, la sfirsit?

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Nu stiu daca va intereseaza dar va spun cum faceam "noi" in prag de sarbatori.
Ne adunam un grup de aprox 25 de familii/cupluri si cumparam cadouri pentru copiii de la Leagan (aveam o lista cu copiii care nu aveau chiar pe nimeni, nici unchi, nici matusa, nimic; lista cuprindea numele, virsta si un mic istoric). Cadoul trebuia sa o contina -in limita unei sume- fructe, dulciuri si o jucarie.
Ne intilneam intr-o cafenea. Aveam brad. Comandam pizza si fresh-uri, milk-shak-uri. Venea Mosh-ul. Copiii faceau o mica serbare; veneau insotiti de 2 educatoare/ingrijitoare; dupa ei mergeam noi cu masinile; ii si duceam "acasa". Era frumos dar trist: fiecare copil voia in brate la "mama" de imprumut; voiau intruna suc, suc, suc si mergeau non-stop la baie; de pizza nu mai vorbesc, cred ca mincau pina ii durea burtica. Erau fericiti iar serbarea era minunata!
Imi placea ca aveam un Mosh cu pueti telepatice pentru ca studia fetitha, de ex si intreba:
Ce ai dori sa iti aduca Moshu? Un tractor galben si lucios sau o papusa vorbitoare?
Evident, fetita voia papusa. Evident, Moshu' stia dinainte ce contine pachetul dar copilul era surprins, de fiecare data, de "magia" Mosului.

V-am impartasit asta pentru ca un astefl de "eveniment" nu e greu de organizat; in sensul ca e la indemina oricui.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Nu stiu daca va intereseaza dar va spun cum faceam "noi" in prag de sarbatori.
Ne adunam un grup de aprox 25 de familii/cupluri si cumparam cadouri pentru copiii de la Leagan (aveam o lista cu copiii care nu aveau chiar pe nimeni, nici unchi, nici matusa, nimic; lista cuprindea numele, virsta si un mic istoric). Cadoul trebuia sa o contina -in limita unei sume- fructe, dulciuri si o jucarie.
Ne intilneam intr-o cafenea. Aveam brad. Comandam pizza si fresh-uri, milk-shak-uri. Venea Mosh-ul. Copiii faceau o mica serbare; veneau insotiti de 2 educatoare/ingrijitoare; dupa ei mergeam noi cu masinile; ii si duceam "acasa". Era frumos dar trist: fiecare copil voia in brate la "mama" de imprumut; voiau intruna suc, suc, suc si mergeau non-stop la baie; de pizza nu mai vorbesc, cred ca mincau pina ii durea burtica. Erau fericiti iar serbarea era minunata!
Imi placea ca aveam un Mosh cu pueti telepatice pentru ca studia fetitha, de ex si intreba:
Ce ai dori sa iti aduca Moshu? Un tractor galben si lucios sau o papusa vorbitoare?
Evident, fetita voia papusa. Evident, Moshu' stia dinainte ce contine pachetul dar copilul era surprins, de fiecare data, de "magia" Mosului.

V-am impartasit asta pentru ca un astefl de "eveniment" nu e greu de organizat; in sensul ca e la indemina oricui.

Mama lui Ian.

No Inapreda, mi-au dat lacrimile ! ff frumos gestul vostru, ia sa fur si eu ideea si sa vorbesc cu mamicile mele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Vreau numai sa va mai zic ca au existat persoane care au cumparat, pe linga cadoul alocat, geci groase pentru toti copiii sau biciclete pentru Leagan. Mi se pare tare

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Nu sint in dispozitie de facut tema acum dar as sta la palavre cu voi; e cineva pe aici?

PS. Tema o sa mi-o fac dar nu acum

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Anaan,omoriram 2 draci ca pe Mitzagri si io o percep la fel

mai puneti un drac jos si pt mine

Mergi la inceput

Novus, aici mi-erai!
Ma bucur ca am vorbit, chiar daca nu pe indelete. Noroc cu atentia mea "distribuita"
Te bagi la tocat sau astepti seara sa scrii pe indelete?
Io diseara am canasta, asa ca numai miine cred ca imi suflec miinile si purced la treaba.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca voiam sa va mai cer parerea in legarura cu un aspect: voi va "aburiti" copiii? Adica discutati cu ei ca si cu un om mare sau le mai spuneti si basme.
Io fac parte din a 2-a categorie pentru ca asa imi vine natural, nu pentru ca am elaborat io vreo strategie.
Exemple:
1. Cel de azi: nu voia sa doarma, voia "afaia", desi tocmai ne intorseseram de pe stadion unde m-a fugarit prin tribune In pat era Bobby, ursuletzul pe care l-a primit de la nasi cind era mic. I-am spus ca tre' sa ne culcam pentru ca Bobby e obosit ca l-a asteptat singur in pat si acum tre' sa doarma bla, bla.
2. Seara, tot inainte de somn. Unde-i soarele? Unde-i copacul? Unde-i bufnita. Ii spun ca sint la nani
3. Ii spun ca veverita il iubeste.

No, cred ca v-ati dat seama despre ce basme e vorba. Credeti ca e nociv? Ca il prostesc? Ar fi mai inteligent din partea mea sa spun adevarul?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Si eu ma bucur mult ca ne-am auzit !

M-as baga la tocat acum ca sa nu fiu codasa, dar pe moment incarc si nsite acte intr-un program si mi-e sa nu mi se blocheze asa ca nu ma pot concentra la facutul temelor das as incerca macar 2 tufete sa bag la tocanita de la birou ca de acasa mai greu in timpul sapt, in wkd e altceva

Mi-e dor de o canasta si mie !!

Mergi la inceput

Inapreda si eu o mai aburesc cu chestii din astea cu Ada, cred ca e normal, mintea lor oricum percepe lucrurile diferit de a noastra si daca le spunem adevarul

Ada de ex aseara se uita pe laptop la Pisicile aristocrate si a vrut sa le gadile cu pixul , evident ca s-a murdarit monitorul cu pix, bine ca nu s-a zgariat ! asa ca i-am spus ca asa ceva nu-i voie sa faca, i l-am stins, m-a intrebat de ce ? i-am explicat ca daca se strica nu mai avem bani de unul nou si alte cele , la care ea tot continua da' de ce mami ?!, l-am bagat si pe mosu'-n ecuatie si pana la urma am tras concluziile : mami nu o sa mai fac asa pe leptop !

Mergi la inceput