Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Si Ada si-a upgradat aseara lista de cadouri de primit de la Mos Craciun cu doua soparle
asta pt ca le-a vazut intr-o vitrina aseara cand ne plimbam
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
AlexAndra_81 spune:
La faza cu asteptatul, sunt 100% de acord cu Novus, eu sunt foarte punctuala si ma calca pe nervi cei care nu sunt. De aceea concediile de vizitat si plimbat preferam sa le facem in formule mai restranse, iar cele de stat cu burta la soare in gasca cat mai mare
Amalia
Floric spune:
Copiii nostri sunt fixati pe 2. Si rares solicita doua cadouri. Cand il intreb ce vrei sa iti aduca Moshul imi raspunde clar si raspicat...Cadouri. Bine, cadouri dar ce? Sta pe ganduri...Si raspunde Doua. Inca nu stiu ce is ale adoua drept urmare i-am cumparta si un avion si o masina...ca sa iesim la scor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Dodo-pui spune:
NovusBogdi are doua carti personalizate...copii sunt super fericiti cand se descopera in ele.Bogdi cel putin in primele saptamani spunea la toata lumea ca e in "calte" ei si prietenii lui Isabellei nu i-am facut niciuna...inca.
La capitolul cadouri sunteti norocoase ,daca Bogdi vrea un cadou si ceva pentru sor-sa.Isabella vrea multe ea.Daca o intrebi ce vrea...cam tot ce vede sau isi imagineaza
Si Isabella lovea ,in special pe mine sa ma vada plangand si ea sa se distreze.Cand nu m-am mai prefacut ca plang ci din contra i-am spus ca-s suparata pe ea ca m-a lovit si ca nu-i mai vorbesc pana se face cuminte a incetat.Caci am observat ca si frate-su cea mai mare pedeapsa a lor e sa nu le vorbesc ,deci sa nu ma joc cu ei ...cat o mai merge.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
Lamuriti-ma si pe mine cu cartile astea, acum m-am uitat mai atenta pesite, personalizarea consta doar in scrierea numelui copilului si a catorva prieteni ? eu credeam ca se pun poze cu ''subiectul'' ; ca asa sincer pot sa-i citesc eu in orice carte de Craciun si sa o fac erou principal, cred ca ar avea farmec mai mult cand stiu ei sa citeasca , mai studiez
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Lamuriti-ma si pe mine cu cartile astea, acum m-am uitat mai atenta pesite, personalizarea consta doar in scrierea numelui copilului si a catorva prieteni ? eu credeam ca se pun poze cu ''subiectul'' ; ca asa sincer pot sa-i citesc eu in orice carte de Craciun si sa o fac erou principal, cred ca ar avea farmec mai mult cand stiu ei sa citeasca , mai studiez |
Exista si carti cu poza copilului ,un picut mai scump ...celelalte doar cu numele...caut si las link
edit:http:// www. cartipersonalizate. afacerisibani.ro/ carti.php
scoti tu pauzele
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Monnvas spune:
Neata!
Ce se toaca azi?
Perla de dimineata:
"Eram un pic nervos, dar mi-a trecut"
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Perla de dimineata: "Eram un pic nervos, dar mi-a trecut" CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
novus spune:
Multumesc Dodo pt link, parca imi plac mai mult astea cu poze ,studiez
novus spune:
La faza cu punctualitatea eu am niste prieteni (mai multi de fapt ) carora pur si simplu nu le iasa asta !! adica oricat s-ar chinui, nu pot fi punctuali si gata !! pt ca mereu uita sa faca ceva pe ultima suta de metri si inevitabil intarzie (cam aici i-as incadra si pe Pisik-ii de care mi-e tare drag si stiu ca nu o fac intentionat )
Pt ca la mine mai e o chestie : nu ma deranjeaza o gramada de lucruri atata timp cat nu sunt facute cu buna stiinta, adica chiar daca esti rautacios dar fara sa-ti dai seama ca m-ai suparat/ranit , nu ma supar (poate pe moment nu-mi pica bine dar imi trece repede) ,e normal sa ne scape unele lucruri si sa fie receptate altfel, depinde mult si de starea in care esti atunci, daca esti nervos in ziua aceea clar toate la vezi in gri, daca esti happy de dimineata, altfel privesti viata, eiii in schimb cand o faci intentionat, zau ca te tin minte si nu numai atat , stiu ca nu e o atitudine sanatoasa dar asta e, fac eforturi sa nu le tin minte chiar pe toate ;
Aaaa, si inca un lucru ce ma deranjeaza enorm , de fapt doua : sa ma ia lumea de proasta adica sa faca anumite lucruri evidente si sa traisca cu impresia ca nu m-am prins (ceea ce zau ca e destul de greu si acum nu ma umflu in pene dar pot spune ca miros oamenii destul de bine si m-am inselat de f putine ori, am fler daca pot sa zic asa )si ma mai deranjeaza si pun la suflet cand gainariile sunt facute de persoane in care am avut incredere si mi-au tradat-o, da , atunci chiar ma doare !
Asta ca sa o lamurim si pe aia cu calcatul pe coada