Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***
Raspunsuri - Pagina 5
inapreda spune:
Hola,
Am baut deja o cafea dar mai vreau una
Am deja pe foc o ciorba cu curcan, legume si bors; friptura de porc e gata deja pentru ca vreau sa iesim mai repede afara; mai tre' sa fac doar niste fasole verde si gata, sintem liberi sa facem ce vrem!!!!!!!! Bine, mai si un munte de vase pentru ca inca nu am luat masina
Sa stiti ca nici mie nu-mi place sa astept cind sint "gata"; asteptatul in astfel de momente ma infurie de-a dreptul, devin un pacchet de nervi, nu sint buna de nimic si am palpitatii pentru doar 5 minute de asteptare NU pot sa intelg de ce persoanele intirzie; pur si simplu, nu inteleg; adica, daca stii ca nu poti fi gata la 9, imi spui sa ne vedem la 9.30; daca la si 15, vezi ca nu esti gata, ma suni sa ma anunti sa-mi pot vedea de treaba, in nici un caz sa astept Dar aste sint vise, taica; nu suna nimeni pentru asa "detalii". Sa stiti ca o prietena buna de-a mea intirzie DE FIECARE DATA; ne stim de 12 ani si nu a fost NICIODATA punctuala; si, cu toate ca stiu asta, niciodata nu mergeam la intilnire mai tirziu; pur si simplu, nu-mi iese. Si sa stiti ca nu intirzie 5 minute, depaseste lejer si cu nonsalanta sfertul academic.
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Eu sunt la cafea si bantui repede pe net pentru ca am multe de facut azi (nu l-am dus nici pe stefan la gradi.pentru ca au un spectacol de iluzionism si el nu sta locului).
Am o rugaminte la voi, desi nu e un forum de specialitate (nici nu am gasit pe net), va intreb poate aveti cunostinte sau rude care se pricep la izolatie termica exterioara.(imi puteti lasa pe pm
Tot blocul se izoleaza, desi toti ne-am hotarat foarte tarziu coloana mea a ramas la sfarsit si nu stiu daca e bun anotimpul asta pentru o lucrare facuta afara (daca o sa am sau nu prbl.cu egrasia ).
Pup in avans
AlexAndra_81 spune:
Neata fetele
Gata, dovlecelul la gradi, cu mataiala de riguare, ca in fiecare dimineata (oare cand oi scapa de ea? nu de copil, de mataiala ), eu la birou, imi beau cafeau
o zi buna va doresc
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Monvas, cu mare drag, abia astept, mai ales ca mai am o actiune de genul asta in proiect. Astept detalii
Amalia
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric No, ca stiam ca nu am raspuns Inei ieri. As opta asa cum bine au punctat fetele (medalia sau carte) pentur ceva durabil in timp. Chiar daca acum esti tentata sa iei ceva ce aduce bucurie pe moment as inclina pentru ceva ce va dura pe viata. Intelegi ideea, semnificatia produsului, da? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Multumesc, Floric; e si asta o varianta dar inca nu stiu de unde pot "procura" o medalie; carte o sa-i iau, oricum ca nu e scumpa.
Dar m-am gindit si la "reciclarea" acestei sume; mai exact, acum am vindut un carucior pentru care mi-a dat mama bani; de aia am spus ca am bani de la ea; Si ma gindeam sa fac la fel cind "produsul" va depasi virsta "adrisantului" Sa fac asta la nesfirsit.
Ceva "pe viata" i-am luat de la bunica mea, mama Tie; mi-a dat o data bani pt. Ian si i-am facut o stampila personalizata cu " Condrea Ian -biblioteca personala"
Dar alte idei nu am.
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Floric spune:
hai, ca am o gramada de treaba, se vede, nu? caci nu am plecat de pe forum inca
Dar am doua problemutze
1. Asa cum Ina, parca, rpeciza zilele trecute...Si noi suntem batuti de Rares. Si tot pe motiv sa ne vada plangand. Cred ca o sa innebunesc. Nu stiu cat o sa mai am cuvinte sa ii explic ca nu e bine, nu e frumos, ca ma doare, etc. De ce spun asta, caci cu tacsu a incetat joaca asta in momentul cand si el l-a lovit, adica s-au batutu in parte cum se zice. Si i-a zis pe un ton ferm si clar ca asa cum da el si pe tati in doare, asa da si tati sa il doara si pe Rares, ca sa planga si el. In fine, nu mi-a convenit deloc tactica dar la tacsu a dat rezultate.
Acum eu sunt la interval. Ce e mai enervant pt mine ca ma ia pe nepusa masa, adica se ridica de la joaca lui si vine si da in mine sau uneori doar se face ca ma loveste in schimb verbalizeaza ”gata, te-am batut”.
2. De o saptamana, dimineata cand plecam de acasa plange dupa noi. Initial, am zis ca fie e proaspat trezit din somn, fie mai are ceva de joaca dar chiar se ingroasa gluma. Bine, eu leg tot de faptul ca suntem la capitolul de viata cand ma considera sau ne considera (parintii) prietenii de joaca dar totusi. Stie unde plecam si cand venim si ca ramane acasa in siguranta. Nu stiu ce l-a apucat.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
AlexAndra_81 spune:
Ina si Novus
cartea si scrisoarea am comandat-o de pe www cartipersonalizatecopii
sunt foarte ieftine si simpatice
eu o sa-i mai comand o scrisorica si anul asta ca sa pot merge cu ea la posta sa o ridicam impreuna si dupa s-o citim sa-i vad fetisoara mirata si incantata, ca ea oricum vorbeste cu Mos Craciun in fiecare zi si-i mai spune ce-si doreste
Amalia
Floric spune:
E clar, iar nu muncesc azi, si credeti chiar am de treaba dar sa vezi cum ma inghesui eu la 3 sa termin treaba. ca tot veni vorba de asteptare si respectat termene.
Ina, si ”reciclarea” e o idee insa la un moment dat tot nu va avea ”ceva”, unic, de la Buni. Nu stiu daca m afac inteleasa. Pentru ca si ideea de a avea ceva permanent, actualizat varstei si momentului e interesanta si buna de urmat. Insa daca as fi in aceasta situatie as alege ”un cadou”, care sa dainuiasca. Sa creasca (ca sa nu spun imbatraneasca) impreauna cu Ian. Cred ca peste ani, Ian ar putea aprecia valoarea aceastui cadou si tot o bucurie i-ar aduce. Intelegi?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
AlexAndra_81 spune:
Si noi avem problema cu batutul, e clar ca e o faza specifica varstei, ca aproape toate vad ca ne confruntam cu ea. Amalia ridica mana la noi si asteapa reactia noastra, doar cand e cu adevarat suparata chiar ne loveste.
Noroc ca schema asta o face numai cu noi si nu cu copii, noroc e un fel de-a spune ca zilele trecute si-a luat o cafteala in parc la locul de joaca de la o fetita care a atacat-o sus la tobogane unde nu puteam interveni nici eu si nici bunicul fetitei, si a mea statea perplexa, nu stia cum sa-si acopere fata si cum sa urle mai tare.Nu va zic da bunicul lui Mowgli, ii da o mama de bataie si...dupa o da in carusel ca sa o linisteasca
Amalia
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Ina si Novus cartea si scrisoarea am comandat-o de pe www cartipersonalizatecopii sunt foarte ieftine si simpatice eu o sa-i mai comand o scrisorica si anul asta ca sa pot merge cu ea la posta sa o ridicam impreuna si dupa s-o citim sa-i vad fetisoara mirata si incantata, ca ea oricum vorbeste cu Mos Craciun in fiecare zi si-i mai spune ce-si doreste Amalia |
diseara comand una !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)