Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Gata, va pup, noapte buna !

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Asaaa...am vorbit cu Simona la telefon si a ramas sa ne vedem joi dupa masa. Cine se mai baga? Eu vroiam sa propun Terra Park, au si spatiu inchis. Daca aveti alte idei, le astept.

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Noi din pacate nu o sa putem veni, ca de azi incep Zilele lu'domnu'Bals si iar ma scufund in stiintza... Nu ma dati disparuta

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Denisamada, no si zi asa, ti-e frica de mine, ai ? de aia ai semnat adeziunea ?

La partid? Daaaa.

Mergi la inceput

E 6 deja? Ma duc sa pun de cafea. Ca s-a facut deja... azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Olga, felicitari pt operatiunea olita !! noi cred ca o sa scapam de pampers la vara abia , in ritmul in care ne miscam
Sa stii ca si mie imi palce tare tare mult de Catalina si am sesizat cat de mult va potriviti/asemanati in multe privinte !!

Pisik, ma bucur ca ati inceput marea renovare, asteptam petrecerea de inaugurare !! si sanatate multa Anei

Cat despre individualismul meu in excursii, probabil te-a deranjat ca nu v-am asteptat cand am mers sa vizitam obiectivele din Ouranopolis (imi pare rau ca v-ati suparat ), ce pot sa zic, in primul rand mie imi place punctualitatea pe care o respect si eu (deh, nemtoaica) ,in al doilea rand nu imi place sa astept, mai ales cand sunt deja gata imbracata, mancata si parfumata , mi se pare aiurea sa stau pur si simplu cand in timpul acela as putea face altceva, in al treilea rand nu mi se pare constructiv pt un grup sa asteptam la nesfarsit unii dupa altii, in conditiile in care oricum ne deplasam cu masina si stim cu totii unde trebuie sa ajungem si in al patrulea rand daca eu am rabdare si pot lasa mult de la mine, Pisi nu prea sta bine la capitolul asta , si el e soferul

Si daca bine-mi amintesc eu, voi erati inca la micul dejun, urma sa mai mergeti in camera dupa bagaje iar noi eram la camere deja deci minim jumatate de ora mai trebuia sa stam pur si simplu, de aceea am decis sa plecam si sa ne intalnim in orasel , unde nu aveai cum sa nu te intalnesti
No, asta sunt eu, trebuie sa fiu mereu in miscare !

Deasemenea cand e vorba de un grup mai mare cum e la intalneli de obicei, dupa cum scrisese si Chatonel dupa intalneala cu noi, e si mai greu pt ca poate dura si o ora pana e toata lumea gata si nici atunci nu e sigur ca putem pleca

Oricum la capitolul asta ne potrivim ff bine cu Denisamada & Costin (dintre cei cu care am fost si in concedii) si ii admir si imi place la maxim stilul Olgai si al lui Cristi care de obicei din start spun ca ne vedem la destinatie, astfel isi vad linistit de tabieturile si programul lor si nu se cramponeaza de asta plus ca sunt foarte dar foarte relaxati

Deasemenea cand e vorba de un grup mai mare cum e la intalneli de obicei, dupa cum scrisese si Chatonel dupa intalneala cu noi, e si mai greu pt ca poate dura si o ora pana e toata lumea gata si nici atunci nu e sigur ca putem pleca

No, eu imi fac autopotretul pe bucati

Hai sa luam si o cafea si mai povestim !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

tare cafeaua de la denisamada facuta la 6 dimineata

pana la ora aia v-ati facut de cap cu musafirii? ca-s dea dreptul invidioasa

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Daca nu am ce citi pe aici, ma apuc de treaba, sa stiti...oricum de dimi mi-au fluturat ochii pe aici. Chiar vreti sa ajung la oftalmo sa imi reglez ochii?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

No, ca stiam ca nu am raspuns Inei ieri.
As opta asa cum bine au punctat fetele (medalia sau carte) pentur ceva durabil in timp. Chiar daca acum esti tentata sa iei ceva ce aduce bucurie pe moment as inclina pentru ceva ce va dura pe viata. Intelegi ideea, semnificatia produsului, da?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
las ...caci sunt prin bucatarie caci trebuie sa fac mancare...deh era programat pt ieri dar daca ma plantat lalele....aseara la cina am mancat paste cu branza...timp ar fi fost dar l-am dedicat temelor.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

In decembrie candva voi veni la capitala sa sustin un examen. Momentan nu cunosc data si ora, locatia sigur va fi la Min. Justitiei (poate fi schimbata, caci doar banuiesc acum). Mi-ar placea sa trec cu bine peste examen si sa am vreme sa ne vedem, macar cu cele disponibile in ziua si la ora respectiva. Caci de innoptat nu cred ca voi innopta in Bucuresti.

Vorbim mai aproape de eveniment. Inca o data zic, daca ma voi simti bine psihic (caci este un examen dificil si important).

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput