Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
alma_alma spune:
Si eu mai citisem pe undeva despre ecografii ca nu s-ar cunoaste cu exactitate toate efectele pe care le pot avea. Era vorba despre cum percepe fatul sunetele (ca pe un fel de zgomot foarte puternic, care il streseaza). Din pacate nu mai stiu sursa. Oricum, am inteles ca pana pe la 16 saptamani, copilul nu aude.
Si eu as face ecografii zilnic sa ma asigur ca sunt fasolicile bine si cresc. Mai ales in perioada asta de inceput, cand riscurile sunt inca mari si nu se simt inca miscarile din burta, simti nevoia sa stii ca totul e in regula. Vorba lui Ylari, bine ca avem simptome specifice, sa stim ca sarcina e ok. Eu am urmatoarea ecografie programata pe 7 decembrie si mi se pare ca mai e o eternitate pana atunci .
Ylari, bine ai venit! Sa ai o sarcina frumoasa si un copilas sanatos la final!
Virginia, si mie mi se pare ca vii cu vesti bune. Daca nu cumva te-au rapit extraterestrii candva in ultimele luni, eu zic ca e loc de multa speranta. Doctorii sunt si ei oameni, iar aparatele doar ofera niste imagini pe care niste oameni le interpreteaza.
Alma 8+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adipapazi spune:
ellyshor, numai 6 echo pana la s 14? te tii bine, eu facusem 12.daca nu as fi avut aceasta incapatanare, nu mi-as fi gasit colul deskis si as fi pierdut sarcina greu obtinuta. te inteleg perfect sa vrei sa auzi inimioara bebeului. eu m-am gandit zilnic ce bine ar fi sa am un echograf in sufragerie.
adipapazi spune:
virginia, si pe mine m-a mirat calculul ala la toate 3 riskurile. asa ceva nu am mai vzt la nimerni. asadar, sa nu iti vina sa ii spargi fata drului care a calculat pana te-a bagat in boale!bafta la amnio! iti tin pumnii.
eu am o cunostinta care a avut NT 6cm si a fct amnio si a iesit naspa si a intrerupt sarcina acum 3-4 luni. cand a aparut legea aia?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Bun venit in gasca, Ylari! Avem DPN-ul apropiat. Mie insa imi e greata permanent, iar daca se intampla sa n-am vreo ora, asa, imi pipai rapid sanii sa vad daca mai sunt tensionati. Am pierdut si eu o sarcina anul trecut si la fel de ingrozita sunt si eu ca s-ar putea termina intr-o clipa totul. De fapt, acum m-am mai relaxat, totul e in mintea mea. Sta in puterea mea sa fiu echilibrata. Insa stii ca nu e usor sa traiesti cu teama in suflet ca s-ar putea repeta pierderea. Faci Clexane sau iei aspirina? M-am suspectat si eu de trommbofilie, pentru ca am avut o tromboflebita in trecut, dar analizele facute la Fundeni au iesit bune. Cu toate astea, acum iau Aspirin Cardio. Clexane nu voi face, nu se justifica.
Eu am adormit in seara asta pe la 8 si m-am trezit la ora 1.30, nu mai am strop de somn in ochi.
Ramonika, astept vesti bune de la tine, multa sanatate. Ma gandesc ca probabil te va interna, gandeste-te si la varianta asta.
Anitta, 9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Buna dimi fetele, multumesc ptr primire, sper sa raman aici pana la capat!
Anitta eu am facut analize dupa necazul din vara si am descoperit mutatiile. Tot atunci mi-am schimbat stilul de viata intr-unul mai sanatos, si sper sa ma ajute.
Luni as vrea sa ajung iar la Fundeni, am mai facut acum trei sapt niste analize acolo care nu au iesit rau deloc. Iau acum (printre altele) aspenter la doua zile, a zis ca momentan e ok asa. Pupici.
Ca sa nu va speriati ma trezesc asa devreme ptr ca imi pun utrogestan si nu ma mai ia somnul.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
miha81 spune:
Multumesc tare mult pentru urari, sunteti tare dragute. Noroc ca aici sunt Miha si v-ati prins pentru ca desi ma cheama si Mihaela toata lumea imi spune Denisa (celalalt nume) si nu si-au amintit chiar toti.
Virginia, ne mai fierbi mult? Sper din tot sufletul ca esti ok.
Elly, parola si contul comun te rog...Multumesc anticipat! A, cum scriu si eu la inceput data nasterii Biancai? (21.12.2006)?
Corina, iti multumesc tare mult! Si eu sunt tare mandra de ea! Dar si tu ai cu ce te lauda...sa iti traiasca!!
Ramonika eu o sa stau cat de putin pot(oricum 4 luni stau). Asta pentru ca la Bianca am stat un an si 5 luni dar am simtit ca m-am plafonat de tot. Plus si ca am fost tare demoralizata ca 1 an si o luna cat am alaptat nu am slabit deloc ba am mai luat vreo 2 kg.
Eu am scris asta pe 08.11 dar vad ca mi-a aparat la capitolul trecut, ma rog, poate am apasat eu gresit. Am copiat si acum va citesc da...tare mult ati mai scris!
pozeBianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Buna dimineataaaaaa! Hopa sus mustataaa!
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi ellyshor, numai 6 echo pana la s 14? te tii bine, eu facusem 12.daca nu as fi avut aceasta incapatanare, nu mi-as fi gasit colul deskis si as fi pierdut sarcina greu obtinuta. te inteleg perfect sa vrei sa auzi inimioara bebeului. eu m-am gandit zilnic ce bine ar fi sa am un echograf in sufragerie. ![]() Adi, mami de ana si ioachim |
Adi
![](pupic.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Ioana (asparagus), zicea ca are un aparat cu care ii poate auzi inimioara puiului. Mama ce-as vrea si eu unul!!!!
![](icon_smile_big.gif)
Adi, voiam sa te intreb ceva, ca ai zis de col deschis. Eu uneori am in secretie si mucus elastic. Asta e semn ca se deschide colul? Luni, la echo era inchis la ambele orificii, si avea 5 cm. Si asta desi am mucusul asta de cateva saptamani. Dr a zis ca e ok colul, nu e inca nicio problema.
La tine cum a fost?
Pup dulce! Si minunile tale primesc un megapup!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Elly 14+
![](smiley_pregnant.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Ylari bine ai venit!!! Sarcina usoara si un bebelus sanatos la finalul calatoriei! Sa va ajute Dumnezeu!
Eu iti stiu povestea de la topicul de Endometrioza. Ma bucur mult ca Dumnezeu te-a binecuvantat din nou!
Miha parola ti-am trimis-o eu, si am trecut eu si data nasterii la printesa ta!
Pupicei!
Scumpelor, sa aveti o zi magnifica!
Elly 14+ si Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dany2807/Dany2807.jpg)
Dany2807 spune:
Buna dimineatza burticutelor!!!
Eu va citesc zilnic dar nu prea am ce scrie...noi suntem inca foarte mici, mai avem un pic pana sa mergem la doctor.
Vreau sa o imbratisez pe Virginia, sunt cu sufletul alaturi de tine draga mea si sunt sigura ca va fi bine pana la urma.
Ylari imi esti tare draga, te-am citit mereu la aspirante,sarcina usoara si la termen
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Buna dimineata fetele..
Am avut o noapte groaznica..Luca a facut febra toata nopatea asa ca am stat si l-am pazit, ca numai stiam cum sa-i scad febra..are infectie in gat saracu
M-am trezit de dimineata sa merg sa imi i-au sange pt dublu test/triplu test credeti-ma ca nu stiu nici eu exact..v=am zis ca l-am facut de gura doctorului..asa ca dublu test o fi cum ziceti voi..nu stiu
Onutza eu nu cred ca s-a suparat mamita, fiecare isi spune parerea si noi nu putem decat sa ne respectam..si eu sunt de acord cu mamita sincer, nu ca eu nu sunt curioasa sa vad ce face bebe dar de ce sa fac mai mult decat e cazul..
Ilary bine ai venit..
fug ca s-a trezit luca
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 13+