Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ylari bine ai venit, sa ai un bebelus sanatos si jucxaus.

Fetelor, si eu stiam de la 3 medici ca ecografiile nu dauneza absolut deloc bebelusu;ui. Pe acesta baza eu pana la 14 sapt am facut 8 ecografii:(((. Acum va spun ca m ati cam speriat.

Oricum eu le am facut deoarece am pierdut o sarcina din motive necunoscute si am vrut sa fiu sigura ca bebelusul este bine.

Astazi mai am o programare sa vad cum stam cu colul si apoi gata ma mai duc din luna in luna:)) Promit.

Mergi la inceput

Virginia, o sa vezi ca totul o sa fie bine, fii optimista si noi o sa ti transmitem numai energie pozitiva pt tine si micutul tau.

Stiu ce insemna analize gresite si fel si fel de intrebari ca pana la urma care sunt bune, insa fii increzatoare si o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Wow, va multumesc ptr primire, sunteti minunate!
Elyshor iti stiam nick-ul dar nu imi aminteam de unde, asa este, dupa tot ce am trait sunt intr-adevar binecuvantata. Mai trebuie eu doar sa lucrez in pic la psihic, sa gandesc pozitiv. La sarcina cu Eva am avut un spirit grozav, aveam senzatia ca nimeni si nimic nu im poate face rau. Deh, eram si eu tanara, maica...
Ecografii am facut garla cu Eva, cel putin una pe luna, uneori si doua, tzacanita mai eram si e totul in regula ce ea. Ce stiu eu de la un ecografist, ca nu e bine sa tii mult chestia aia care face sa se auda inima, asta pana la nu stiu cate saptamani ptr ca i-ar face rau la urechiuse, si intr-adevar doctorita mea am observat ca tine foarte putin timp activa chestia aia, cateva secunde. Asta stiu eu , spus de un ecografist.
Pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Wow, Joana, 8 ecografii? Eu am facut doar una, dar cred ca m-ar fi fugarit dr daca ceream atatea.
Tigruta, tare rau imi pare de Luca. Am mai zis, eu abia ma tarai pe mine, daramite sa mai am grija si de un copilas. Asta-noapte, din cauza nesomnului, am tot stat pe net. Pana la urma o sa-mi cumpar o bratara pt presopunctura, poate scap de greata si voma, ca nu prea ma mai suport. Sincer, mi-as lua un concediu medical sa stau in pat, sa zac si sa dorm.
Ramonika, cum mai esti azi?

Anitta, 9+

Mergi la inceput

Dap Anitta stiu:((, stresul a fost foarte mare, insa promit ca de astazi gata nu mai merg la eco, decat din luna in luna. Deja simt ca am exagerat si sper sa fie bine si sa nu fi facut eu din prostie vreo minunatie desi sincer nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.

Bine ai venit Ylari si sa ai o sarcina fara probleme si un bebelus sanatos, destept si frumos.

Virginia doctorii astia sunt culmea, daca stiu cat rau ne pot face. Sa sti ca rezultatele la analizele de sange dau de multe ori eroare, si multa lume spune asta. Cel mai sigur e amniocenteza. Eu sper si cred ca totul sa fie bine, si o sa ne rugam toate sa fie totul bine, sa fie doar o greseala de laborator.

Ramonika, nu sti cumva daca ai placenta joasa, deoarece mie mi-a spus doctorul ca daca ai placenta joasa poti singera oricand , fara sa fie nic un motiv. Dar mi-a mai spus ca atunci ar fi bine sa ma duc la cel mai apropiat spital. Sper sa fie totul bine, atat cu tine cat si cu bebelasul

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Ylari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

In legatura cu ecografiile eu sincera sa fiu sunt pro ecografii. Nici un doctor nu mi-a spus ca ar putea fi daunator. Eu oricum la prima sarcina de la 6 saptamani pana la 9 saptamani faceam in jur de 2 ecografii pe saptamana, mai multe in saptamana a 6 a. Dar la mine au fost probleme. Eu am ramas foarte greu insarcinata dupa 1 an si ceva de tratament de fertilitate si la 6 saptamani sacul gestational a inceput sa se desprinda de uter si sa coboare. Era desprins aproape de tot, sansele pe care lea dat cei 2 doctori sa supravietuiasca sarcina au fost foarte mici. Unul din doctori mi-a spus ca de acum depinde doar de Dumnezeu daca mai ramane sau nu sarcina. Si de aceea faceam in saptamana a 6 a cam cet un eco pe zi(eram internata in spital) sa vada daca ii mai bate inimioara la bebe sau nu. La fiecare eco inima era in gat sa vad daca totul e bine sau nu. Dupa 10 saptamani am inceput sa fac eco o data pe saptamana si cam asa a ramas pana la 18 saptamani. Pe urma faceam cam 2 pe luna cam pana la sfarsitul sarcinii. Poate putin mai rar. Deci eu am avut un motiv intemeiat sa fac atatea ecografii. Si pot sa spus ca baietelul meu e sanatos si destept, deci nu cred ca la afectat prea mult.

Nu stiu daca va aduceti aminte dar m-am plans voua ca ma tot doare burta jos, iar ieri nu am mai rabdat si m-am dus la doctorul meu sa il intreb daca totul e bine si daca sunt normale durerile de burta. Bineinteles ca a spus ca nu sunt normale si atunci am facut o eco. Mi-a spus ca am placenta joasa si de aceea ma doare asa si ca sa am mare grija ca oricand pot singera. Nu am voie sa ridic, sa ma aplec pe burta, sa stau direct pe fund si trebuie sa beau zilnic 3 nospa si 2 duphaston. Si pe langa placenta joasa am si contractii, pe care eu inca nu le simpt. Deci daca nu ar fi pt eco nu ar fi descoperit asta. Cel mai greu o sa imi fie ca nu mai pot sa il iau pe Edi in brate, cel putin deocamdata. Ia mai facut un rand de masuratori si e totul bine.

A da si primul lucru care mi la spus este: vi-am mai spus ca o sa aveti un baiat , deci fetelor va rog sa ma treceti cu inca o bucata baiat. Macar stiu la ce sa ma astept de la un baietel. Facea sotul si doctorul glume ca al treilea sigur o sa fie fata.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Fetelor, daca ieri n-am fost suparata pe nimeni si nimic (sincer nu aveam de ce), azi vin super nervoasa si frustrata!!!! Nu e nimic legat de bebe, el e bine si ok, la locul lui, sau cel putin n-a dat niciun semn ca n-ar fi bine.
Sa va povestesc - aseara ne uitam frumos cu totii la un film, Piti dormea, totul perfect, cand suna cineva la usa..indianul meu mai ca nu deschide zicand "cine saracie o fi la ora asta?" (desi era doar 8.30). Era vecinul care a venit sa ne spuna ca cineva ne-a spart geamul de la masina si a furat mobilul sotului, un Iphone(si-l uitase in masina, pe la 8 si-a dat seama si a sunat de pe mobilul meu, si probabil fix atunci nemernicul a trecut pe langa masina, a actionat si a tulit-o!!!).
Am sunat la politie, au facut raport (stiam ca totul e degeaba), le-am zis exact locul unde se afla mobilul (asta pt ca avem un program prin care urmarim prin gps mobilul), si...nik! Sotul meu a plecat cu un vecin la locul cu pricina, din pacate era un bloc, daca ar fi fost casa ar fi dat buzna peste hot, dar asa...ce era sa faca..sa bata la fiecare usa???
Este prima data cand mi se fura ceva (pagubele - geamul+telefonul sunt undeva mai mult de 1000 de dolari, bani pe care sincer n-aveam de gand sa-i fac "cadou"!) si ma simt atat de frustrata ca traim printre oameni de genul asta de nu va puteti imagina. Adica frate eu n-as fi capabila sa fur un cent de la nimeni, muncesc si-m vad de treaba, si vine altul care bine merci profita cu nesimtire de ceea ce fac eu. Ma deranjeaza si mai mult faptul ca asta se intampla aici,intr-o tara unde nimeni nu moare de foame, unde gasesti joburi pe toate gardurile, poti lucra si duce un trai decent cu minim de efort!!!
Colac peste pupaza, nici asigurare pt vandalism nu aveam, deci geamul il platim noi frumusel si integral pt ca sincer mi s-a parut inutil sa adaug optiunea intr-o zona unde totul e atat de linistit, nicio musca nu zboara stramb!
Uff, si in plus puiuta mea a facut febra 40.2 azi-noapte, nici macar nu stiu ce are, acum e putin mai bine oricum!
Gata, imi pare rau ca am dat buzna asa si cu un subiect care n-are a face cu bebeii, dar trebuia sa-mi vars amarul ca deja simteam ca explodez - toata noaptea m-am trezit si-mi aminteam si ma luau niste nervi incredibili!

Hai ca ma duc sa mananc ceva ca ma roade deja stomacul, revin! Pupici la burtici!

Corina, mami de Bubulina 11 luni si acum 8+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

TIGRUTA,MAMITA imi pare rau pt bebeii vostri ”fierbintzei”!Offf,de acum a inceput sezonul de distractii...!Sper sa-si revina repede!Multa sanatate si lor si voua...mai ales voua multa putere sa aveti grija si de ei si de burtici!Nici nu ma gandesc cum ar fi ca acum sa mai am unul micut si febril...Ioana imi zice singura cand are febra si-mi zice si ce sa-i dau
RAMONIK,ce stii de burtik ta?Ai fost la dr?TITI 143 are dreptate,sangerarea poate fi printre altele si de la o placenta jos inserata.Speram ca nu-i ceva grav si ne rugam pentru tine!
DANY2807,multumesc pt incurajari!
la burtikutze!
Virginia

Mergi la inceput