sa l incurajez sa si exploreze latura bi?
Raspunsuri - Pagina 20
portocalia spune:
una peste alta, imi vine greu sa cred ca mediul artistic in sine perverteste si confuzeaza dpv sexual oamenii. poate oamenii cu "tendinte" sunt mai talentati ca media si aterizeaza inevitabil in mediul artistic. sau poate, mediul artistic fiind mai liberal si nonconformist, oamenii care fac parte din el au curaj sa-si asume identitatea sexuala. deci printre noi sunt multi homosexuali, dar doar aia din arts&cultures sunt vizibili. sau poate, indiferent de talent, homosexualii se indreapta spre mediul asta tocmai pentru ca e singurul mediu in care se simt in stare sa-si asume identitatea sexuala fara a fi considerati freaks. cine stie? mi-ar placea sa citesc un studiu serios pe tema asta.
@tanti zavaidoc, totusi, pe critici nu i-as baga la creativi. criticii imi par niste artisti ratati, care desi stiu cum ar trebui sa fie arta, nu-s in stare s-o faca. anti-creativi, daca ma intrebi pe mine.
Tanti Zavaidoc spune:
Portocalia, nici eu nu i-as considera pe critici artisti, dar sunt cumva in lumea artistica, nu? La platoul cu saratele de la vernisaj sunt, asta e clar.
Bine, promit ca fac eu studiul ala despre creative unoffendable freaks. Desi nu cred ca intereseaza pe cineva...
portocalia spune:
@tanti zavaidoc: de acord, sunt "din mediu". te astept cu studiul ala, devine interesant :)
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui norma_la1 ca sa nu te mai miri un pic.....delegatia s a amanat...e un fapt atat de neobisnuit????...nu pot sa cred ca se pune accent pe vinare de detalii de genul:data ora si minut......si nu pe esenta topicului |
Da, delegatia poate s-a aminat, dar sa mergi prin cluburi si distractii cand ai situatia asta disperata...hmmm....ma cam pune pe ginduri. nu vreau sa te judec, dar mie nnu-mi face sens.
Cat despre raspuns la subiect, spui sa-l incurajezi sa exploreze latura bi...tri etc...intr-un cuplu, casatorie orice persoana care apare pe langa cei doi e in plus...nu conteaza sexul.
michelle
ocebine spune:
Un barbat gay este mult mai acceptat in societatea artistica decit in cea a constructiilor...poate de aceea se simt "non-threatened" si ies din dulap mai des. In corporate America nu vei gasi barbati openly gay pentru li se inchide cariera...exista inca discriminare.
Nu cred ca statistic sint mai multi "in arte" decit in contabilitate dar primeaza vizibilitatea si acceptul colegilor.
Si cu privire la subiect...eu as mai rari iesitul la dansat pe mese in ipostaze lascive (hai, poate prin facultate sa o comiti o data la o bere in plus, dar la o anumita virsta deja nu mai prinde) si m-as concentra pe casnicie si copil. Parerea mea sincera este ca v-ati plictisit si cautati "altceva"...si tu, si el...tu te mai codesti nitel si iti cauti scuze.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
buflea spune:
citat din mesajul lui ocebine Un barbat gay este mult mai acceptat in societatea artistica decit in cea a constructiilor...poate de aceea se simt "non-threatened" si ies din dulap mai des. In corporate America nu vei gasi barbati openly gay pentru li se inchide cariera...exista inca discriminare. |
Hmmm ... nu cred. Pana la urma, gay sau ne-gay, iti trebuie ceva creativitate ca sa supravietuiesti in lumea artistica. Nu cred ca orientarea sexuala este suficienta .. intuitia (care de obicei mai inseala ) imi spune ca mai degraba este invers - esti creativ, probabil mai neconformist, iti doresti sa "make a living out of this" si te inghite mediul - devii inevitabil gay - mai ales ca orientarea sexuala a fost si inca este ceva "out of the box", notiune care defineste in general mediul artistic.
Disclaimer : Admit ca aberez cu gratie, doar ca sa ma contrazic cu voi - ca nu am nici o dovada concreta in favoarea teoriei mele in afara de logica mea (de necontestat sic !) ...dar nici voi nu aveti, asa ca, in logica sa ne duelam
citat din mesajul lui ocebine Nu cred ca statistic sint mai multi "in arte" decit in contabilitate dar primeaza vizibilitatea si acceptul colegilor. |
Dar de ce orientarea sexuala are nevoie de vizibilitate ? De ce cand creezi trebuie sa stie lumea ca esti gay si cand calculezi bugete, nu ?
claucia spune:
Parerea mea sincera este ca v-ati plictisit si cautati "altceva"...si tu, si el...tu te mai codesti nitel si iti cauti scuze. Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
Uite asta mi se pare mie ca imi suna aproape de adevar si logic.
Daca esti undeva, ma refer la situatia in sine, in lumea modei de exemplu, printre modele, manechine, din alea de nu vede live taica Ghita de la sat ever, si ai o viata care presupune petreceri, combinatii alea alea, la un moment dat, ti se propune, sau auzi ca cei ca tine, alti hetero (sau asa ai impresia pana atunci) dar creatori, designeri etc, au incercat de exemplu o fantezie, o trufanda un el sau o she-el si zici, why not? E ALTCEVA fata de cotidianul tau.
Eventual asezonate cu niste chestii din alea de-ti dau aripi.
Dar cred ca trebuie sa existe o inclinatie nativa, insa se urmeaza si trendul...
Ma gandesc la lumea in care nu traiesc eu. de exemplu marii artisti, bani multi si drogurile. Nu am acces la ele, cel putin nu facil, nu vreau sa incerc, am alte treburi si cotidianul meu este altul.
Dar cand ai petreceri, manechine, iar petreceri, distractii ZILNIC atunci nu te plictisesti? Sa mergi in fiecare noapte sa faci acelasi lucru, sa bei, sa te distrezi, pai la naiba, cat de glamouros mi s-o parea mie de la Bucuresti pe dreapta, pai lor li se pare plictisitor dupa sa zicem...cativa ani in care nu faci decat asta.
Si incep cu totii (nu in ordine) sa incerce si: varianta el/ea ea/ea el/el eaea/elel droguri si mai puternice, mai vine cineva cu o ultima generatie de tras pe undeva care te face sa vezi elefanti roz e ceva nou, un must, pe vena pe nas pe ochi pe unde se mai poate, hai sa mai incercam ceva, un menage a cativa, o religie care promite ca are grija de tine daca iti dai parte din avere/porti la gat niste sange/faci nu stiu ce mantre etc.
Si la creatorii nostri, la Botezatu la usa (chiar daca nu mi-e simpatic) cred ca ar sta (si poate chiar stau) n fete frumoase si foarte frumoase. Pai ce sa faci cu atatea? Poti sa incerci un el ca e mai rar, nu-ti cad in plasa la kilogram ci doar la suta de grame ...si bietu taica Ghita ar scuipa in san, nici nu stie nici nu aude...
norma_la1 spune:
......sincer am stat si m am gindit ,rarit iesitul inseamna ai da libertate totala de a iesi FARA mine.....si de as face de cap ,asa cum poate si o si doreste .....fara un ochi de jandarm atintit asupra lui.....si apropo de dansat pe mese ,sper ca ai inteles ca nu eu eram cea de pe mese...
asta ar insemna un risc pt mine insensul ca i facilitez practic accesul la ...fantezie... ....si in plus daca ar fi sa se intimple,ar putea oricind sa mi dea replica,pai daca tu ai decis sa nu mai iesi si sa ma lasi singur ,la ce te asteptai<<<<.....
sincer am vru sa ies sa mi confirm sau reconfirm banuieleile legate de ultimul incident din club de data trecuta...si din nefericire s a confirmat....
cit despre a ma concentra pe viata de familie.am facut o oricum si o voi face in continuare.....incerc
sa nu se las sa se vada
nimic din dezamagirea mea in exterior si ma refer la copil parinti etc....cat despre el sper ca discutia in care i am spus clar ca nu ma incinta fanteziile lui,sa fi fost de ajuns de concludenta sa l faca sa realizeze ca jocul asta ar trebui oprit inainte d ea fi prea tirziu....oricum daca alege sa continue pe calea aceasta nu am de gind sa ma opun sau sa l fortez sa nu o faca,ce rost ar avea ,maidevreme sau mai tirziu tot ar face o daca intradevar are o orientare bi....cum spuneam in posturile anterioare ma voi retrage.....
in plus nu sunt genul care sa lupt sa l conving cit de gresit e ceeea
ce face
,mai ales in contextul incare chiar nu e ,si fiecare are drept de alegere asupra propriilor decizii in viata..
cit dspre mine actualmente sunt cumva anesteziata pt moment...parca nu mi vine sa cred ca se intimpla...bine nu o sa incep cu ..:de ce mie....nu cred ca m ar ajuta in contextul actual....
Mickyyy spune:
Mi-e greu sa dau sfaturi unor persoane care au preocupari atat de diferite de ale mele.
Poate ca's eu mai incuiata, sau de moda veche, dar cel putin dupa aparitia copiilor preocuparile si prioritatile mele s-au cam schimbat. La 20-25 de ani mergeam si eu in cluburi si dansam pe mese, la 35 .... E normal sa apara asemenea fantezii atata timp cat va invartiti intr-un cerc de oameni zic eu maturi, dar cu comportamente de pustani. Iti place "exhibitionismul", iti place sa fi in continuare in centrul atentiei, dar in acelasi timp ai vrea sa fi tratata ca o sotie matura si responsabila. Nu prea se poate, prin comportamentul tau tu ii transmiti lui anumite semnale. Esti "open mind", dar doar atunci cand e in favoarea ta!
Nu-i bai, aveti timp sa va maturizati impreuna! Sau poate nu va fi nevoie, peste cativa ani veti merge impreuna cu copilul, deja adolescent, in cluburi, si veti dansa lasciv in grup!
Nu zice nimeni ca vai de mine, gata, ai un copil, trebuie sa te calugaresti! E alegerea fiecaruia cum isi va trai mai departe viata, insa odata ales un drum, nu mai veni sa te plangi altora ca pe marginea lui tu visezi copacei infloriti si gasesti doar buruieni. E in primul rand chestie de varsta, cand esti pustoaica, dansurile lascive cu tipe fac parte din teribilismele varstei, vrei sa iesi in evidenta si e cea mai la indemana metoda!! Baietii te provesc si te doresc, fetele te invidiaza, esti regina clubului.
Dupa o varsta insa iti doresti sa fi admirat/a pentru alte lucruri, nu doar pentru ca dai bine din fund pe ringul de dans.
Offf, si barbatii astia!!! Nu vor sa ne inteleaga deloc nevoile noastre, se gandesc doar la nevoile lor!! Cum indraznesc ei sa viseze sex in grup, sau sa aibe alte fantezi bi/she sau cum s-or mai numi??
Stii cum e cu ridicatul cozii, daca tu n-o ridici, ei nu se baga sa miroase! dar daca ai ales sa o ridici, fie doar si cativa centimetri, nu te mira de fanteziile pe care le provoci.
Astept rosiile, ca de cand cu criza, camara e goala!!
andacos spune:
Mikyy...de ce rosii?
Ai punctat perfect,si eu vad la fel lucrurile,doar ca timpul nu mi-a permis sa dezvolt!Ai facut-o tu foarte bine insa!
Dupa mesajul d eieri ,chiar stateam si ma gindeam cit de provocator poate fi dansul asta lasciv,de potzi fi acuzat de partener(chiar si in gluma)de schimbarea orientarii sexuale!
Pe mine ,partenerii niciodata nu m-au banuit de asa ceva,probabil nu dau motive!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
>>>Continuare