sa l incurajez sa si exploreze latura bi?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Nemora, eu am avut impresia ca Romania nu este toleranta in ceea ce priveste 'deviatiile' de orientari sexuale. Indiferent daca au sau nu ce sa puna pe masa.
Si eu am cunoscut cupluri de homosexuali si de lesbiene. Nu stiu daca 'seninatatea' relatiilor lor era direct influentata de faptul ca erau doi barbati sau doua femei. Ceea ce mi-a spus o data un coleg homosexual este ca in 'lumea lui' predomina relatiile de scurta durata si ca e greu sa-si gaseasca un partner pentru o viata. Si suferea din acest motiv.

Sunt convinsa ca reactia societatii unde se afla homosexualii are impact asupra personalitatii lor. Nu e usor sa sustii o relatie intr-o societate unde mai bine ai vrea sa te ascunzi sau ti-e teama sa fi batut la colt de strada sau esti neacceptat de familie. In alta ordine de idei, seninatatea din relatiile heterosexuale nu mai e nici ea prea senina.

In legatura cu subiectul si cu autoarea acestui subiect, chiar daca este o minciuna gogonata, sunt convinsa ca exista femei in situatia ei. Poate unele chiar au nevoie de o astfel de discutie pt a putea reflecta asupra situatiei lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

buflea, n-am stat sa analizez pina acum ce s-a intimplat si de ce sunt mai influente comunitatile gay. Pur si simplu sunt, cu sau fara analiya mea (ma refer la America, nu la Romania unde inca sunt mai mult in dulapuri) Poate in primul rind pentru ca se constituie intr-o comunitate, pe cind ceilalti nu. La fel cum si evreii se ajuta si sustin reciproc. N-ai observat ca in lumea artistica sunt foarte multi evrei? Acelasi motiv. Nu cred ca e nevoie sa iti feresti copiii nici de unii, nici de ceilalti, nu vor incerca sa ii perverteasca. Doar ca ai tai copii, daca nu sunt nici gay, nici evrei, vor avea nevoie sa isi caute resurse financiare in alte parti care nu sunt controlate de comunitatile mai sus amintite. Si sunt super reduse.

Observatiile de mai sus sunt valabile in lumea artelor in vest, respectiv America si Canada. Din perspectiva partii creative :) In Romania e altfel. In lumea artelor se avansa pe timpul cind am plecat eu prin afiliere politica. Nu mai stiu cum e acum, dar nici nu ma mai intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nu stiu daca inteleg exact ce spui ... sa fac un sumar :
Se pare ca amandoua suntem de acord ca in lumea artistica predomina persoanele cu o anumita orientare sexuala.

Tu spui ca de fapt exista "artisti" de toate felurile dar cei care au tendinte homosexuale sunt mai promovati ... un fapt cert este ca aia promovati sunt homosexuali, deci e logic ce spui tu.

Eu spun ca suspectez ca un procent (destul de mare, cred eu) din aceste persoane, au aceasta orientare sexuala "by choice" si nu "by nature" - tocmai pentru ca se pare ca asta e o conditie in dezvoltarea unei cariere artistice.

In urma rationamentului de mai sus, tind sa iau in considerare teoria spus de Mianna (parca), in care in mod nativ suntem probabil mai mult sau mai putin bi-sexuali si orientarea sexuala pare a fi activate de o anumita conjunctura sociala / educationala. Cum normele sociale incurajeaza heterosexualitatea, acesta este majoritatea - si e foarte bine ca e asa, pentru ca pe langa placere, heterosexualitatea favorizeaza perpetuarea speciei.

Dar in cazuri particulare, cum ar fi lumea entertainmentului, se incurajeaza homosexualitatea si iata ca aceasta este majoritaera acolo.

Revenind on-topic, in cazul discutat, poate o anumita conjunctura (petrecereile in club, dansatul lasciv cu masculi pe mese, navigatul pe siteuri specifice, chaturi pe acteasta tema ...etc) activeaza tendinte sexuale mai bogat reprezentate in individul discutat ... nu caut o solutie pentru situatia de fata, incerc doar sa imi explic cum o persoana poate fi heterosexual fericita pana la un moment dat si homosexual nefericita de la momentul ala incolo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Nu stiu daca inteleg exact ce spui ... sa fac un sumar :
Se pare ca amandoua suntem de acord ca in lumea artistica predomina persoanele cu o anumita orientare sexuala.

Tu spui ca de fapt exista "artisti" de toate felurile dar cei care au tendinte homosexuale sunt mai promovati ... un fapt cert este ca aia promovati sunt homosexuali, deci e logic ce spui tu.

Eu spun ca suspectez ca un procent (destul de mare, cred eu) din aceste persoane, au aceasta orientare sexuala "by choice" si nu "by nature" - tocmai pentru ca se pare ca asta e o conditie in dezvoltarea unei cariere artistice.

buflea, e posibil ca homosexualii sa fie mai creativi si mai sensibili decat heterosexualii (vorbesc de barbati, lesbiene nu prea am intalnit) si in consecinta, sa urmeze o cariera artistica. eu am facut o scoala de arte si needless to say, toti baietii de acolo erau gay :). o alta chestie interesanta e ca jumate din colegii mei si foarte multi profi erau stangaci. eu insami sunt stangace si de multe ori am auzit ideea cum ca stangacii ar fi mai creativi, dar habar n-am daca e adevar sau mit, n-am studiat problema. oricum, mi s-a parut funny.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui portocalia
buflea, e posibil ca homosexualii sa fie mai creativi si mai sensibili decat heterosexualii (vorbesc de barbati, lesbiene nu prea am intalnit) si in consecinta, sa urmeze o cariera artistica. eu am facut o scoala de arte si needless to say, toti baietii de acolo erau gay :). o alta chestie interesanta e ca jumate din colegii mei si foarte multi profi erau stangaci. eu insami sunt stangace si de multe ori am auzit ideea cum ca stangacii ar fi mai creativi, dar habar n-am daca e adevar sau mit, n-am studiat problema. oricum, mi s-a parut funny.

Aham ! Nebunatico ... hmmm, pardon, creativo ... vrei sa ne marturisesti ceva ? Usor, usor deschizi usa dulapului ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:

Aham ! Nebunatico ... hmmm, pardon, creativo ... vrei sa ne marturisesti ceva ? Usor, usor deschizi usa dulapului ?

daa, sunt un barbat homosexual cu mujki lucrati si ten fin. si desenez tatuaje cu stanga :D.

lesbiene nu prea sunt in mediile artistice, by the way.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:

Ba cum sa nu? Dar sunt de obicei critici de arta, in special de teatru, film si televiziune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:

Ba cum sa nu? Dar sunt de obicei critici de arta, in special de teatru, film si televiziune

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

ca-n viata, femeia cu munca, barbatul cu critica. sau invers? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:

ca-n viata, femeia cu munca, barbatul cu critica. sau invers? :)

Uite ca aici nu stiu ce sa raspund. Nu stiu ce sex avea creierul lor. Daca fac presupuneri, remarca va fi clar discriminatorie Hai sa zicem ca erau middle-sex, ele intre ele (acordat cu sexele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

norma, uite ca am mustrari de constiinta aproape de miezul noptii.

in scurt sa-ti spun ce as face eu. atunci cand apare o problema o rezolv indata. nu las sa treaca timp, nu aman in speranta ca poate ceva de undeva sau cineva. problema e in ograda mea.
nu incerc sa acopar o vreme, nu incerc sa par ceea ce nu sunt, nu ies cu prietenii in speranta ca .... prietenii raman la usa casei, mai precis la ei acasa, nu vin in patul meu si nici nu-mi rezolva problema. si e foarte posibil nici sa nu le pese de mine.

tu acum esti intr-o situatie de criza, daca intradevar povestea e reala. e foarte adevarat ca sunt situatii in care e bine sa astepti, nu sa te arunci cu capul inainte. cred ca tu nu esti in situatia de a astepta. ce sa astepti de fapt? alte propuneri si alte fantezii ale sotului? nici nu trebuie sa tolerezi asteptare daca el a venit cu propunerea sa... tu nu esti de acord cu ea, te si deranjeaza ce-ti spune, asa ca nu vad motivul asteptarii.

cu ani in urma am invatat o lectie, printre multe altele, orice amanare inseamna de fapt niciodata. ma deranjeaza propunerea partenerului ii spun pe loc si imi arat si dezgustul eventual. nu ma bag sub plapuma si plang ca un copilas. nu strange in tine prea multe, ca se aduna si cand refuleaza nu-ti va placea nici tie ce vei spune.

Mergi la inceput