A la recherche du mop perdu (3)
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos aolioooo, MyLady, Omida bre? vezi ca era intr-un scheci: "da' ala de ce-o omoara pe Miladi?" Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
de invidie, soro
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gusta
sa inteleg ca il pot trimite si la tine cu camasa? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1 Marilena si Mara Augusta |
Da' fara camasa nu poti? La bustu' gol adica.
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 [ de invidie, soro |
'-daca nu-l lasa sa doarme... e ceasul 2...
-cum o sa fie 2?? E trei!'
gusta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
...Vrajitor si zburator... Ii zice maine chestii de astea, gateste nenea o saptamana, isi calca singuri camasile cu sabotii si ii aduce si vinul fiert si indulcit seara la pat. Declar deschis cabinetul pentru terapie de cuplu! Alti doritori? Avem deja doi clienti potential multumiti Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Ce priviri primesc de la om ca eu rad ca o vaca si nu ma pot opri si da noi suntem super multumiti si nu a trebuit sa stam impreuna pe aceeasi caneapea.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
emanouela spune:
baiiiii.....eu ma duc sa ma imbat....am mai multe sanse decat sa tin pasul cu voi....cetesc, dau sa scriu, cand ma uit mai jos, alt card.....nu ma mai joccccccccccc
tanti...faci si terapii pt fimei in divort?
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
dicirstea spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos militist, sa impacam... da' nu mai zic |
Ce te faci, ca eu sunt si capra si varza recunosc!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mihaela_s
Da, maine ma aprovizionez. Io-s mai lady ca tine cand sunt plecata de acasa(si fizic, nu numai altfel ) si nu gatesc, asa ca nu am cepe la indemana. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
sa pun o ceapa rosie la bazar?
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Ioana_Pos spune:
Ia-ma asa, ia-ma asa,
Sa fugim in lume undeva,
Undeva, undeva
E loc pentru amandoi in camasa mea
deci, olandezul vine cu soata la pachet, inteleg, de vreme ce incap ambii si amandoi in camasa, nu?
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui emanouela tanti...faci si terapii pt fimei in divort? |
Desigur. Da-l, maica, incolo de nesimtit. Nu stie ce pierde!
Am incheiat terapia. 1 000 ron in contul meu, te rog