A la recherche du mop perdu (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

aolioooo, MyLady, Omida bre?

vezi ca era intr-un scheci: "da' ala de ce-o omoara pe Miladi?"

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

de invidie, soro

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

daca il vrei retur cum a venit, trimite-l!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Citat:

olandezul visator

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

sa inteleg ca il pot trimite si la tine cu camasa?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Da' fara camasa nu poti? La bustu' gol adica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

[

de invidie, soro

'-daca nu-l lasa sa doarme... e ceasul 2...
-cum o sa fie 2?? E trei!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:

olandezul visator

...Vrajitor si zburator...

Ii zice maine chestii de astea, gateste nenea o saptamana, isi calca singuri camasile cu sabotii si ii aduce si vinul fiert si indulcit seara la pat.

Declar deschis cabinetul pentru terapie de cuplu! Alti doritori? Avem deja doi clienti potential multumiti

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Ce priviri primesc de la om ca eu rad ca o vaca si nu ma pot opri si da noi suntem super multumiti si nu a trebuit sa stam impreuna pe aceeasi caneapea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

baiiiii.....eu ma duc sa ma imbat....am mai multe sanse decat sa tin pasul cu voi....cetesc, dau sa scriu, cand ma uit mai jos, alt card.....nu ma mai joccccccccccc

tanti...faci si terapii pt fimei in divort?

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:

militist, sa impacam... da' nu mai zic

Ce te faci, ca eu sunt si capra si varza recunosc!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Tanti filmul e de plans? Ca io daca nu stoarce lacrimi, nu ma uit. Trebuie sa imi curat ochii cumva . Macar ochii daca in rest nu curat nimic. Si cum cu mopu' nu merge...incerc cu filme.

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

iti recomand o ceapa rosie pusa frumusel pe tastatura...plangi de nu-i adevarat...mai ceva ca la "The Notebook"

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Da, maine ma aprovizionez. Io-s mai lady ca tine cand sunt plecata de acasa(si fizic, nu numai altfel ) si nu gatesc, asa ca nu am cepe la indemana.

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

sa pun o ceapa rosie la bazar?

27+
Citat:

Mergi la inceput

Ia-ma asa, ia-ma asa,
Sa fugim in lume undeva,
Undeva, undeva
E loc pentru amandoi in camasa mea

deci, olandezul vine cu soata la pachet, inteleg, de vreme ce incap ambii si amandoi in camasa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

tanti...faci si terapii pt fimei in divort?

Desigur. Da-l, maica, incolo de nesimtit. Nu stie ce pierde!

Am incheiat terapia. 1 000 ron in contul meu, te rog

Mergi la inceput