A la recherche du mop perdu (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

olandezul visator

...Vrajitor si zburator...

Ii zice maine chestii de astea, gateste nenea o saptamana, isi calca singuri camasile cu sabotii si ii aduce si vinul fiert si indulcit seara la pat.

Declar deschis cabinetul pentru terapie de cuplu! Alti doritori? Avem deja doi clienti potential multumiti

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Ce priviri primesc de la om ca eu rad ca o vaca si nu ma pot opri si da noi suntem super multumiti si nu a trebuit sa stam impreuna pe aceeasi caneapea.

Asta a fost tare de tot!!!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

Tanti filmul e de plans? Ca io daca nu stoarce lacrimi, nu ma uit. Trebuie sa imi curat ochii cumva . Macar ochii daca in rest nu curat nimic. Si cum cu mopu' nu merge...incerc cu filme.

iti recomand o ceapa rosie pusa frumusel pe tastatura...plangi de nu-i adevarat...mai ceva ca la "The Notebook"

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Da, maine ma aprovizionez. Io-s mai lady ca tine cand sunt plecata de acasa(si fizic, nu numai altfel ) si nu gatesc, asa ca nu am cepe la indemana.

sa pun o ceapa rosie la bazar?

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Cred ca mai repede o iau maine de la halimentara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Pai cum ma sa il trimit fara camasa ce sa fac eu cu ea daca el pleaca ca doar nu o spal eu sa vina la voi.

Dicristea nici eu nu stiu ce vine dupa ....

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:

militist, sa impacam... da' nu mai zic

Ce te faci, ca eu sunt si capra si varza recunosc!

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

eu vreau lupul!!pot?

dicristea...nu am baut decat sirop de muguri de brad, pe cuvant de militian!

27+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:

lupul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:

Citat:

Citat:

olandezul visator

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

sa inteleg ca il pot trimite si la tine cu camasa?

Marilena si Mara Augusta

Da' fara camasa nu poti? La bustu' gol adica.

La bustu'gol poti sa-l trimiti si la mine, ca nu are cine arunca gunoiul

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Tanti.....da sa stii ca ma simt mult mai bineeeeee....si nici macar nu esti scumpa

vreti martini???? e cam sec dar cu masline merge....

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tanti Z pe mine sa nu ma taxezi ca eu ti-am deschis cabinetul.

Nu ma va trimit numai omul ca mie imi place aici sa caut mopul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

Pai cum ma sa il trimit fara camasa ce sa fac eu cu ea daca el pleaca ca doar nu o spal eu sa vina la voi.

Marilena si Mara Augusta

apai ori faci si tu o actiune umanitara ca lumea ori n-o mai faci..spala camasa omului..!Ori suntem a la recherche du mopu perdu ori nu mai suntem!Ce naiba!

27+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

gusta, cand ai auzit de dus gunoiul ai revenit la sentimente mai bune? :P

Mergi la inceput