A la recherche du mop perdu (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cum cine e prima eu si ma tin cu mana de cafea si ma rog sa treaca timpul mai incetu sa pot pleca ca un om la munca.

Olandezu mormaie de fundal neimportant pentru mine.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatzaaaaaaaaaaaaaaaaa.....io-s treaza de la 8!!!

gusta mersic de cafea!!!!dar iau un ceai

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ce facurati, bre?
Intorc si io capu' 2 secunde si ajungeti de la 4 la 20...
Se evapora mopurile, olandezii fac ture pe maturi zburatoare, ketchup pe tastatura, vin in gatlej, par de caine pe covor, saboti ce klonkane, h-uri ce raman in gat, fantome nude ce freaca cu camesile...

Marianelor, ce sunteti!

Si eu saraca de mine mi-am petrecut seara cautand toalele fii-mii. Ma gandeam sa le trec o tura prin masina de spalat.
Am cautat pana am aruncat tot sifonierul pe covor. Nimic.
Zona crepusculara. Era cat pe ce sa fac o criza.
Noroc ca-s femeie destepata... M-am uitat intre pat si perete.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Asta-i cu dedicatie pentru Bird.

Sora mea... Stati asa ca nu vreau sa va bag in ceata.
Ailalta care-i mai mica si normala (am si eu cui sa-i arat muschii: io stiu mai bine ca's mai mare) are un "german sheppard" care naparleste de 2 ori/an.

Eh, mie mi se pare ca naparleste zilnic dar probabil realitatea mea e distorsionata.

Si dupa o zi in care tot am dat cu aspiratorul se trezeste maica-mea (in vizita fiind, ca si mine de altfel): "Pune-ti papucii, nu vezi ca ti se lipeste blana aia de talpi?"
Credeti ca in urma acestei neintelegeri m-am repezit sa pun in actiune furtunu'?
Nu. Mi-am frecat mai abitir talpile in oaza de par: "E, mai bine asa?"

E o solutie si asta.

Oare de ce imi spune mama ca's zarghita?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna dimineata! Ne mutam mai hacana: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168179&nm=Si-gandacii-se-impusca-nui-asa

Mergi la inceput