A la recherche du mop perdu (3)
Raspunsuri - Pagina 19
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela o daaaa.....daca stiam de la inceput ce bunaciuni am ca si antrenori imi faceam abonalent no limit, asa ma duc de 3 ori/sapt |
asa da, fetelor, asta da stimulent sa dau telefoanele-alea de care ziceam in capitolu' anterior (sau acum doua capitole? ca la viteza asta... . doar ca nu prea cred ca la ora asta raspunde careva.
e dovada de prea mult tupeu daca le cer sa-mi trimita pozele zumbagiilor pe mail?
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Lady, iti vazui poznele! Buey, ce politaice aratoase au aia la Bacau! HazbanduŽe tot organ? Ca arata bine si el! Sportiv, asa... Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
tot!de sus pana jos!
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Mianna...poezica ta cu aripile de fier...cum se numeste..mai are versuri?
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mianna spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Mianna...poezica ta cu aripile de fier...cum se numeste..mai are versuri? |
are, are. goagal primul vers si ti-o gaseste. Minulescu.
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
tot!de sus pana jos! |
Noa, ca ma facurati sa ma duc sa ma uit la poze...ca daca nu mai vine olandezu poate ma reorientez la un organ local
Miana, neaparat sa ceri poze, uite..vezi ce pierzi?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
emanouela spune:
deci...n-am somn
ficiormiu striga sa-i aprind 'luna' (lumina...ca la noi tot ce e lucitor, e luna....nu e bec, stea, ozn) in somn....si mie mi-a sarit somnulllll
mianna...deci asta de zumba e dansator profesionist si are miscarile alea stilate, sexoase, lascive...de balim tati
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
apasai trimite si s-a dussss inainte sa termin
si ala de pilates...e genul ala pachetele pachetele dar fine ...si cand vine si pune mana pe tine, sa-ti arate, ne scurgem toate ca inghetata topita
te-am motivat suficient mianna??????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
My_Lady0091 spune:
Mianna..o canta si Baniciu...uite aici:
http://www.muzicadownload.info/audio/18591/asculta-priveste-si-taci/
27+
mianna spune:
m-ai, doar ca dulshiele targ al Iesilor e oleaca prea departe da' o sa-ncerc sa aflu cat mai curand ce exemplare-s in minunatul cartier Rahova. care este.
mianna spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Mianna..o canta si Baniciu...uite aici: http://www.muzicadownload.info/audio/18591/asculta-priveste-si-taci/ |
da, o stiam. una din putinele melodii ale lui Baniciu care nu-mi place.