A la recherche du mop perdu (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mihaela poti continua ca e dupa 12 si sincer mi-am propus ca de la anul sa ma duc si eu numai ca ast o zic de ceva ani.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

fetelor, sa continuu . Io am fost la spinning o vreme(sportul din reclama). Sa va povestesc ce antrenori sunt?

Nu. Suntem femei serioase si am vazut eu la un topic ce anormal e sa ai fantezii. Deci nu. Baleshte singura pe tastatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si eu ce ma fac cu fanteziile mele bre? Nu spusei ca ajung doar in we la realitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

tin sa ca anunt ca intr-o ora ati scris aproape 10 pagini
sunteti tariiiiiii

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Cred ca suntem telepatice in seara asta!
Exact asta vroiam sa intreb si eu, daca nu cumva e un concurs de "capitolul cel mai repede umplut"

Eu scriu mai greu, ca de la atata concentrare si efort intelectual m-a razbit foamea si am atacat a doua pizza...olandezu' vad ca nu zboara pana la mine....las' sa ma fac de 100 de kile

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

propun sa bem ptr botezul lu' MyLady!

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

nu incepe mihaela...ca am si eu unu la zumbaaaaaaaaaaaa si altul la pilates, da acolo am fost doar 1 data

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Tanti Z., acu' pe bune...mersi bre'...stateam ca Becali cu leii suflati cu aur, deasupra portii!

Asa mai merge, Lady! Cortexul meu legat la retina ti-e recunoscator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hai numai una...gusta trebuie sa incerci. Nu e de ratat!
http://www.racerxvt.com/virtual_trainer/spin_to_win/spinning_2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Tanti Z., acu' pe bune...mersi bre'...stateam ca Becali cu leii suflati cu aur, deasupra portii!

Asa mai merge, Lady! Cortexul meu legat la retina ti-e recunoscator

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Cand sufar de prostie...sufar...macar recunosc

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput