A la recherche du mop perdu (3)
Raspunsuri - Pagina 15
emanouela spune:
Lady...de la The eagle upon the lion
gusta...eu deja vad literele pe monitor dansand si cele de pe tastatura fugind...ce sa faci cu mine la munca???? sa ma oblojesti ca voi fi mahmura???
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
gusta spune:
Buna reclama si masculul si pentru unu asa as da si eu la bicicleta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Phuuu si ziceam ca esti serioasa! Dar chiar insula-in-sula, sau...? Am curiozitati lingvistice, nu stiu de ce... Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
sa scriu, sa nu scriu...gata scriu! in-sula de pe insula . am fugit dupa canapea .
emanouela spune:
vazut vazut....si apreciatttttt
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos vazut, placut, dat mare pe FB cu ea Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
si tu Brutus??
My_Lady0091 spune:
Tanti Z., acu' pe bune...mersi bre'...stateam ca Becali cu leii suflati cu aur, deasupra portii!
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela_s spune:
fetelor, sa continuu . Io am fost la spinning o vreme(sportul din reclama). Sa va povestesc ce antrenori sunt?