Ce gatim azi (86)
Raspunsuri - Pagina 2
J G spune:
Aseara am facut ciuperci scazute cu usturoi si mamaliga. O bunatate.
Azi
Supa crema de redacinoase
www.prin-casa.ro/?p=1562" target="_blank">Stir-fry de pui cu legume
Anda08 spune:
gnocchi cu varza si bacon (ieri)
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
puisorul spune:
Creveti cu usturoi si patrunjel la pranz
Pachetele de primavara la cuptor pt cina
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
vias spune:
legume la cuptor cu carne de pui
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim Cum se face mancarea de linte?E gustoasa? Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
Delia, eu sunt vegetariana de 14 ani. Imi place tare mult lintea gatita in stil indian. Iti propun urmatoarea reteta:
linte maro sau rosie (500 grame)
rosii (4) taiate cubulete
patrunjel
ulei (1 lingurita) - mie nu mi place chiar uleios, daca vrei mai uleios pune mai multe lingurite.
Se spala lintea si se lasa la inmuiat 1 ora. Apoi se fierbe in apa in care am adaugat vegeta si condimentul indian 'Dhaal'. Adaugam cumin si turmeric. Aceste condimente sunt indiene, nu stiu daca ai sa le gasesti in romania. Cand e fiarta lintea (dureaza cam 30-40 minute) adaugam rosiile si la sfarsit patrunjelul.
Eu adaug la sfarsit si zeama de la o lamaie!! E delicioasa!!
Pofta buna!!!