Ce gatim azi (86)
Raspunsuri - Pagina 3
isa87free spune:
in fiecare zi ...gatesc o ciorbita..si felul 2 variaza.piure cu carne, peste la cuptor, orez cu legume, spanac cu smantana, supa crema de ciuperci, pui, legume, iar ca desert un piure de fructe, suc natural facut in casa, orez cu lapte sau cereala, un iaurt amestecat cu branzica si o bucatica de fruct, clatite umplute cu diverse fructe usor trecute prin aburi sa se faca ca un gem..ca asta..as face mai multe dar nu prea am timp...mi-l ocup pirn jocul cu fetita mea..crestere usoara la toti prichindeii.
AnnaBaby spune:
aripi de curcan la cuptor, cartofi cu telemea si marar la cuptor, salata de ardei copti, papanasi
anaemi spune:
Pui cu ciuperci si smantana
waffe cu dovleac si gem de pere
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Pui cu ciuperci si smantana waffe cu dovleac si gem de pere Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... Anaemi suna delicioase waffele alea! Ce inseamna sa fii pasionat de mancare. Ne regasim si in alte subiecte decat la odiseea noastra! |
msilvy spune:
azi sarbatorim ziua de nastere a sotului . si i-am facut ce-i place :
salata calda cu fructe de mare
arroz a banda ( un fel de paella cu sepie , creveti si shofran )
salsa alioli
crem caramel
si pentru prime data de la craciunul trecut , am mancat usturoi ..
anca-28 spune:
Am adus ieri de la tara 2 curcani asa ca meniul de azi:
- piftie de curcan
- ciorba de curcan
- tochitura cu mamaliguta