Strugurasi de sept-oct 2011 **03**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu am comandat colac de aici http://colaceibebe.webs.com/
este fata de pe forum de care zicea si seidana

seidana , T nu a mai facut kk de marti de cand ti am zis
deci nu merge nici cu asta

may cum ati avut seara/noaptea ?
T a dormit de la 20 , la 23 i am bagat eu bibe pe gat , a mancat in somn , si s a mai trezit la 3
de atunci a facut planton cu ochii pe pereti , bazaieli si smiorcaieli
tu cat ai dat pe protectis ?

didi , T s a nascut la 36 sapt si cateva zile , dar a fost considerat prematur , nici plamanii nu au fost complet dezvoltati desi facum dexa
el rade , gangureste , dar este f puturos
decat capul il tine sus , pedaleaza , dar in rest nu prea face alte miscari

lena , heiii , ai rabdare , fata ta este inca mica
ce ai vrea sa faca un bb de o luna ?
T a inceput sa intoarca capul dupa voci , cred ca pe la 7-8 sapt
ai rabdare , ca ne ajungeti voi din urma

eu nu i fac masaj lui T cu ulei sau crema , decat la baita , adica atunci cand este in cadita , cand il spal il si masez in acelasi timp
e de rau ?? e obligatoriu sa i fac ?

in timpul zilei ii fac doar la picioruse , din motiv ca le are strambe (uneori mai uit sa i fac si asta )
dar el este si ff friguros , desi am 25 grade in casa , cand il dezbrac sa i schimb pampersul incepe sa dardaie de frig
n am vazut asa copil friguros , de aceea ma grabesc sa l imbrac repede si uit sa l mai si masez...

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Fetelor am dat si eu join pe yahoo, cand aveti timp si daca vreti sa imi dati si mie accept.
Lena noi o bagam in cada, dar inainte de asta o dezinfectam cu dezinfectant din ala chicco, cada am cumparat-o special pt ea acum o luna (noi aveam doar dus ca nu ne place sa facem baie in cada) si nu i-am dat niciodata cu domestos sau alte din astea, tocmai pt ca o foloseste bebica, iar cu colacul e numai ea in cada, o sa pun poza sa vezi cat de mica e cada noastra ca atat loc am avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

eu am comandat colac de aici http://colaceibebe.webs.com/
este fata de pe forum de care zicea si seidana

lena , heiii , ai rabdare , fata ta este inca mica
ce ai vrea sa faca un bb de o luna ?
T a inceput sa intoarca capul dupa voci , cred ca pe la 7-8 sapt
ai rabdare , ca ne ajungeti voi din urma

eu nu i fac masaj lui T cu ulei sau crema , decat la baita , adica atunci cand este in cadita , cand il spal il si masez in acelasi timp
e de rau ?? e obligatoriu sa i fac ?

in timpul zilei ii fac doar la picioruse , din motiv ca le are strambe (uneori mai uit sa i fac si asta )
dar el este si ff friguros , desi am 25 grade in casa , cand il dezbrac sa i schimb pampersul incepe sa dardaie de frig
n am vazut asa copil friguros , de aceea ma grabesc sa l imbrac repede si uit sa l mai si masez...

_

bb T. 28.08.2011

Jade, mersic. Gasisem si eu site-ul acum si am intrebat cat costa, dar inca nu mi-a raspuns. Poti sa imi spui tu? :D

Bine, bag rabdare :P

E mai bine masaj dupa baita pentru ca se relaxeaza, ii stimulezi circulatia, dar decat cu scandal, cum e la mine mai bine in alta perioada.
Masajul presupune relaxare, nu sa tipe bebele.
Eu am in casa 23 grade :D, La baita fac 24-25, deci Maia e calita :(
Stai linistita Jade, toate uitam chestii. Eu ieri de ex am uitat sa ii dau vit D3

Masaj cu ulei este bine sa ii faci pentru ca e bine pentru pliurile bebeului si nu se irita zonele alea, dar e bine k il masezi in baita :)

OanaB, mersic, astept pozicile
Ce fel de dezinfectant, din ala pastilute. ai un link?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

fetelor, voi ce mai gatiti / mancati?
Eu sunt in pana de idei... am facut pulpe la cuptor (delicioase)si atat.
Dar in rest? voi ce mai papati?

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

klau_ditza Peste la gratar, piept de pui la gratar, pilaf, supe de pui, supa cu perisoare, placinte (mi-a facut mama placinte de vreo 3 ori, si soacra o data), si ma mai intreb de ce nu slabesc

Jade, poti sa pui uleiul in apa de la baita (asa scrie pe uleiul meu de la Bioderma... si eu tot ziceam sa incerc si uit.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

peste - o idee excelenta. Nu am facut de muuult !

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

lena , 50 ron costa
poate tie iti zice alt pret , sa mi zici si mie ce ti raspunde

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor o intrebare am si io daca stiti sa-mi raspundeti.

Daca sunt in concediu postnatal pot sa-mi fac descoperire de card?

abmaria eu nu stiu sa innot dar sa mai merg la piscina?

Dupa 6 luni o sa merg si eu la sala la aerobic

Jade l-ai spalat pe micutul T in cada cu acel colac?

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Completare ca nu pot sa editez.

Am o vara care lucreaza la CEC in Craiova dar mi-a zis ca nu pot ca nu mai am contract cu scoala.Pai cum sa nu mai am ca eu nu sunt in maternitate si tot scoala ma plateste.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Deci Lena... Maia e inca mica cum a zis Jade, apoi uneori Ela nici macar nu ma urmareste daca e mai interesant ce face ea (uitat pe pereti la pitici sau carusel), apoi dupa 6-7 sapt mai vezi si tu.. acu ttu te iei dupa bb de 2 luni jumate si vrei sa faca MAIA

JAde.. clar atunci nu mai iau nici protectis.. mai bine siropelul ala..

Klau-dita.. eu mananc paine cu unt si sunca , imi fac mai rar ca nu ma indemn supa de pui, ciorba de pui, perisoare,tocanita de cartofi, pilaf, .. m-am saturat de toate....insa.

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput