Strugurasi de sept-oct 2011 **03**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Completare ca nu pot sa editez.

Am o vara care lucreaza la CEC in Craiova dar mi-a zis ca nu pot ca nu mai am contract cu scoala.Pai cum sa nu mai am ca eu nu sunt in maternitate si tot scoala ma plateste.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Rach, nu mai stiu cum sunt normele acum., insa acu 4 ani cand am lucrat in banca, puteai. iti trebuie adeverinta de venit, contractul cu scoala se suspenda in momentul in care intri in CIC, insa depinde si de banca daca accepta...(poate Cecul nu accepta sau a confundat vara ta CIC cu post-natalul)

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mersi Sei.La asta ma gandeam si eu.O sa intreb si la CEC -ul din comuna in care lucrez eu sa vad ce-mi zic si acolo.

Mie mi se pare normal sa-mi dea atata timp cat sunt in medical.Ca maine daca vreau pot sa merg la scoala.

Si inca ceva, tot vara mea mi-a zis acum o luna ca pot sa-mi fac descoperire de card si tot in concediu medical eram si acum dupa o luna imi zice ca nu mai pot...Asta nu inteleg eu...

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

abmariana bine ai venit!!
oanab mersi mult de idea cu caricon-ul, am sa cer sa-mi trimita din Ro

lena stai la rand mami, ca noi avem bebeluse mai mititele sa vezi cand or sa inceava si a noastre sa turuie

se pare ca azinoapte n-au dormit bebelusii, si a mea s-a foit toata noaptea, pana la urma am culcat-o cu mine-n pat.

klau ieri a facut mama pizza cu sunca de curcan, azi mancam macaroane bolognese, iar maine pilaf cu pui. Sambata fac ciorba de perisoare, iar duminica sarmale

fetili, citish undeva ca masajul nu se face in timpul crizei, ca mai rau facem. deci, daca stim ca face crize seara de la 7, masajul il v-om face o tura dimineata iar cealalta tura pe la 5 dupamasa...

jade si eu ii masez burtica in cadita, cu buretele&sapun.

despre dezinfectatul caditei, vanii, sau fiertul apei inainte de-a spala copiii...niciodata n-am practicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Jade, mi-a zis 50, dar am gasit pe okazii si o sa iau de acolo :) cu 40 ron.

Racheel, eu am descoperire de cont, dar e facut inainte de a iesi in concediu. Ar trebui sa poti dupa mintea mea.

Sei, eu stiu ca voi demult vorbiti de intors cand ii vb de asta ziceam...

Dbunny, voi faceti meniul din timp. Nice
Gata, stau la rand cuminitica :)
Si eu am spalato prima sapt cu apa de la robinet direct si a venit soacra si a zis k pana cade buricul si se trateaza sa fierbem apa si am executat :D
Dupa o trec inapoi la robinet, dar cada in care ne spalam noi as dezinfectao.

Fug afara, sper sa reusim. Nici nu stiu cum sa o imbrac la ce frigut e afara :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Am achizitionat colacul de la o mamica de gemeni, Mirela Aronovici, tel 0723 294 234, 0761 706 646, e activa la buburuzele de ian-feb 2011.

Cred ca am dat in jur de 50 ron, nu mai stiu exact fiindca l-am luat cand eram insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, nici eu nu ii fac fetei masaj. am incercat odata cu ulei de masline si a urlat. poate de frig ...nu stiu. desi si eu am in casa tot 25 grade. poate nu i place...ma gandesc. o sa mai incerc cand mai creste. ii mai fac asa , prin haine , pe spate.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

salut!

eu azi sunt singura cu piticii si m-am incapatanat sa nu cer ajutoare. pana acum e mai bine decat cu ajutor. E drept ca a fost si o zi linistita pt ei. Am apucat si sa fac papa lui Mihnea ( nu mare lucru , dar, ca pt mine , gatitul mesei de pranz si adormitul la pranz erau piatra de incercare si am reusit) am si pus rufe la spalat!!! foc de harnica!!

Iriscontrol de bilant se face la 1 luna, 2, 4, 6, 9 si 12 luni!

May, asa se pare ca la majoritatea bebeilor , la 6 sapt e apogeul. daca ne gandim la traditia romaneasca, cea care sspune ca la 40 de zile bebe plange sa il botezi, iti dai seama ca e chiar foarte frecvent ca acest apogeu sa apara la 6 sapt. Repet... nu toti bebeii, majoritatea. colicii cresc de la 2 sapt spre 6 si apoi incep sa scada cate putin

abmariana bun venit!
super csa bebe e ok! ce emotii!!!!
Sportul nu reduce lactatia , oboseala da... Sport se face numai dupa alaptare si nu inainte imediat pt a nu elimina toxine in LM si sanii au de suferit cand sunt plkini. Oricum e necesar suport bun pt sani pe timpul exercitiilor( bustiera)
uite a raspuns si Bujo

lalihttp://piersicuta.blogspot.com/2011/05/argumentele-mele-impotriva-vaccinarii.html. de aici din link in link

Camady, va trece, e un episod... stii asta deja!

Didi, bebeii recupereaza pana la 1 an saptamanile "pierdute"prin nastere prematura Rabdare!! Eu pe Mihnea l-am nascut la 37 , pe Tudor la 40+ si e diferenta maare!!

Klau, calm mami, cand o fi adolescent va face fix invers. se va culca la 3-4 si se va trezi la 14 iar tut tot suparata ai sa fii

seiasa sunt mamele: cand mananca: de ce mananca? , cand nu mananca: de ce nu mananca?; cand doarme: de ce doarme?; cand nu doarme: de ce nu doarme?

Lena, partial corect ce spui de baie. copilul alaptat exclusiv primeste anticorpi de la mama pentru cam tot ce "salasluieste"prin casa si pentru absolut tot ce " salasluieste " pe mama. La cel hranit cu LP insa, lucrurile stau diferit
Maia e mica... are si ea "momentele ei de meditatie", ce vrei???

Vaccinul antipoolio, din ce stiu eu e in combinatie cu altele, nu intepatura distincta. sper ca nu o dau in bara ca n-am timp de cercetat acum

Masaj si gimnasticae bine sa se faca zilnic, dar nu cu pretul unui scandal monstru numaiu ca sa fim "ca la carte". In traducere: adaptam dupa copil

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

de azi dim de la 10 plansete non stop cu pauza de juma de ora cand a adormit.

jade, azi noapte a urlat pana la 1 si ceva. de dormit a dormit nelinistita si am luat-o cu mine in pat si o leganam cand se foia.
pe protectis am dat cinci sute si ceva.

zubi, din ce povestesti tu esti o fericita mamica de bebe fara colici. crede-ma ca daca Ayan avea colici nu-i treceau de la cateva doze de gripe water

ionela, merci si sper sa fie vorba de apogeul asta. mi-e frica sa nu fie altceva. am inceput sa-i dau numai biba ziua ca sa-mi dau seama cat mananca. mananca 60 de ml si apoi incepe scandalul. o fortam sa manance pana la 100 cu pauze, leganat, pacalit etc...
nu stiu ce se intampla
maine merg cu ea la dr s-o vada.

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

offf fetelor acum am facut o cistita de toata frumusetea..Poate de la rinichi a fost febra de acum cateva zile..
Sei tie nu ti-a amanat vaccinul?noi l-am amanat pana la 6 luni.Azi in schimb ii facem la George ROR.
Hayat oare ce mai face?

34+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

asa, am schimbat semnatura..
Si George s-a nascut la 36 s si atata ca a vorbit mai repede, ca in rest toate le-a facut mai tarziu un pic. Din pdv fizic Luca e bine, aproape ca nu trebuie sa ii tin capul deloc, dar pana nu il aud gangurind innebunescc.. Vad ca ar vrea, ca isi misca buzele si limbuta..Si rar il mai scapa pe u, in schimb e tare atent la mine si urmareste pe tati prin camera. Tot e numai ochi si urechi..
E culmea, in brate se trezeste, nu doarme bine.. Dar dk adoarme in patut nu mai are nici o treaba..

34+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput