Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 10
Raspunsuri - Pagina 7
nelli spune:
dorinutza si eu stiu ca risvul de 1:50 este o problema si ca dt este mai bun decat tt,acum dak o sa-l faci Doamne ajuta sa vi cu un rezultat bun
15+
nelli spune:
mie mi-a iesit 1:577 risc de sd iar coroborat cu datele mele, adik rezultatul final de risc pt sd a iesit de 1:11533,nu mi s-a rec amnio, tie ar fi trebuit sa-ti iasa tot ceva de genul nu?
15+
dara76 spune:
Mie 1:5176 risc de SD si cica pt. asta nu merita amnio, care are risc 1:100 (practic 1%, intr-un fel nici ala nu e chiar asa urias).
TT nu ma lasa dr. sa fac, ca a zis ca nu se coreleaza cu parametrii de la eco, cum e la DT si sunt sanse mai mari sa iasa balarii. Zicea ca TT e testul vechi si DT ala nou. Dar ca vom face eco de screening, morfofetala, sa masoare diverse chestii indicative.
Nu prea stiu altor fete ce valori le-au iesit, zisese cineva de 1:3380 sau cam asa ceva.
17+
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*
kovacsc spune:
nu am venit cu nici un raspuns de la analize. Imi iesise virus herpetic si mi a dat sa fac si virus herpetic de tip 2. Din ce am vz pe net analiza asta arata direct daca ai herpes genital pe cand cealalta arata doar ca ai acest virus dar nu se stia unde este localizat. Am asteptat cu atata nerabdare dar uite ca tot trebuie sa mai am putintica pana saptamana viitoare
17+
amy25 spune:
Buna dimineata! Va invit la un ceiut cald caci eu o tin din raceala in raceala si m-am saturat de atatea stranuturi.
Din cate stiu si mie mia spus dr mea ca DT este mai relevant caci se pot descoperi devreme anomaliile dar nu va ingrijorati, daca in chenarul ala scrie risc scazut atunci e ok.
Ce parere aveti despre carucioarele chicco? Finul meu a achizitionat unul 3 in 1 din Italia la promotie cu noptiera si cadita deasupra, scaun de masa la vreo 500 euro. La noi numai carutul e vreo 16-20 mil.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
18+
titi143 spune:
Buna dimineata.
Fetelor si mie imie este frica de rezultatul de la TT. Verisoara mea l-a facut si ia iesit rist, dar a nascut un aiateas sanatos, frumos si destept. Imi este frica de rezultatele false si pe urma de frica si nelinistea care urmeaza.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+
oanace spune:
Dara, mie la TT tocmai ca mi-a spus dr. ca tre sa fac si eco. L-am facut in aceeasi zi cu recoltarea de sange, si cu toate ca DT era ok, la TT mi-a iesit risc de 1:50 de SD si 1:50 trisomia 18, desi doi medici ziceau ca ecografic fetita e bine dezvoltata ( cica daca era bolnava si-ar fi tinut nu stiu cum manutele si capsorul).Mi-au spus ca probabil rezultatele sunt asa din cauza varstei (42). Sper din tot sufletul sa fie asa...
21+
kovacsc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy25 Buna dimineata! Va invit la un ceiut cald caci eu o tin din raceala in raceala si m-am saturat de atatea stranuturi. Din cate stiu si mie mia spus dr mea ca DT este mai relevant caci se pot descoperi devreme anomaliile dar nu va ingrijorati, daca in chenarul ala scrie risc scazut atunci e ok. Ce parere aveti despre carucioarele chicco? Finul meu a achizitionat unul 3 in 1 din Italia la promotie cu noptiera si cadita deasupra, scaun de masa la vreo 500 euro. La noi numai carutul e vreo 16-20 mil. 2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente! -tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis -2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit 2011-ET reusit la clinica Promed Multumesc Bunului Dumnezeu! 18+ |
Nu stiu ce parere aveti voi dar eu una nu as da atatia bani pe un carut. Este suficient sa indeplineasca cateva functii practice si poate sa fie si cu 200 lei. Second Hand se gasesc carucioare bune la jumatate de pret.
17+
amy25 spune:
kovacsc ai drepatate, este scump, dar pe mine ma tenta ideea sa-l iau tot de acolo in pretul asta. Daca le iau separat costa foarte mult, le-am si vazut si sunt foarte zdravene atat landoul cat si carutul in sine. Nu stiu daca sunt probleme in timp. Am nevoie si de scaun auto caci plecam destul de des si la vara nu vreau sa-mi transpire in brate caci nu vreau nici sa-i dau drumul la climatizare sa nu pata ceva.
Si mai am in familie o intamplare nefericita cand , acum 13 ani, sora mea a avut accident serios de masina si era cu bebe de 6 luni in brate. L-a aparat cat a putut dar a fost operat de urgenta la cap iar ea la mina si picior. Eu zic ca daca era intr-un scaunel ca acestea poate nu se mai intampla...
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
18+
gabrielarusu spune:
buna dimineata
Multumim frumos Amy pt cafeluta
Mie la Dry test mi-a iesit risc scazut de SD 1:1517 , la fel si mie mi-a spus dr ca cea mai relevant este DT fata de TT.
Dara val mele la IR sunt: cea ombilicala 0.81 S/D 5.29 (nu stiu ce insemnaS/D) cea de data trecuta avea 0.79 s/d 4.73 si cele utetine IR stg: 0.70 asta a mai scaut fata de data trecuta care era 0.81 si IR dreapta 0.52 asta a crescut fata de data trecuta care era de 0.46 si de notching"/"notch" nu mi-a spus nimic insemna ca nu am asa ceva.
La noi in familie nu avem istoric legat de coagularea sangelui plus ca nu am nici o sarcina pierduta asta e prima sarcina dupa multe investigatii si un FIV nereusit anul trecut, in afata de endometrioza am avut rezultate bune la toate analizele, la noi sotul avea probleme mari cu spermograma OATS severa.
multumesc frumos fetelor pt. sfaturi.
22+