Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

lalely, imi pare rau ca nu ai prins..pe site-ul lui banica scrie ca au bilete de vanzate pe 4 site-uri: www.vandbilete.ro , www.bilete.ro , www.biletoo.ro si www.blt.ro

urmareste si poate prinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

...si pentru ca a trecut de 12...si pentru ca nu stiti, va spun eu ma cheama si Gabriela

..asa ca va poftesc in miez de noapte sa servim un pahar cu vin cu dedicatie pt Strumph, v-am pregatit tort , prajituri grecesti, tiramisu, gogosi si alte bunatati . O muzica placuta ..deci hai la mine

La multi ani, miki!!! Sa ne traiesti cu numele!!!!

La multi ani, gimihaela, Bogdan Gabriel de cristinaph, Eduard Gabriel de Dorinut@, antguess, Iustin Gabriel de kmy_black

..uitandu-ma pe lista am vazut ca avem de baut la greut si de Sf Andrei

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI FERICITA!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

lalely, poate nu te-ai uitat tu bine..acum am intrat pe vsndbilete.ro si mai sunt locuri la 150 RON. Ce intelegi tu prin cat 2?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

helouuuuuu din nou
intru sa va tzuc dulce pt urari si sa urez si eu Mihaelelor, Gabrielelor si tuturor celor apropiati voua care au aceste nume
un LA MULTI ANI !!!!!!...din toata inima

si sa va las un tort virtual cu .....de care vreti voi....imaginatia e la liber
sa mai zic ca imi e dior de voi
merg mai bine sa incarc cateva poze de ieri sa vedeti ce galusca mare am la 8l
o zi minunata sa aveti.....si sa intalniti multi sarbatoriti si sa mancati multe praji

ps..uff iar v-ati supi...mai mai pai ce vreti sa intru mai des sa pun batul pe voi

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

LA MULTI ANI MAMI, SA FII SANATOASA SI FERICITA!

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Multumesc Madutza,! M-am gandit eu ca este ceva de genu dar,nu eram sigura. Felicitari pentru vestile bune de la pediatru. Sa ne spui ce a spus doctorul despre bubite... pupam mult bulanasele ei frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit de afara, de la biserica, ma bucur ca am impartasit-o pe Anastasia. apoi a si adormit imediat si am stat in parc cu ea si cu mama. este soare desi cam rece si bate si vantul.

ce de sarbatoriti azi dar era misto chiar sa mancam toate bunataturile astea ce le dati, fetelor

irinuca ce de bunataturi faci...eu m-as abona la crema de zahar ars

strumphitza imi place scaunelul dar piscoata si mai tare ce incantata pare ea in scaunel

deea tare mult s-a schimbat Anna, parca se schimba de la o saptamana la alta. mereu cand ne arati poze parca este altfel...creste...

cami ai doua printese asa frumoaseee a crescut si Petra si asa dulce s-a facut.
ma tot uitam eu in poze...de unde o stiu pe tipa de langa tine, si cand colo este viss ce fain ca v-ati intalnit.
maine sarbatoresti si tu, o sa-ti urez maine La multi ani! ... dar stii ce, hai ca pot sa-ti zic si acum ca nu ma doare gura La multi ani! sa fiti in continuare la fel de fericiti, poate mai mult si sa va bucurati de micile comori

ailed baga abdomene acolo desi tu nu ai avea asa mare nevoie. si eu am bagat 30 dimineata si diseara obligatoriu iar.

madutza tu? cate ai facut pana acum? ai facut ceva? ca stiu ca scazi la cantar dar sa fie si muschiul lucrat nu numai grame in minus, asa ar fi ideal

ally sa stii ca am inceput s-o iau pe urmele tale ...Anastasia nu mai sta locului 2 secunde, decat daca o pun in patut. daca o las pe jos prinde o viteza in 4 labute, se catara pe mine, pe usa, pe perete, pe birou, a deschis si usa zilele trecute si a iesit pe hol(era intredeschisa. si am si filmat-o), tot timpul trebuie sa stau indoita de spate dupa ea, sa vad ce face. se duce la papuci, la prize...off, trebuie sa iau aparatori. tu ti-ai luat?

merg sa-i fac papa dar nu stiu ce sa-i fac. am scos carnea pentru ea. oare ce sa-i fac bun azi? voi ce le mai faceti?
si cu toate ca este sarbatoare trebuie sa fac si pentru noi ceva la felul doi, cred ca bag o friptura la cuptor de porc ca am niste pulpa. si se face si simplu si gata.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Miki nu trebuie sa ii treci pragul mereu, ca iti va da un tratament pt mai mult timp. Verisoara mea a fost acum o luna si ceva, nu mai stiu exact si ti-am zis rezultatele, iar de atunci nu a mai fost. Abia astept sa imi spui cum ti s-a parut, E si orl-ist, sa stii. Pt bone sunt firme specializate, primisem eu un pliant dar l-am aruncat Multumesc pt link-ul ala dar am intrat la tarife, te ia cu ameteala. Eu am scris catorva asociatii non-profit si am sa o pun sa sune sa se vada cu ei.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza nu te enerva si nu-ti pierde rabdarea. daca nu papa, nu insista ca mai rau faci. las-o, da-i san, a doua zi incerci iar...crezi ca eu n-am patit asa? cu toate ca se zice sa nu intrerupi papica, eu am intrerupt-o 2 zile.
nu i-am mai dat legumele 2 zile si apoi am reluat si a mancat. o fi uitat de ele, nu stiu, dar a mancat. poti incerca si asa ca nu-i bai daca nu-i dai 2 zile.
si sa nu apari stresata in fata ei, sa stii ca este adevarata faza ce ne-a zis-o somleac. de cand ii dau papa cu gandul ca daca papa bine, daca nu, nu ea papa aproape tot(bine, nu mult cantitativ dupa cum v-am zis, maxim 150, dar papa si eu sunt multumita mai ales ca papa si san pe langa))
crede-ma ca si eu cand aud cat mananca altii...240-250 ma intreb unde incape atata mancare in stomacelul lor...
dar nu ma mai stresez.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

mandreeac multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

hai ca poate o dam pe brazda , sooner or later am dus-o in bucatarie si i-am taiat para, la inceput i-am taiat para in 4 si i le-am pus in fata, nu incerca deloc sa se atinga de ele, se uita ca curca-ntre lemne la bucatile de para avea lingurita si rodea la ea ... apoi usor usor a lasat lingurita din mana si a inceput a analiza perele, a vrut sa ia o bucata in mana si ii aluneca printre dejte ca sunt zemoase tare perele astea i-am taiat bucatelele iar in jumate si am incercat sa ii pun o bucatica in mana, nu a vrut... zic eh na... las macar sa te obisnuiesti cu formele si mirosu, daca nu si cu gustu m-am intors eu sa invart in oala de pe aragaz ca mi-am pus sa fac lapte cu melcusori paste si ea hop cand m-am intors la ea bucata de para in mana incerca s-o duca la gura am fugit sus dupa aparat ca nu puteam eu rata asa "evenement"...am fugit sus rapid sa nu o las prea mult singura nesupravegheata si cu bucatile de para in fata s cand ajung in bucatarie ea cu bucata in gura ohhh bun asa... a vazut aparatu, nu a mai vrut, a scapat bucata.... dar pana la urma s-a mozolit ea cu bucatile, le-a mai dat pe jos cateva, le-am mancat eu si tot asa... zic eu ca asta cred ca e calea de a o da pe brazda sa manace si ea ceva .. oare sa incerc sa ii fierb legume si sa ii dau tot asa pe masa sa le studieze si sa vedem poate asa le mananca , ca la lingurita nu am nici o sansa

daca aveti timp si chef sa o vedeti pe Mozolici

revin ca numa mofturi are, joaca nu vrea, somn nu vrea, suzi nu vrea, nu stiu ce vrea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput