Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cris, sa stii ca si mie taaare bine mi-a prins iesirea. cum iti ziceam, dupa examene sunt un pic deprimata asa, nu stiu de ce..oboseala, stres etc. cum eram si fara colegi..chiar mi-era nasol sa stau sg in camera.
duminica am fost la matusa-mea, la tara. a trecut cumva.
greu tare cu trenul,luuuung drumul rau. si niste oameni dubiosi umbla prin trenuri, zau. am venit cu cls. I, dar nu a fost cea mai buna alegere, ca erau f putini oameni. cd m-am intors..tot felu de dubiosi..
sa vad in decembrie cum vin, daca ma aventurez cu avionul sau cu autocar.

multumesc tuturor pentru urari! e unul dintre cele mai grele ex. din viata mea, pt ca nu am timp suficient. alegerea postului e la fel, o decizie fff grea.

ma duc sa pap ceva.
am scos frigiderul din priza, sa vad dc ma ajuta sotul sa il culcam. (ma indoiesc...)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

neata neata....

LA MULTI ANI GABRIEL, GABRIELA, MIHAI, MIHAELA!!!!! SA FITI SANATOSI DRAGILOR, SA AVETI O VIATA FRUMOASA, LIPSITA DE GRIJI, DAR PLINA DE DRAGOSTE SI IMPLINIRI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

La multi ani si de la noi!

Mergi la inceput

Carla, la multi ani fericiti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Paula, doar o soacra am in bucuresti. Si ea munceste.. Maicamea e la cta, soacramea cealalta la fel.
Soacra din bucuresti sta cu mara, dar nu i-a dat niciodata sa manance, nu a spalat-o, scvhimbat-o de pampers, deci

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

ce mancare, pampersi, lasa ca o invata dreptul

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

ea e fericita ca il invata pe marius ca fisu asta mai mic e cu muzica la un moment dat imi zicea si mie sa ma apuc de drept ca ea cu lasa notariatul cand iese la pensie?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

histamina, de ce zici ca daca e salau merge si la pici? Eu ii dau de pe la 8-9 luni peste, intai pastrav, limba de mare, dar de la un an mananca toate felurile de peste, biban, chefal, stiuca, dorada, platica, etc. Si mananca peste la 2 zile pt ca noi nu-i dam carne sau ou. Ca sa suplinesc ii dau linte, naut, soia, pt proteine.
Stiu ca tu esti documentata cu alergiile. Daca mananca prea mult peste risca sa devina alergica, sau daca a mancat si nu are nicio problema inseamna ca e ok?
A, si in fiecare zi mananca 2 lingurite de seminte rasnite(in, dovleac, susan, fl soarelui, chia, quinoa, amarant, migdale).

bumblebee,
ce zi superba de toamna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Referitor la pasiunea copilasilor pentru titi: eu desi n-am supt decat pana la 3 saptamani, am fost obsedata de sanii mamei pana la 3-4 ani sau poate chiar mai mult, din moment ce imi aduc aminte Cum se dezbraca, cum eram pe ea sa i le ating. Am o poza de la ziua mea, cand am implinit 3 ani, cu mama si tata, iar eu imi varasem manuta in decolteul mamei
Dar va jur ca n-am ramas cu sechele, asa ca stati linistite

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

deci sa stau linistita :)) azi gasise alta distractie, imi indesa niste jucarii mai mici intre sani

Mergi la inceput

Cris2010, eu nu stiu dr de neurologie pediatrica in Constanta dar sunt foarte dezamagita de pediatrii din Ct, nu stiu daca e indicat sa mearga acolo la neurologie. Mi se pare ca sunt in fie foarte in urma fie incompetenti si o zic cu mare parere de rau, dar am fost la 8 doctori (la cele mai bune clinici, cica) si sunt care mai de care mai depasiti de situatie. Nu zic ca nu o fi si unul sau doi buni dar eu nu i-am gasit Sanatate finutei!

Mergi la inceput

la multi ani sarbatoritilor zilei! sa fiti sanatosi si fericiti!

cum e si ziua tatalui meu va servesc cu un dulce si un fresh de morcov portocale si mere

denisa, la multi ani si voua. dar linistiti si fericiti! cum nu stii ce sarbatoresti? ia uite-te pe langa tine prin casa, nu vezi doua minuni? pe ei ii sarbatoresti

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:

Paula, doar o soacra am in bucuresti. Si ea munceste.. Maicamea e la cta, soacramea cealalta la fel.
Soacra din bucuresti sta cu mara, dar nu i-a dat niciodata sa manance, nu a spalat-o, scvhimbat-o de pampers, deci

ce mancare, pampersi, lasa ca o invata dreptul

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

ea e fericita ca il invata pe marius ca fisu asta mai mic e cu muzica la un moment dat imi zicea si mie sa ma apuc de drept ca ea cu lasa notariatul cand iese la pensie?:))

Pai si cand te apuci, ca ar fi o treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

vreau sa urez tuturor delfiasilor,fratiorilor, la mamici,tatici,bunici si toti cei dragi voua care sarbatoresc numele Sf Mihail si Gavril,multa sanatate,fericire si sa aveti parte in viata numai de bucurii

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput