Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
ilinca79 spune:
Venim si noi la apel sa felicitam sarbatoritii zilei:
La multi ani tuturor delfinasilor, fratilor, surorilor, parintilor si bunicilor care poarta numele de Mihai, Miahaela, Gabriel si Gabriela!
Multumim de tratatie, dragelor!
Paula ce ma bucur de vestile bune din Spania Stau si ma intreb de ce acolo un medic renumit poate sa se uite de n-ori la un filmulet, sa gandeasca de 1000 de ori inainte de a pune un diagnostic, iar la noi se dau verdicte dure in timp ce se vb la telefon cu sotul Cred ca niciodata n-o sa-si revina sistemul nostru medical
Denisa, va doresc multi ani fericiti impreuna! Sa va dea Dumnezeu putere si intelepciune sa treceti peste probleme si sa duceti o viata linistita si plina de iubire de acum incolo!
Azi a mancat V pentru prima data cioco Am fost la biserica si dupa Sfanta Impartasanie i-a dat parintele o ciocolata mica Cum a vazut-o a zis "papa" si nu stiu zau cum si-a dat seama ca doar n-a mai mancat pana acum. Bineinteles ca nu i-am putut-o lua din manuta ca era si obosit si oricum se iserizeaza la maxim. A tot studiat-o, am ajuns acasa si pana m-am dezbracat eu s-a bagat cu ea dupa dulap, i-a desfacut ambalajul si a gustat. Imi venea sa si rad cum initial a scuipat, apoi a muscat din nou si facea "miaammm, miammm". Noroc ca i-am cerut sa-mi dea si mie si asa i-am mancat eu aproape tot restul
Crispro sunteti ok?
MI vom face tot posibilul sa nu ratam urmatoarea. Asa ca asteptam propuneri, si eu zic ca e esential sa fie cu papa inclusa, daca se poate servita chiar la pensiunea respectiva. Noi mergem cu mare drag si la Oana, mai ales ca n-am mai fost.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
Referitor la pasiunea copilasilor pentru titi: eu desi n-am supt decat pana la 3 saptamani, am fost obsedata de sanii mamei pana la 3-4 ani sau poate chiar mai mult, din moment ce imi aduc aminte Cum se dezbraca, cum eram pe ea sa i le ating. Am o poza de la ziua mea, cand am implinit 3 ani, cu mama si tata, iar eu imi varasem manuta in decolteul mamei
Dar va jur ca n-am ramas cu sechele, asa ca stati linistite
Victo spune:
am o zi libera sa imi adun creierii :)
am culcat bbitu, mancare a facut soacra, asa ca recuperez.
a fost destul de bine la ex, no..acu n-o sa iau 10..dar..na..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
puiutz_mic spune:
Mihai si Mihaele, Gabrieli si Gabriele sa ne traiti cu numele (mamici, delfinasi si tatici, fratiori si surioare, bunicute si bunicuti), sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de familiile voastre! Multumim pentru tratatii
Denisa, la multi ani dar mai buni decat primii 3! In primul rand sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa va respectati, sa fii pretuita si adorata! Citeam ca ianinte sa apara soriceii il mai lasai si plecai la o pritetena. Sa inteleg ca acesta e comportamentul lui dintotdeauna? Poate era bine daca nu i-l tolerai de la inceput, el cu siguranta crede ca mereu il vei ierta, chiar daca pleci, te vei intoarce. Cu siguranta el e convins ca tu il iubesti si l-ai acceptat asa cum e... daca gresesc accept rosiile
Paula, ce ma bucura spusele doctorului din Spania! Ai sa vezi ca o sa fie bine! Il pupam dulce pe frumosul si vorbaretul Raul! Si pe tine sa te faci bine repede si sa-ti poti lua comoara acasa!
Maurice, 10-12 raceli de la 1-2 ani? Dumnezeule!!!! Sper totusi sa scapam cu mai putine. deocamdata suntem bine. Cateva stranuturi pe zi, dar asa stranuta de cand s-a nascut. Asta noapte avea nasul putin infundat, dar azi vad ca e ok.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ramonavlas spune:
Ilinca, ai putut sa ii mananci copilului ciocolata?
Azi avem in meniu peste la cuptor cu legume, am luat salau, sper sa ne placa....daca nu, rabd foame pana la cina, ca altceva nu am pregatit.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
paula_m spune:
Chiar tu Ilinca, pai se poate sa-i mananci copilului ciocolata!!! Initial nu am inteles de ce s-a bagat in dulap, dar apoi mi-am dat seama...doar acolo putea copilul sa-si pape ce a primit, fara sa ajunga mama la bunatati...Spune mama, daca iti place asa mult cioco, data viitoare cand ne vedem iti aduc o plasa de dulciuri
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
sa manance copilului ciocolata?ce oameni, domnle'?!
o sotietate fara printipuri,car'va sa zica ca nu le are!
michelle1981 spune:
Cum, ilinca, ai luat copilului mancarea de la gura?
Denisa va doresc ani frumosi si plini de realizari impreuna cu frumosii vostri copii
Paula bravo pt examen! Spor la invatat pentru urmatorul!
Eu am fost cu praji la colegi, la servici, apoi hranit si culcat prunc. Acum servesc pranzul, mai strang prin casa si apoi astept musafiri.
A, si caut idei pt papa, peste la cuptor suna bineee
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ilinca79 spune:
Asa, asa, faceti misto de mine...sa spun drept, m-am sacrificat un pic da' pana la urma am reusit s-o mananc
histamina spune:
peste la cuptor,deliciosssssssssssssss.merita,indiferent de consecinte
ascultati la bucatarasul iscusit
curatati pestele de ce fel o fi el,de solzi(daca are) de maruntaie(sigur are).il dati prin ulei de masline in care ati pus sare mare,de salrom,pt simandicosi fie si sare de mare.
puneti pestii pe gratarul cuptorului,la mijlocul cuptorului.dedesubt puneti o tava cu apa,care sa fie cat gratarul de mare.
lasati cca 30 de min,adaugati apa sa nu se evapore toata si intoarceti pesti o data.
sa vedeti voi ca merge si la strumfii mici,daca folositi salau.