Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Alice_Elena spune:
Paula, doar o soacra am in bucuresti. Si ea munceste.. Maicamea e la cta, soacramea cealalta la fel.
Soacra din bucuresti sta cu mara, dar nu i-a dat niciodata sa manance, nu a spalat-o, scvhimbat-o de pampers, deci
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+
ludmila_p85 spune:
Buna fetele cochetele !!!
tuturor ce poarta numele Sf.Mihai si Gavril !!! Noi am fost azi de dimineata la biserica si l-am impartasat pe Vladut,ca poate se mai cuminteste un pic
Paula, ma bucur pentru vestile bune,o sa fie totul ok!!!pe Paul !!
histamina spune:
Denisa, m-am uitat pe pozele tale. esti o femeie frumoasa,frumoasa.
trebuie sa lucrezi la self estim-ul tau.
ia poftim in sala de ridicat self estimul!
eu iti sunt atrenor!
in 2 sapt trebuie sa crezi si tu realiatea si sa o impui:esti frumoasa si despteapta, t eiubesti!
cine nu respecta asta , nu il convingem, ci doar si daca supravietiuieste, suntem generoase:
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina Denisa, m-am uitat pe pozele tale. esti o femeie frumoasa,frumoasa. trebuie sa lucrezi la self estim-ul tau. ia poftim in sala de ridicat self estimul! eu iti sunt atrenor! in 2 sapt trebuie sa crezi si tu realiatea si sa o impui:esti frumoasa si despteapta, t eiubesti! cine nu respecta asta , nu il convingem, ci doar si daca supravietiuieste, suntem generoase: |
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Cris2010 spune:
Nu stiu ce se intampla de-mi apare mesajul trimis de ...n ori. Scuze
edit: hai ca le-am sters.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ludmila_p85 spune:
La Multi Ani Denisa!!! Sa va fie de bine, sa treaca toate problemele si sa va iubiti la fel de mult ca in ziua nuntii !!!
PS: ma uit pe FB la bebelusii tai!!! ce dulci sint,mami zici ca nu a nascut,manechin !!
ochidut spune:
LA MULTI ANI MIHAI, MIHAELA, GABRIELI SI GABRIELE!!!!!! Nu va suparati ca nu va enumar, dar imi e frica sa nu uit pe cineva
Paula, ma bucur muuuuuultttttttt!!!! este o veste foarte buna si e super ca un doctor cu asa experienta a avut atat rabdare sa explice, sa ii dea soacrei toate informatiile si nu doar un simplu raspuns; asta te calmeaza si mai mult.
racusor noi mergem in oras, pe plaja sunt destul de putine hoteluri si considerabil mai scumpe sau chiar foarte scumpe... Asa ca daca tot mergem singuri, am zis ca nu e prea complicat in 2 sa stam mai departe de plaja, putem sa mergem si acolo si in oras... Daca vrei cu copil cred ca martie e luna ideala din ce mai citisem eu. Hotelul e de 4 stele, ok, dar nu am ales super lux, piscina, si stam intr-un fel de apartament open space cu dormitor, living si mica kichineta.
Adriana, sa stii ca e bine. Initial vroiam sa scriu foarte bine, dar asa cum a zis paula, tot stai cu grija lor, tot timpul de gandesti ce au facut, casa pare goala si fara nici un farmec.....vezi copii pe strada....Sambata si duminica am zis ca dorm pana tarziu dar am deschi ochii tot la 7.30; intr-adevar apoi nu m-am ridicat din pat si am stat si motait acolo, imbratisand perna, ceea ce a fost minunat...dar tot gandindu-ma la bucurica mea, ca daca era acasa auzeam ma-ma. drept pt care o imitam si ii faceam asa lui paul in ureche
Deci si fara copil acasa, numai e aceeasi stare ca in tineretile fara griji.
Nici noi nu aveam cu cine sa o lasam de regula seara sau in w/enduri: soacra nu e foarte implicata, nici eu nu am prea mare incredere si oricum de cele mai multe ori pleaca la tara; mama e tot timpul la munte si are treaba acolo; bona sta in timpul zilei, are familie nu o pot tine asa nelimitat. totusi am facut combinatii de n factorial si am "plasat-o".
Sfatul meu: macar acum cat mai ai putin timp pana sa vina bebe, intr-o seara roag-o pe bona sa vinsa sa stea cu Rebe, evident o platesti cu ceva in plus. Iesiti voi 2 in oras, luati o cina linistita, plimbati-va prin centrul vechi si apoi poate va intalniti cu niste prieteni intro cafenea cu muzica pe lipscani. Se va cunoaste aceasta mica iesire, o sa merite sa te rogi de bona si sa ii dai ceva extra...mai simti ca traiesti nu doar ca mama si sotie.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Paula, doar o soacra am in bucuresti. Si ea munceste.. Maicamea e la cta, soacramea cealalta la fel. Soacra din bucuresti sta cu mara, dar nu i-a dat niciodata sa manance, nu a spalat-o, scvhimbat-o de pampers, deci Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+ |
ce mancare, pampersi, lasa ca o invata dreptul
ochidut spune:
La multi ani Denisa!!! Sa ai mai multe motive de bucurii in viitor cand va serbati ziua si sa realizeze si el ca exista zeci de motive sa fie un sot si un tata bun, sa faca tot ce trebuie sa va merite
Poti sa ne trimiti linkuir de la alte pensiuni daca stii.
fetele de la odiseea de care va ziceam mi-au confirmat rezervarea, asa ca vedeti ca se poate trebuie si noi sa ne organizam.
mai vroiam sa zic ceva,dar am uitat of doamne...
aa da saddie, ziceai ca ai o carte cu dieta montignac?? ca m-am apucat de dieta, dar intre timp m-am gandit ca mai bine tin ceva serios, care sa ne revolutioneze cu totul. sa vedem cat ma tine
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani (Radu) Gabriel (aici avem urare dubla ), (Theodor) Mihai, Mihai fratiorul lui Stefan, (Denis) Gabriel, (Antonia) Gabriela! La multi ani Mihaele si Gabriele! Azi nu mai dau cafeaua, o dau sarbatoritele Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
La multi ani si de la noi!!!!!!
mami de Bogdan-Andrei - 13 iulie 2010