Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ilinca, si faptul ca ai papat ciucalata copilului, nu-i o sechela?
maurice, soia este f alergena si contine f mult estrogen.daca strumful e baiat,chiar nu e bine.
pestele e f sanatos,insa elibereaza multa histamina,gradual.de ex in top e tonul,cu 8000 de unitati, in timp ce platica atinge vreo 500,cel de apa sarata are mai multa histamina (si mercur) decat cel de apa dulce.

e o decizie grea sa nu ii dai copilului carne,afara daca are vreo afectiune.
daca el ajunge undeva unde e doar carne,iti dai seama ca nu poti controla asta.ficatul lui,dar si stomacul vor avea o incercare fff mare si nu ii va fi bine strumfului.se poate intampla si la 40 de ani.nu ai de unde sa stii ce ii rezerva viata.

noi nu i-am dat peste.mami e cu mansarda dnii dr au sustinut-o.
ii voi da,sigur,dar prima data intr-un spatiu medical.stiu ca sunt pe campie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

anca, intai sa imi revina creierul la forma initiala cand eram mai mica imi suradea ideea de a fi notar, acum parca nu ma mai incanta asa. la anu are marius examenul de definitivat si om vedea eu ce fac cu viata mea :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu nu prea ii dau peste ca mi-e sila de el si nici nu stiu sa il gatesc. eu multe nu stiu sa gatesc
dar daca suntem pe undeva si este peste, mananca nu face nazuri.

histamina, ma uitam la pozele tale mai devreme. ce ochi mari are sebastian zici ca-s desenati

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetele din Constanta puteti sa-mi recomandati, va rog, un dr. de la neurologie pediatrica???
Este pt finuta mea. Am mai amintit un pic de ea pe aici. A fost intr-o situatie asemenatoare cu Raul, dar mai grava un pic.
Ea a urmat tratamentul 3 ani si este bine momentan, dar fac investigatii de control periodic la Bucuresti.
Vor sa se mute cu controalele la Ct. din cauza drumului lung la Buc (finuta are rau de masina) si faptul ca acuma doar trebuie facute EEg-urile si citite.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Din pacate nu am cunostinte in acest domeniu ....Daca aud ceva o sa iti spun. Poate il intreb pe dr.pediatru si imi recomanda pe cineva...Nici nu cunosc pe nimeni care sa fi avut contact cu astfel de doctor.
Poate celelalte fete te pot ajuta

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Cristeo, referitor la aerosoli, pe reteta mea scrie 3 zile dar am mai fost la control apoi si mi-a zis sa continuam, nu mi-a mai zis cat. Eu i-am facut in total de vreo 5 ori (doar noaptea), pana cand mi s-a parut mie ca nu mai trebuie. Pe Bogdan l-am dus azi la gradinita, el nu mai e deloc racit (deocamdata ), ieri nu a fost la gradi pt ca duminica a facut un inceput de diaree, dar nu a continuat...din fericire. Voi cum mai sunteti cu mucii, tusea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La Multi Ani in primul rand pentru sarbatoritii zilei de azi!

despre MI - ma bucur ca sunt asa de multe doritoare
pai hai sa vedem locatia - eu votez Arieseni
si perioada!! - sa fie zapada - februarie

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

aaaa si cum mai stim diverse pensiuni,cabane,vile cum mergem (de fapt mergeam frecvent la ski)as putea sa va propun si eu cateva.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

La Multi Ani si voua va doresc sa aveti parte de foarte multi ani fericiti impreuna!

DA, chiar te rog sa ne recomanzi!!!

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
Ochidut, Oana si noi vrem in Dubai, dar cu tot cu Andrei. zi-mi si mie unde vreti sa mergeti? la plaja sau in oras?

....
apropos, Oana, Paula, Ramona de Craciun sunteti in Mures? poate reusim sa ne vedem acum intr-o dimineata. va trimit eu PM cu mai multe detalii sau pe PM. hai mai fetelor, sa fiti acasa!!!! ca de cand tot zicem ca ne vedem

deocamdata la mine e pe lista de "dorinte", asa ca nimic concret...prima data trebuie sa il conving pe Marius
o asteptam pe Oana cu poze, impresii, recomandari etc.

legat de intalnire, SIGUR de data asta ne vedem

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas
La noi a fost exact invers. Debridat-ul il lua cu maaare placere, la hidrasecne chinuiam, il "ascundeam" in mancare.
Ma bucur ca sunteti mai bine...ar fi cazul sa ne vedem saptamana asta!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

ieri seara am mai incercat sa ii dau o data Debridatul si iar a varsat ...deci clar am renuntat la el
ramanem pe HIdrasec ca ala vad ca merge bine

mi-a varsat si Humana HN cred ca de la cerealele fara lp , dimineata a baut 135ml lp fara cereale si nu a avut nimic
dar mancam mult mult mai bine, ne revenim noi si cand suntem ok ne vedem bineinteles

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

oare cum o fi sa ai copilul in deplasare? ... Sau sa ai cu cine sa il lasi sa iesi la plimbare seara? ... sau sa faci un concediu fara bebe? ... ehe vise taica vise.

e SUPER!!! doar ca...te gandesti numai la copil, tot timpul esti cu ochii pe telefon nu cumva sa nu-l auzi cand suna dimineata oricum te trezesti la aceeasi ora adika 7 in cazul meu, casa pare goala si mereu te gandesti ca la ora X daca ar fi acasa ar face nu stiu ce lucru
asa ca...eu am concluzionat - 1 data/an meritam un concediu de maxim o saptamana fara Matei si in rest cate o noapte la sfarsit de saptamana doarme la bunica, mai mult inca nu sunt dispusa sa "negociez" cu nimeni

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oho..pai oana, e super bine! :)

eu ma delectez cu un must..

ainotna sau cum o fi nickul..chiar, zi-ne numele, ca ne e mai simplu :). Flixotide NU se face DECAT CU 2 ORE INAINTE de somn. nu ti=a zis medicul? nicidecum noaptea! nu tusea mai rau, dupa aceea?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Alice, pai la cate soacre ai
am citit ca in Bucuresti doar una e disponibila
eu una maine m-as face notar - mi se pare o meserie eleganta, castigi bine si ai un program decent, insa e foarte greu sa patrunzi in certcul asta al lor
no cum se face ca cine are cu cine nu prea vrea?!?
La Multi Ani si pentru tati al tau

Victo ma bucur mult, bine ca ai scapat, ufff....

Paula ai avut dreptate cu Hn nu trebuie sa iei si Biotics, am studiat
cred ca e pustie casa fara Raul

mi-am facut um Mocaccino si ma uit la un episod din Gossip Girl

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nicole mai zi o data cum esti pe FB, ca nu mai stiu unde am citit. nu esti in grup?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oho..pai oana, e super bine! :)

asa zic eu ca e suficient
soacra-mea mai zice ca poate il ducem la vara 1 saptamana la ea, apoi nu prea imi surade inca ideea

ainotna=antonia

noi asa ne semnam cand eram mici, eu eram Anao - credeam ca e o "moda" din Cluj

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput