Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
pufi79 spune:
Ramo eu i-am dat cereale de la Topfer din orez si cu banana, ptr ca si LP este aceasi marca. Nici nu i-a placut nici nu i-a displacut
, n-a schitat niciun gest, adevarul este ca nici eu n-am asteptat 1 min sa se omogenizeze
abia pe final se facuse mai pastos.
S-a trezit la fel, insa i-am facut putin doar 90 ml, diseara fac m mult.
Ptr ce ai scris mai sus Ramo 

mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel (02.06.2011)
Doamne ai grija de noi 
mariaruxi spune:
Neatza!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Noi am avut un weekend plin, am avut musafiri de duminica pana azi dimineata. Am mancat tiramisu zilele astea si Matei n-a dormit ieri nici macar alea 2 ore si vad ca azi o luam de la capat. Maria a varsat azi dimineata, cred ca a facut o indigestie pentru ca a mancat aseara un castronel plin cu nuci. Amandoi sunt treji de la ora 7 si de 2 ori m-am chinuit sa-i culc pana acum, dar nu-mi iese deloc. Sunt super nervoasa, deci ziua de azi n-a inceput prea bine si probabil se va termina la fel pentru ca nu vor sa inchida vreun ochi.
Adra cum mai sunteti? Si ai mei au fost raciti acum o luna si un pic (doar muci, fara febra) si nu le-am dat nimic, le-am pus marimer si le-am aspirat mucii. Sper sa treaca si la voi fara sa se agraveze, totul a durat o saptamana.
Laura voi ati reusit sa va mutati acasa sau inca nu?
Maria transpira cand manca, Matei vad ca nu.
Si noi com trece pe scutece nr. 4 dupa ce terminam bax-ul asta de 3.
Babylove mie mi se pare ca mananca tare bine Iustin al tau. Cred ca Maria bea la un an 300 ml la o masa.
Eu am cumparat doar cereale Humana pentru ca foloseam lapte produs de aceeasi companie, insa nu i-au placut si i-am luat toate combinatiile posibile.
crudiutalida spune:
Urez si eu LA MULI ANI tuturor celor ce porta numele Sf Arhangheli Mihail si Gavril.
Oferim si noi o floare virtuala

Si fata mea transpira uneori cand papa,chiar rau de tot....dar asta nu cred ca e o problema pt ca ei depun efort cand sug....cel putin ea asa papa ,zici ca o alearga cineva...sau ca-i fura tata![]()
![]()
Ce bebei mari aveti voi fetelor,deja le dati cereale sau incepeti diversificarea......noi suntem mai mititele si papam numai tati
nici nu vrea sa auda de suzi sau bibe...am incercat s-o las si eu cateva ore acasa si pe langa Lm sa-i dau si lapte praf,pai s-a lasat cu scandal mare ,nici gand sa bea LP...a urlat disperata pana a venit tati....asa ca nici gand de LP,tati sa fie steag dupa ea cand e vb de papa..

In rest zambim mult,vorbim cu tati cand vine seara acasa....si dormim mai bine noaptea

Va pupam !!

adra_bell spune:
Multumesc pentru intrebare, Mara si Carmen, Eva e bine, fara febra, minim de muci, fara sa tuseasca. I-am dat Nurofen si Faringosept doar. Filip nu pare sa fi luat ceva, mucaie, dar mai putin decat ieri
Mara, la alaparea exclusiva se recomanda diversificare de la 6 luni. Sigur ca-i poti da, daca vrei, intentionezi sa te mulgi si sa-i dai din bibe? Vezi ca sunt marci de cereale cu LP incorporat si altele care se pot prepara cu LM. Musai fara gluten
adra_bell spune:
Carmen, nucile sunt grele pentru ficat. A vomitat si a mea aseara, era obosita si intrase in agitatie, s-a inecat cu o juma de Faringosept, asta dupa ce a varsta cutia de lapte, a cazut de pe scaun si a vorbit/foit f mult.
Si abia a adormit Bin Laden ca a inceput domnul colonel (adica Filip) sa se agite, mi-a luat foarte mult sa-l adorm
Greu e cateodata:(
mara_d spune:
Adra, sincer nu stiu ce sa fac.As vrea sa merg cu alaptatul exclusiv pana la 6 luni, dar ma gandesc cum a spus si Babyblue, poate nu se satura.oricum el abia a facut 3 luni.Daca e sa i dau ii dau fara LP incorporat, dar am o mare problema...pot sa ma mulg mult si bine ca nu iese NIMIC, poate doar ochii....
LORIALEX spune:
Sa traiti cu numele si sa aveti parte de sanatate si noroc:
EDUARD-GABRIEL de Pufi,
GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy,
GABRIEL de Roberta,
ALEXANDRU-GABRIEL de Mihaela_V,
MIRUNA-MIHAELA de Burtocika,
RARES-MIHAI de Mady,
Miha Hergarty,
Mihaela_v!
Va dorim la toti sa aveti o zi asa cum meritati ! 

Loredana
mamica fericita de
Alexia,8 ani si
Luca,4 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png
LORIALEX spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babyblue
loredana, iustin al meu e pe LP de la 2 luni, l-am intarcat pt ca am luat antibiotic o luna de zile si am avut prb de sanatate. deci eu il dizolv cu LP humana antiregurigitare ca din asta ii dau. doar o singura cupa in biberonul de seara. i am dat aseara la 10.30 si a dormnit pana la 7.30 dim. cand m-am uitat la ceas m-am speriat cat am vazut ce ore e. iar eu era fresh si speriata. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) ![]() Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() |
Merci mult pentru raspuns Ramona

Luca este pe LM exclusiv,dar azi mergem la doctor pentru masuratori +vaccin si sa vedem ce facem.Eu sincer, as prefera lapte pana la 6 luni,dar mi se tot pare ca nu se satura .Insa azi-noapte, pentru prima data, s-a culcat la 9 si s-a mai trezit la 5
Deci n stiu ce sa mai zic.Vom vedea.Merci oricum pentru raspuns si sa aveti o zi minunata! 
Loredana
mamica fericita de
Alexia,8 ani si
Luca,4 lunihttp://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png
mariaruxi spune:
Adra noi am mai patit asta si de la alune odata. Si cum zici, uneori mi se pare si mie atat de greu, dar asta cred ca e si din cauza stresului si a schimbarilor care au avut loc in ultimul timp in familia noastra. Ne e greu tuturor si ma simt cea mai rea mama din lume. Am inceput sa tip ca o descreierata in ultimul timp, sa jignesc, am si atins-o la fund pe Maria de 2 ori, ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana acum. Parca am innebunit. Ceva sfaturi ai pt. o mama denaturata?![]()
Noi ne imbracam si iesim in parc.
gasca!
mara_d spune:
Intrebare: as vrea sa ies cu D in wrap.Cum trebuie imbracat?Mia gros, mai subtire?Pana acum am iesit cu landoul...nu stiu acuma cum sa-l imbrac?Vreamea e relativ in regula...adica senin, dar se mai misca cate o frunza
.Multumesc