Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

HELP !
Sunt 8 grade , e soare dar sufla rau vantul . Pe vreme ca asta scoateti copii afara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu mai mult de 10 min,in salopeta si cu baticut la gurita.

Mergi la inceput

de dimineata,strumf:mama chetele.eu m-am dus la ghete.strumf:NUUUUUUUU, chetele!
of,ce o vrea.s-a dus singurel si mi-a luat sosetele.
ce face oboseala din om:
aseara eu:
ii dau strumfului 0,3 ml de perihidrol.
sotul: ai innebunit!
eu:cum sa innebunesc,dr a zis ca pot sa ii dau pana la 3 ml de perhidrol.
sotul:il omori!!!!!!!!!! dr e nebun.
atunci am realizat ca in loc de peritol,spuneam perhidrol.

Mergi la inceput

fetelor sunt la pun pas de o mare victorie.
lupt de 3 ani sa imi pot lua medicamentele pt mine cu ajutorul carora pot manca si respira aproape ca voi.
dupa usi trantite in nas, dupa umilinte, dupa injuraturi, dupa jigniri,dupa, dupa, dupa 3 ani, multumita lui Raed Arafat, un MARE OM, sunt la un pas de a mi se da ordin exceptional d eimport si de a achizitiona medicamentele din tara.le platesc,dar la pretul din Germania. pana acum la fiecare cutie de 60 de euro plateam 30 de euro taxe. scap de taxe.
imi vine sa rad, imi vine sa plang, parca mi-e frica sa ma bucur.
azi a fost ultima zi in care m-am umilit.
dl Arafat este singurul care mi-a respectat deminitatea ,care m-a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Am fost afara si am stat o ora , intr-o piateta cu mult soare . Imi aduc aminte ca si anul trecut asta era marea mea problema vantul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna seara !
Cami ma bucur ca vi-a dau T si voua o noapte bonus !!

Nike ma bucur din suflet ca si reusit sa-ti rezolvi cu problemele de sanatate!

Noi din pacate nu avem vesti bune....Alaltaieri a facut Maia febra si rosu in gat Stam in casa...iei a facut febra toata ziua :(. Azi e mai bine putin,nu mai face febra dar acum tuseste ! De ce mi-era frica de aia nu am scapat!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,

Just_me, eu il scot pe T. si pe vant, dar daca bate f. tare ii mai pun protectia de ploaie la carut.

Histamina, ma bucur pt. tine si mai ales il admir pe strumf al tau cat de bine vorbeste

Ana sanatate multa la Maia ... stim cum este cu racelile, desi T. n-a facut febra.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Neata! Hai poftiti la cafeluta si la o cioco , de mult nu am mai dat eu cafeluta pe aici . Ce naspa e afara, frigggg, vreau soare si varaaaa.

Va rog un vot pentru pozele or.1 si or.2 de aici: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=21. Multumesc!

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Poftiti la cafeluta sau ceai.
Cami, noi ii spunem Ionut.
Eu il scot zilnic pe strumf cu fularul la gat.
Am inceput intarcarea din timpul zilei.Il duc zilnic la parintii mei si tata il adoarme fara sa suga inainte.
Pupici sanatosi pentru piticii bolnaviori

Mami Anca cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

anca,ti-au iesit ok analizele?

Mergi la inceput