Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_25 spune:
Buna dimineata !
Multumim de cafeluta.....am votat !
Maia nu mai face febra,dar a inceput sa tuseasca putin. Azi s-a trezit ff suparata ,de dimineata o tine doar intr-o maraiala si plans.Nici nu mai stiu ce sa-i fac..off....cred ca-i mai iasa si ceva dinti ca prea baleste la greu ..!! Si nici afara nu putem sa iesim..
EVELINE pe unde esti ?
O zi buna sa aveti !!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
camisv spune:
Buna dimineata,
Oramona, multumim de cafeluta ... pt. asta ai primit vot (glumesc)
Ana, pai e bolnavioara saracuta de unde atata veselie. Las ca-i trece si iti da ea un zambet frumos
T. e calare pe calculator, asa ca trebuie sa inchid
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
histamina spune:
cum se trezeste e lipit de mine.
abia pot pleca la job,cu lacrami, suspine si jelanie mare!
avem dintisori putini,doar 6.
eveline spune:
Neata si de la noi!
ANA - sunt pe aici dar am fost prinsa intr-o gramada de treaba. Am avut oameni ce mi-au pus parchet intr-o camera si asta a durat o zi intreaga,. Apoi am carat, am sters, spalat, aranjat camera...in sfarsit, era ultima din casa in care nu era nimic (adica era doar varuita in rest nimic, era la sapa). Plus ca la Bia a fost nu-s ce cerc pedagogic si in nebunia asta am avut-o si pe ea acasa.
In sfarsit sper sa ma linistesc si eu...As face ceva dulce dar nu prea am ingrediente...adica n-am nici drojdie nici praf de copt. Clatite n-am chef sa fac. M-ar fi tentat si un aluat de paine cu care sa invelesc niste bucati de sunca...dar cum ziceam n-am drojdie.
Adica as face ceva da n-am cu ce
Darian umbla prin toata casa, nu sta o secunda, se urca si pe niste pervaze si cade, nu stiu ce opritoare sa pun acolo, am pus un scaun si-l apuca cu o mana si-l da la o parte. Pervazele nu-s inalte, cam 30 cm, am geamuri pana aproape jos acolo.
La noi fulguia mai inainte, a fost ieri un frig crunt (sau cel putin asa mi s-a parut, probabil va fi si mai si).
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
histamina spune:
eveline,
ai vreo reteta ca lumea de ciorba radauteana? dar nu d epe net,daca ai facut tu.
multam fain
histamina spune:
fetele cum fac sa pun la semnatura povestea nasterii strumfului pe care am pus-o ca subiect la nasterea unei stele.
sarutmana.
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina fetele cum fac sa pun la semnatura povestea nasterii strumfului pe care am pus-o ca subiect la nasterea unei stele. sarutmana. |
Ciorba radauteana imi place la nebunie insa n-am facut niciodata spre rusinea mea...chiar de ce n-oi fi facut nu stiu, ca nu e greu deloc si e absolut delicioasa.
Ca si semnatura, te duci sa-ti editezi profilul si acolo unde sunt datele de la semnatura pui link-ul de la povestea nasterii
[url = "link-ul cu pricina"] povestea nasterii[/ url]
elimini absolut toate spatiile ce le gasesti in exemplul meu
sper ca m-am facut inteleasa
histamina spune:
sunt chiauna de cap si atehnica.cum pun linkul cu pricina,ca am dat copy si imi apar doar editat.
eveline,pls.
Sebastian Minunea mea
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina sunt chiauna de cap si atehnica.cum pun linkul cu pricina,ca am dat copy si imi apar doar editat. eveline,pls. Sebastian Minunea mea |
Linkul il iei cu copy/paste de la pagina unde ai povestea. Nu uita sa stergi spatiile pe care le-am pu eu... un spatiu am pus inainte si dupa = si unul dupa /
histamina spune:
am incercat si nu a mers.
l-am copiat ca shortcut si uite ce a iesit.
Sebastian,minunea mea