Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alinuk..trebuie sa fac vreo fotocopie la chitanta, s-o trimit pe mail sau se confirma intrarea banutilor in cont de catre titular?

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

My_Lady
o sa-ti confirme Papanash cu numele de pe care ai facut viramentul

helbi

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Buna fetele,

Am vindut Panselutei niste CD-uri si banii am decis sa-i donez (am donat o paret la actiunea cu Mos Nicolae, o parte aici si restul vor merge la micuta Florina). Am facut tranzactia cu Panselta fara a mai ajunge la Bazar, dar o putetzi trece pe ea ca si cum ar fi cumparat de la Bazar

Multumesc si Mihaela, astept confirmarea pt cei 7 Euro transferati acum!

Andreia

au intrat banutii,multumim Helbi si Panseluta!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Fetele si mie mi a facut placere sa va cunosc, sunteti tare de treaba si dragute
Alex@Sara eu spal plusurile la,, spalare manuala,, daca ai, daca nu baga le la ,,delicate,, merg si uscate, da o viteza de max 500
Alinuk ma bucur ca ti vine fustita bine.S o porti cu placere
Sigur, o sa iasa o actiune pe cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Merci Mihaela pt confirmare si felicitari tutoror celor care va implicatzi in acest proiect minunat! Imi pare tare rau ca nu putem fi alaturi de voi fizic pe 16 decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

fetelor....eu vin cu o intrebare,sper ca stiti/puteti sa imi raspundeti careva....Daca spal plusurile la masina..la ce program sa le bag si apoi merg uscate in uscatorul de la masina?(nu am uscator separat,am masina de spalat cu uscator,dar plusuri inca nu am bagat deloc la ea )
ca vreau in we sa spal si plusurile,dar nu prea cred ca se vor usca cum trebuie pe calorifere.

Vad ca intalneala inca e in toi,nu apare nimeni pe aici cu planurile de lupta

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

eu le spal la program normal, fara probleme. sa nu aiba ceva baterii inauntru.

............................................................

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

papanash, da-mi te rog e PM nr de tel ca sa vb si sa-ti dau numele copiilor...cred ca e mai bine la tel. Merci

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

ok, vb maine , inteleg ca avem toate datele si din Slobozia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Acum am ajuns la comp, ca am mai trecut pe la o amica sa iau hainute pentru copii din Comanesti si pentru cine mai e nevoie.

O sa dau minuta in seara asta, sper.

Fetelor, nu stiu cum a fost pentru voi, dar eu am plecat foarte entuziasmata si plina de sperante si pusa pe fapte mari.

Mergi la inceput

scriu de pe tel. f. greu. intalnirea a avut un defect- prea scurta. am citit mesajele voaztre si vb maine. clinchete de clopotei la cluj, galati, slobozia, vaslui, domnesti. vestile voastre sunt fff importante. papanash va pupa.minunatelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Acum abia reusesc sa scriu si eu 2 vorbe, inainte sa ma apuc de lucru

Va rog, imi face si mie un rezumat cu discutiile...ma zgarii pe ochi ca nu am putut ajunge...

Cum am citit eu in diagonala nu am inteles mare lucru cu licitatia, cand si unde va fi.
Vreau sa invit niste persoane dragute, care au oferit pentru licitatie....cateva obiecte dintr-o galerie de arta si un voucher cu un abonament pe 1 an la sala "Lady Fit Gym".

Alinuk, la experienta ta....nu ai cumva conceput un astfel de text...invitatie, cum s-o numi???

Maine ma duc la Galeria Hanul cu Tei sa iau obiectele donate si revin cu descrieri, luni iau voucherul de la sala si va spun ce intra in valoarea de 1000 euro pe care o are

Inca nu am nicio veste despre pastele de dinti, le-am trimis o lista cu locatiile noastre si cred ca s-au blocat la numaratoare.

Cu voucherul pentru tratamente sunt in tratative, sper sa iasa o masca cu kaviar si alte bunatati ce am vazut eu pe acolo

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput