Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 48
dicirstea spune:
Oh...si completarea partiala cu necesarul de la Don Orione:
BOTOSI DE CASA
PROSOAPE DE BAIE
HAINE COPII 4-15 ANI
CONSERVE DE LEGUME, CONSERVE DE PESTE, CONSERVE DE CARNE, SUCURI.
PAMPERS COPII (S, L, M) SI ADULTI; ALEZE
HARTIE XEROX, CARTI, PLANSE
MEDICAMENTE DE UZ GENERAL (PENTRU IMUNITATE, NIMENSULIDE (AULIN)
MANUSI CHIRURGICALE, SPIRT, Seringi de 2ml si 5 ml, Clorura de sodiu, glucoza, )
DETERGENTI PENTRU IGIENIZARE, VASE, HAINE.
S#258;PUN #536;I #536;AMPON
SERVETELE UMEDE SI DE MASA
HARTIE IGIENICA SI PROSOAPE HARTIE
Asta a fost un copy/paste, am solicitat detalierea masurilor pe sexe la haine si incaltaminte, la fel si la pampersi. Sunt si de adulti, pentru ca sunt copii mai mari imobilizati la pat.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
alinuk spune:
DiCristea,
exceptional cu voucherul si obiectele de arta
Sa-mi dai pe mail cate o poza cu ele, sa le pot face o prezentare pps.
am2000ro@yahoo.com sau
office@desprecopii.com
Pentru evenimentul de la Opera, accesul va fi cu invitatie, desigur!
(intrarea este libera, dar cu invitatie)
Invitatia de care zic se va putea printa de aici de pe site
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
IoanaPos si Dandusha cand va faceti timp va asteptam cu minuta intalnirii si cu poze
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
laura-s spune:
Buna dimineata fetelor,
frumoasa intalnirea voastra.....
Vreau si eu sa va vedem, vrem poze. Am fost contactata de cei de la HHC Romania si mi-au dat doar un caz, dar azi sper sa mai primesc si altele.
Mi-au scris despre 2 tineri care au iesit din sistemul de protectie si incearca sa-si croiasca un drum...mai jos mail-ul primit:
"Hello,
Am discutat un pic cu asistentul nostru social care se ocupa de judetul vostru. Momentan avem doi tineri care au iesit din sistemul de protectie a copiilor si incearca in acest moment sa isi gaseasca un drum.
Stau in chirie, insa le lipsesc multe lucruri elementar. Au serviciu si cu bani castigati abia reusesc sa isi sustina chiria. Revin maine cu o lista de trebuincioase si o sa va pun in contact cu persoana noastra de legatura. Poate reusiti sa le faceti o surpriza de Craciun.
Noi primim lunar astfel de cazuri: tineri, familii. Va mai pot anunt pe masura ce le primim.
Multumesc,"
Acum intrebare: ce facem? ajutam acesti tineri sau sa insist sa ne dea o familie, doua care au copii si au nevoie de ajutor?
Va rog sa ma ajutati, sa gasim o solutie. Eu sunt de acord sa-i ajutam si pe ei, dar cum?
heeeeeeeeeelp, va rog.
Pupici tuturor,
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
alinuk spune:
IoanaPos a facut minuta intalnirii,
o voi posta eu intrucat nu am reusit sa iau acum leg cu ea, pentru ultimele adaugiri
Ioana, ai fost ft prompta!
MINUTA INTALNIRII
24 noiembrie 2011
Opera Comica pt Copii si intr-un 'resto' in apropiere
spiridushii DC:
Aka + bebelica
Alinuk
Anya
Cricor
Dandusa + printzesa
DariaStoica
Gabby2011
Ioana_Pos
Kid
Papanash
Teutz
(a fost o intalnire exclusivista ....numai repr sex frumos, se confirma teoria cu dragostea materna )
Calendar estimativ:
- 7 decembrie (miercuri) – intalnire la depozitul Moshului de la adresa pe care v-o dam pe PM, din locatia pusa la dispozitie de DiCristea. Se vor sorta jucariile primite pentru a vedea ce se poate alege pentru Targul Jucariilor de la ev de la Opera.
responsabili: DariaStoica si Teutz, Cricor
Oricare dintre noi se poate alatura, in functe dee disponibilitate poate sa mearga acolo, sa ajute.
Sa nu uitam! Acolo pe usa in interior tb sa existe o fisa cu sinteza tuturor coletelor / data sosirii / de la cine a sosit / cine l-a adus / semnatura
Cheia locatiei de asemenea la cerere va dam pontul. (in complex Rose Garden zona Colentina)
- 8 decembrie (joi) – descindere in Dragonul Rosu pentru o prima tura de cumparaturi.
responsabili: Anya, Ioana_Pos. Alex@Sara
Oricare dintre voi se poate alatura, in funcite de disponibilitate poate sa mearga acolo, sa ajute.
- 15 decembrie (joi) - realizare cadouri in spatiul special destinat de la Opera pentru Copii / stadionul Giulesti
responsabili: Alinuk, AncaDragoman, Papanash
- 16 decembrie (vineri) – eveniment de excelenta
Spiritul Craciunului pentru copii.
Locatie: Opera Comica pentru Copii, Calea Giulesti, nr. 16 .
un spectacol cadou pt toti membrii desprecopii,in beneficiul copiilor pe care dorim sa ii ajutam
- 19 decembrie (luni): ultimile cumparaturi si pregatit cadourile pentru centre. Locatie: Dragonul rosu + spatiu de depozitare de la Dicirstea
AlexSara, Ioana, Anya, Cricor...etc
- 20 decembrie (marti)– dus cadouri la Casa de copii Domnesti. Locatie: Tudor Vladimireascu 107, Domnesti.
responsabil: Alinuk si se poate alatura oricine mai doreste
- 21 decembrie (miercuri)– dus cadouri la spitalul Nasta. Locatie: Sos. Viilor 90.
responsabil:Aka si Monnvas si se poate alatura oricine mai doreste
- 22 decembrie (joi) – Centrul Don Orione, Voluntari. Unde: Sos Stefanesti 124, Voluntari.
responsabili:DiCristea si oricine mai doreste
Spiritul Craciunului pentru copii
Pe 16 decembrie, la Opera Comica pentru copii. Va avea loc un spectacol pentru parinti si copiii DC, in paralel in Foaier se vor desfasura 3 activitati:
1) Atelierul de Creatie al Moshului, unde copii vor desena tema: Spiritul craciunului. Apoi desenele vor fi expuse si pot fi cumparate.premiu surpriza pt 'opera' cea mai bine cumparata.
responsabili activitate: Anya, Teutz si Ioana_Pos.
2) Targul Jucariilor: dintre jucariile donate se vor alege unele care vor fi aduse intr-o expozitie de unde copii-si pot alege si parintii prezenti pot oferi suma simbolice pe ele.
responsabili: Aka, Cricor si DariaStoica
3) Licitatia: se vor aduna (din donatii) obiecte de valoare (carti cu autografe, obiecte de arta, vouchere, icoane etc) care se vor licita.
responsabili: Alinuk, Gabby2011, Kid, AncaD
Diplome de merit pentru copii / parintii vor avea posibilitatea sa primeasca contra unor sume simbolice aceste diplome personalizate (se va scrie pe loc cu markerul numele) cu care proprii copii pot ramane si pot demonstra Moshului ca merita sa primeasca cadoul (cel de acasa). responsabil:AncaDragoman
Astfel de diplome vor primi si copiii orfani (dati numele Ancai)
Diverse:
- cheia pentru spatiul de depozitare a coletelor si cumparaturilor se gaseste intre orele 8-24 in complexul Rose Garden (intrebati pe PM unde exact).
- Ioana_Pos a primit 50 lei pentru a cumpara creioane pentru Atelierul de creatie al Mosului (probabil in 8 dec).
- Etichete pentru activitatile de la Opera (desenele de la atelier, jucariile de la targul de jucarii, obiectele de la licitatie) – le va face Ioana_Pos
- Planul activitatilor din Foaierul Operei (privind spre sala): intrand stanga = targul jucariilor, colt stanga fatza = licitatie, colt dreapta fata = atelierul de creatie, intrand dreapta = bufet al celor de la Opera (aici se vor gasi apa, sucuri, biscuitei, etc = nu e in sarcina noastra, aici fiecare isi va lua contra cost ce va dori).
edit:
Exista posibilitatea ca si pentru familiile/cazurile din tara sa facem aici la Bucuresti cumparaturile, ne gandim ca in Dragonul Rosu e mai ieftin si sa le trimitem prin posta. Va decide Papanash cu responsabilele celorlalte locatii.
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
fetele din tara,
parerea mea este ca ar fi mai simplu sa va indreptati spre cate o familie cu situatie grea
le puteti indetifica si voi, fara sa apelati la directiile sociale, primarii etc
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
Teutz spune:
Laura-s, eu cred ca si ei pot fi ajutati cu un cos cu produse pentru masa de Craciun, plus alimente neperisabile (orez, fasole, zahar, ulei), eventual cateva produse de curatenie. Cred ca s-ar bucura tare mult. Zic si eu...
laura-s spune:
Fetelor, am o veste rea de la Cluj: cei de la centrul Prichindel nu pot primi haine care au fost purtate, nu le dau voie cei de la Sanepid.
Totusi ii putem ajuta cu dulciuri, dar numai ciocolata alba (sunt unii copii cu probleme de comportament care nu au voie excitanti si atunci prefera sa le dea la toti cioco alba) si fructe. Sunt 84 de copii in centru asa ca poate reusim sa-i ajutam cu ceva....
Am aflat despre o familie de langa Cluj care are 7 copii si stau toti cu parinti cu tot intr-o camera. Mai tarziu voi afla si varsta copiilor pentru a ne putea mobiliza.
Multumim pentru sprijun.
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
ancadragoman spune:
imi pare rau ca nu am putut ajunge ieri
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
manuelacrina spune:
Felicitari pentru intalnirea de ieri, imi pare rau ca nu am putut ajunge; ati fost f organizate ... ca de obicei
Cu ce mai pot ajuta eu:
1. Am facut rost azi de o agenda pe anul 2011 cu FC Rapid, pe care am strans 25 de autografe ale jucatorilor din echipa . Cred ca ar merge ca si obiect pentru LICITATIA DE LA OPERA. Alinuk, ce zici ? nu vor veni si tatici microbisti acolo ?!
2. Am mai strans 700 de lei de la colegi pentru actiunea noastra. Sa ii virez in cont ? iar imi ia comision banca ... sa-i dau fetelor care merg la cumparaturi in Dragonul Rosu ?
3. Pentru Atelierul de creatie aveti masute si scaunele ? cei de la Opera ne pot ajuta cu masute ? daca nu, incerc sa aduc eu ! va rog sa-mi comunicati care este situatia actuala, cate masute si cate scaunele ? (am zis ca incerc, nu e o certitudine, dar sper sa reusesc).
4. Premiul ce se va oferi pentru CEA MAI VALOROASA CREATIE poate fi si un tort superbun in forma de RATUSCA ? CU CERTIFICAT DE GARANTIE SI F PROASPAT ? Incerc sa obtin o sponsorizare pentru 2-3 astfel de torturi in forma de ratusca, poate se preteaza si pentru licitatie ? nu or fi si pofticiosi pe acolo ?! Ce parere aveti ? Se vor licita ?
5. Am o promisiune de donatie o icoana deosebita argintata din Grecia pentru LICITATIA DE LA OPERA. Sper sa o si obtin.
Spor la lucru !