Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna fetelor,
m-au contactat cei de la HHC Romania si s-ar parea ca pe maine vom avea lista cu familiile/copii pe care-i vom putea ajuta si de la Cluj.
Va pup si Doamne ajuta.
Laura

Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Depus in contul de la BCR Tutunari suma de 18 lei(minus 4 lei taxa depunere).

Mult succes in continuare!Doamne ajuta!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Desi nu am dus copilul la gradinita azi....tot nu reusesc sa ajung mi_am ratacit cheile de la masina pe ls o firma si abia acum le am gasit.....
Cand ajung acasa adaug si eu o lista de necesitati pentru don orione...
U

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

dicristea am incercat sa-ti scriu PM, dar nu ramane nimic in outlook. Nu stiu de ce, n-am mai patit asa. Sper ca nu te-am asaltat daca totusi le-ai primit.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

fetelor....eu vin cu o intrebare,sper ca stiti/puteti sa imi raspundeti careva....Daca spal plusurile la masina..la ce program sa le bag si apoi merg uscate in uscatorul de la masina?(nu am uscator separat,am masina de spalat cu uscator,dar plusuri inca nu am bagat deloc la ea )
ca vreau in we sa spal si plusurile,dar nu prea cred ca se vor usca cum trebuie pe calorifere.

Vad ca intalneala inca e in toi,nu apare nimeni pe aici cu planurile de lupta

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

cred ca o sa avem nevoie de min 300 pungi

estimez eu:
100 pt copiii orfani sau cu probleme (va trebui sa facem colete si pt locatiile din tara, nu?)
200 pentru copiii care vor participa la evenimentul de la Opera Comica
(am sperante ca o sa avem sponsori)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

doar 300??????

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

papanash, da-mi te rog e PM nr de tel ca sa vb si sa-ti dau numele copiilor...cred ca e mai bine la tel. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

primaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

se vede treaba ca locuiesc cel mai aproape de Opera Comica

ne-am vazut, ne-am placut...

A fost o intalnire pe cinste, in care am stabilit si lamurit mai multe aspecte.

Am vizitat intai cladirea Operei pentru Copii, am organizat spatiile pe actiuni in Foaierul Operei, am discutat cu responsabilii de acolo unde si cand vom face cadourile si cum se vor desfasura lucrurile in seara de 16 dec.

Am avut placerea sa ne cunoastem si live:
Anya, Gabyy2011, IoanaPos, Cricor, Papanash, Aka si bebelina adorabila, Daria, Teutz, Dandusha cu printesa, Kid

Fetelor sunteti de nadejde, o sa iasa o campanie frumoasa care sper sa ramana in analele DC ului / copiilor copiilor nostri...

Ne-am impartit pe echipe, fiecare cu responsabilitati si actiuni asa incat, sper sa acoperim cat mai bine ce treburi sunt de facut pentru a ne atinge obiectivul.

PS: La inceputul intalnirii, in timp ce schimbam impresii de tatonare cu Papanash, ma chinuiam sa caut nr de tel (intr-un tel nou in care imi cam prin urechile) si ma tot chinuiam sa ii gasesc nr si sa o sun sa vad cand ajunge... pe Papanash / a fost chiar amuzant momentul.Pur si simplu (desi o mai vazusem de 1 iunie) nu am recunoscut-o. De 1 iunie venise in costumatie de joaca, acum era intr-una de sedinta
cam schimba domne' haina pe om ce sa zic

apropos de haina, Gabyy m-a facut fericita in seara asta, mi-a inmanat fustitza pe care o luasem de la bazar.
Imi vine ca turnata!! Nu-mi vine sa cred cat de faina si frumoasa este! E prima mea cumparatura de acolo, de bun augur se pare O sa recidivez.

Ioana o sa vina cu minuta intalnirii sa vedeti detalii despre discutie.
Dandusa cu ilustratie

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Valentina, noi oricum trebuia sa ne intalnim .

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Daca vrei, ne putem intalni intr-o dimineata, saptamana viitoare. Sunt disponibila de marti pana joi. Coletul este pregatit si il pot aduce eu la tine, undeva in zona sau chiar pana in fata blocului.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna fetele,

Am vindut Panselutei niste CD-uri si banii am decis sa-i donez (am donat o paret la actiunea cu Mos Nicolae, o parte aici si restul vor merge la micuta Florina). Am facut tranzactia cu Panselta fara a mai ajunge la Bazar, dar o putetzi trece pe ea ca si cum ar fi cumparat de la Bazar

Multumesc si Mihaela, astept confirmarea pt cei 7 Euro transferati acum!

Mergi la inceput