Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 45
alinuk spune:
cred ca o sa avem nevoie de min 300 pungi
estimez eu:
100 pt copiii orfani sau cu probleme (va trebui sa facem colete si pt locatiile din tara, nu?)
200 pentru copiii care vor participa la evenimentul de la Opera Comica
(am sperante ca o sa avem sponsori)
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
cris_09 spune:
Pana marti cred ca este gata si pachetul nostru cu "mutzunoaie",mie mi-ar fi usor sa ajung direct la Suveica,unde am inteles ca este spatiul de depozitare
M-as putea intalni cu cineva acolo?
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
laura-s spune:
Alinuk din pacate de la Cluj nu stiu inca un numar de copii, astept de la DPC Cluj o lista cu familiile care au nevoie de ajutor; ieri i-am sunat iar si am luat legatura si cu Hope and Homes for Children Romania au zis ca incearca sa ne indrume si ei spre copii sau familii cu copii care au probleme.
Oricum am vorbit cu cunostinte de ale mele si vom incepe saptamana viitoare sa adunam haine si jucarii si in functie de ce vom reusi sa strangem vom vedea cate familii/ cati copii vom putea ajuta.
M-am gandit sa vorbesc cu educatoarea de la gradi si sa vedem daca putem merge cu vreo 15 copii din grupa sa colindam acele familii prin 20-23 dec si tot atunci sa le dam si pachetele.
In tara ne miscam mai greu se pare, dar bine ca ne miscam. Sigur vom reusi si aici....
Sper sa am pe luni o lista cu familii/copii, cu varta, sex sa ne putem misca si aici mai usor.
Va multumim pentru ajutor si ne mai inspiram din ceea ce faceti voi...
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
Teutz spune:
Azi am facut comanda pentru vreo 15-18 carti cu povesti si de colorat la o editura unde aveau reduceri. Le voi primi la inceputul saptamanii viitoare si le voi aduce eu la depozit cand ne vom intalni pentru a sorta, impacheta cadourile. Mai am si cateva plusuri si hainute.
dicirstea spune:
Incerc sa obtin de la un alt colaborator ceva pentru licitat...produse cosmetice, vopsele, eventual si vouchere pentru tratamente... s-ar preta?
Cine imi raspunde repede, ca sunt chiar la firma si sa stiu cum pun problema...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Alex@Sara spune:
hellou,tuturor.Eu acum m-am adunat de pe drumuri si sunt cu micul dejun in fata,ca deja vedeam alb/negru de foame .
Din pacate eu nu voi putea fi prezenta azi la intalneala,ca din Giulesti pana in Voluntari cred ca fac pe putin 1 ora jumate daca nu chiar 2 la ora cand ar trebui sa ma intors,si nu are cine sa preia gradinarii.Asa ca deabia astept sa scrieti aici,dupa intalneala,ce ati discutat si ce s-a mai hotarat .
Pungi de cadouri,am vazut si eu in Dragoane,deastea normale,cu Mos Craciun,dar nu stiu la ce preturi,dar daca sunt sponsori si pt ele,cu atat mai bine,ca rajman banutii pt altele
Spor la hotarari si care cum ajungeti la un ceva de intrat de net(telefon,laptop,tableta,PC..) sa intrati sa dati raportul
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
Alex@Sara spune:
eei,am uitat sa scriu ca eu sunt interesata de cosmeticaraie si chiar vouchere la cosmetica si tratamente sau ce o fi
Sa vad,sa strang cureaua pana in 16 sa pot licita cat de mult/multe
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
alinuk spune:
fetelor,
la o licitatie in general sunt lucruri mai speciale, nu este ca la un bazar
un voucher sa zic ar merge
la fel o invitatie la o piesa de teatru
un obiect al unei personalitati donata special in acest scop
o opera (Carte, pictura) cu un autograf de la autor
o colectie de valoare (cduri, viniluri)
o icoana mai speciala
etc
insa daca poti face rost de ce spui ....ia-le! le cumparam noi, le punem la bazar aici / le valorificam!!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
Nimic nu-i intamplator!