Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hapiness (nana), eu incercam sa facem o intalneala de grup, cu colegele de la d&papanasi, dar daca ti-e mai simplu cum ti-a propus Alinuk e ok ( eu chiar voiam sa ne cunoastem).

Fetelor, urgent, avem nevoie de toate numele de copilasi la care vom ajunge cu cadouri, sa le facem diplome !!! Anca le va face, sunt nominale !

............................................................

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna fetelor si FELICITARI pt actiune!
Vreau sa trimit si eu un colet si as avea nevoie de adresa. Multumesc mult!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

_

PM de la mine!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

PM de la mine!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

Nimic nu-i intamplator!

Primit, ms mult!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

_

Multumiri Mire. Marutzei.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Ce actinue frumoasa mi-ar fi placut asa de mult sa particip pacat ca sunt departe de voi. Sunt cu inima si sufletul alaturi de voi. Felicitari pentru tot sunteti extraordinare. Fara voi toate lumea ar fi mult mai saraca. Ma inclin in fata voastra

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Colete

Daca se trimit prea multe colete si devine un efort prea mare pentru Aka, pot lua si eu colete de la posta.

Cumparaturi Dragonul Rosu

Daca cumparaturile se fac dimineata sau sambata/duminica pot merge si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

au plecat acum din contul meu de ING 15 lei de la Mercedes pt "cucurcubeu"
voi reveni si eu cu o donatie, sper cat mai repede

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu am cu cine sa o las pe Irina maine, ca sa ajung si eu la intalnire. Insa va urmaresc...
Ma ofer si eu sa preiau din colete, daca la un moment dat aka nu va mai face fata.
Pot merge sa ajut la cumparaturi miercurea sau joia, intre orele 11-15, trebuie sa stiu insa din timp sa o rog pe mama mea sa vina de la Ploiesti sa stea cu cea mica.
In principiu sunt disponibila seara dupa ora 18.30, mai adaugati timpul necesar sa ajung din Berceni pana la locul de intalnire.

Nana si Valentina, daca vreti preiau eu pachetele de la voi. Valentina, noi oricum trebuia sa ne intalnim . Nana, daca mai vine saptamana viitoare mama mea, o las pe Irina cu ea si vin undeva unde iti e aproape

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

As vrea sa ajung si eu, dar nu ma pot lungi, ca trebuie sa-l iau pe Matei de la gradi'. Nu pot sta mai mult de 16.30. REzolvam totul intr-o ora?

Din pacate Don Roberto. parintele de la centrul Don Onorione este plecat in Italia saptamana asta. Mi-a promis ca imi da telefonul unei persoane de la centru, de la care sa aflu amanunte.

Am o intrebare...s-a ocupat cineva de pe aici sa faca o vizita la VAlea Plopului?
Mi-a zis un coleg de servici de-al sotului ca sunt 380 de copii acolo. M-am uitat si eu pe site si parca i-am vazut si la Protv.

Am vorbit cu o firma cu care colaborez (producatoare de paine) si care mi-au promis ca vor face donatii, sa aleg 3-4 centre pe care sa le aprovizioneze.
Ei fac numai paine, din pacate nu produc cozonaci. Dar au o paine pasteurizata, ambalata si iar pasteurizata si in felul asta se poate pastra mai mult timp.

Va rog sa propuneti locatiile potrivite. Eu ma gandeam ca sunt mai potrivite centrele cu mai multi copii, ca acolo chiar se consuma multa paine.

Am vorbit si la un distribuitor de pasta de dinti, in principiu sunt de acord sa doneze, dar trebuie discutat cu 10 persoane, pana se ajunge la o un acord asupra cantitatii....mai sun maine sa vad la ce rezultat au ajuns.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput