Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 41

gusta spune:
Primit adresa ,trimis adresa la randul meu.
Alinuk daca am sa te rog sa spui ca copii sunt de la asociatia robert cole comanesti.
Cine va primi plicul o sa aibe o surpriza nu zic ce.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta

papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Sa treci pe lista aia ca fac eu "Certificate de buna purtare" sa le punem in pachete. http://www.mysantaletter.org/images/SantaCertificate_ro.gif anca ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2 DE TOATE PENTRU TOTI!! |
Anca, le faci cu 2011, nu ? ca astea sunt pe 2010 . le scoti color pe carton ? ai un numar limitat de printuri disponibile ? eu propun sa adaugam si o sigla DC pe ele, noi suntem aici in familia DC, nu ? Si as vrea sa facem pt toti copiii, din toata tara !
............................................................

Mama de papanas Andreiutz

alinuk spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Depus in contul BCR suma de 100 RON, ar trebui sa fie deja disponibili. Mult succes! Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |

Alinuk

si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
Anca, le faci cu 2011, nu ? ca astea sunt pe 2010 . le scoti color pe carton ? ai un numar limitat de printuri disponibile ? eu propun sa adaugam si o sigla DC pe ele, noi suntem aici in familia DC, nu ? Si as vrea sa facem pt toti copiii, din toata tara ! ............................................................ ![]() Mama de papanas Andreiutz ![]() |
ma gandeam sa fac pe o hartie mai groasa si sa le leg cu un snur rosu

anca

poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!

ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Ma intereseaza si pe mine unde auc in Buc un pachet? Sa vad daca e mai avantajos, avand in vedere ca vin zilnic, sau il trimit cu prioripost. Eu vin in sect1 pe Ctin Caracas. Daca trebuie sa traversez Buc, ma las. ![]() Deci astept si eu detalii, va rog mult, ca am pregatit pahetul. |
tu ajungi la Obreja?
anca

poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!

mari_paun spune:
papanash, am vb cu presedintele asociatiei si a zis ca va vorbi si cu terapeutele sa se hotarasca la ce ar avea nevoie copiii. In principal se gandeau la rechizite pt ca la terapie e nevoie de tot felul de materiale necesare dezvoltarii copilului.
O sa am raspunsul maine
p.s. Mi-ar fi placut sa particip la actiunea din bucuresti...vad ca e forfota mare, idei minunate si implicare

aka spune:
sotul meu lucreaza in romana. poate reusim sa va aranjam o intalnire .
Papanash n-a sosit deocamdata nici un colet. cred ca al mameigiulia e pe drum.
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Ma intereseaza si pe mine unde auc in Buc un pachet? Sa vad daca e mai avantajos, avand in vedere ca vin zilnic, sau il trimit cu prioripost. Eu vin in sect1 pe Ctin Caracas. Daca trebuie sa traversez Buc, ma las. ![]() Deci astept si eu detalii, va rog mult, ca am pregatit pahetul. |
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

ancadragoman spune:
sambatta -duminica primesc si eu de la 2 fete inimoase,le pun pe categori si ma vad cu Aka,stam f aproape una de alta
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
DE TOATE PENTRU TOTI!!

alinuk spune:
citat din mesajul lui gusta Alinuk daca am sa te rog sa spui ca copii sunt de la asociatia robert cole comanesti. Cine va primi plicul o sa aibe o surpriza nu zic ce. ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1 Marilena si Mara Augusta |
sigur ca da Gusta o sa trecem exact cum ai spus
ador surprizele!

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

alinuk spune:
Happiness are de la mine adresa!multumim!
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!