Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 43
dariastoica spune:
Buna seara fetelor. Oau, nu degeaba iubesc Romania si romanii! Eu pot prelua colete din directia Buftea spre punctul de intalnire. Maine ne vedem la 15:30 la fostul Teatru Giulesti da?
alinuk spune:
Anca,
iata numele copiilor de la Casa de Copii Domnesti:
Aleandru,Bogdan, Marian, Florinel, Fane, Picoli,
Claudiu
Flori, Aura, Raluca, Denisa, Larisa, Lidia, Andreea
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Citat: |
Am vorbit cu o firma cu care colaborez (producatoare de paine) si care mi-au promis ca vor face donatii, sa aleg 3-4 centre pe care sa le aprovizioneze |
in ce fel sa se faca aprovizionarea?
pe o perioada de...saptamanal, lunar sau o singura data?
M-am interesat la Valea Popului si intr-adevar sunt peste 300 de copii.
Daca vrei pot vorbi cu parintele Tanase (cel care ii are in ingrijire) sa il intreb, numai ca inainte tb stiut exact despre ce e vorba
In legatura cu durata intalnirii, apreciez ca o ora jumate-doua ar putea dura. Oricum o sa facem o lista cu ce s-a discutat si stabilit sa stie toata lumea.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
Nimic nu-i intamplator!
papanash spune:
dragelor, trebuie sa gasim un furnizor de pungi (mari) pentru cadouri. Aveti idei ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
citat din mesajul lui Cricor Colete Daca se trimit prea multe colete si devine un efort prea mare pentru Aka, pot lua si eu colete de la posta. Cumparaturi Dragonul Rosu Daca cumparaturile se fac dimineata sau sambata/duminica pot merge si eu. |
da, la cumparaturi vom merge dimineata, ca acolo pe la 14.00 se inchide deja.
papanash spune:
citat din mesajul lui dariastoica Buna seara fetelor. Oau, nu degeaba iubesc Romania si romanii! Eu pot prelua colete din directia Buftea spre punctul de intalnire. Maine ne vedem la 15:30 la fostul Teatru Giulesti da? PRIETENIA ESTE MAI PRESUS DE STAREA DE EXCELENTA. |
-zise sotia Mosului
da, ne vedem maine.
dandusa spune:
Papanash,
mosu-i la mine
legat de impachetat,eu zic ca merge si cu hartie de cadouri.la ikea,un www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/00215802/" target="_blank">sul de hartie de 15 m lungime costa 20 ron,www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/10226107/" target="_blank">sfoara de legat,de 30 m lungime,costa 9 ron.
www.ikea.com/ro/ro/catalog/categories/seasonal/winter_holidays/10773/" target="_blank">pagina cu articole de craciun de la ikea,daca vreti sa aruncati un ochi
si...apropoeu,vineri sunt in ikea
dandusa spune:
sau...
sfoara www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/30175970/" target="_blank">asta,la oferta
50 m,2 ron...
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuk
in ce fel sa se faca aprovizionarea? pe o perioada de...saptamanal, lunar sau o singura data? M-am interesat la Valea Popului si intr-adevar sunt peste 300 de copii. Daca vrei pot vorbi cu parintele Tanase (cel care ii are in ingrijire) sa il intreb, numai ca inainte tb stiut exact despre ce e vorba In legatura cu durata intalnirii, apreciez ca o ora jumate-doua ar putea dura. Oricum o sa facem o lista cu ce s-a discutat si stabilit sa stie toata lumea. |
EEee, era bine asa, dar fiind greci, nu au un buget prea mare pentru chestia asta. Va fi un transport si gata, dar fiind pasteurizata tine mai mult timp.
Trebuie sa le spun pana luni locatiile si cati copii sunt la fiecare centru, ca trebuie sa le vina aprobarea bugetului de la firma mama.
Mda...cam asa merg lucrurile pe la multinationale...faci estimari, bugete si astepti aprobari...dar e bine si asa, nici nu-mi facusem mari sperante din partea lor.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Happiness_4_us spune:
Alinuk, azi am pus coletul la posta. Cred ca maine ajunge ca l- am pus din Buc.
Spor la treaba!