Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 26
valentina_22 spune:
Fetelor din comandamentul pentru Bucuresti, unde pot trimite cateva lucrusoare?
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
papanash spune:
Valentina, eu zic sa nu punem colete la posta daca suntem tot in Bucuresti, le ducem la apartamentul care ne va gazdui pana finalizam actiunea. Asteptam detalii, cum vreti sa ne organizam ? stabilim o zi, un program in care mergem acolo sau cum ? Sa avem si evidenta lucrurilor stranse, sa stim ce lipseste.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diannaalex
Din pacate nu am reusit sa aflu prea multe directoare nu prea vrea sa faca publici copii de acolo nu vrea filmari sau sa fie fotografiati. Asa ca nu stiu cum o sa facem. O sa mai merg maine sa mai vb cu ea. mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2 |
In acest caz, cu parere de rau, renuntam ! Nu putem ajuta pe cineva care nu ne da detalii, nu vrea sa se implice. Multumim mult diannaalex ca te-ai interesat
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmin012 Buna, fetele. Sa inteleg, citind printre randuri, ca vom face o actiune la spitalul Marius Nasta? Imi cer scuze ca nu am fost pe faza, ca nu prea am timp de citit, ce putem strange? Numai banuti? Sau putin strange si hainute si jucarii? Edit: Miha, iti urez la multi ani si pe aceasta cale! Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza http://blogulluilucas.blogspot.com/ http://elblogdeluquitas.blogspot.es Regula de aur de 24 de carate: "Poarta-te cu copiii tai asa cum ti-ai dori sa se poarte altii cu ei" |
Nu mai stiu daca am raspuns, da, intentionam sa aducem o bucurie si copiilor de la Nasta .
papanash spune:
citat din mesajul lui laura-s Buna fetelor, vreau sa ajut si eu la Cluj. Pot dona jucarii, haine... La Cluj este scoala Transilvania pentru copii cu deficien#355;e severe #351;i/sau asociate, predominant motorii #351;i neuro-motorii. Cine e responsabil la Cluj? Veronicach, mai este si altcineva inscris pentru Cluj? Sa ne anuntati cum sa procedam. Multumim si felicitari pentru initiativa. Va pup, Laura Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi |
Laura si Veronica, ideea este sa ajungem la copii orfani sau foarte saraci, carora sa le aducem un zambet pe fata, cu ocazia sarbatorilor. Daca stiti despre un asemenea centru in zona voastra, e super. Cele mai bune informatii le primiti de la Crucea Rosie, gasit pe net telefoanele. Sau prin prieteni, cunoscuti.
Cricor spune:
Buna,
S-a hotarat care vor fi copiii? Adica de unde sunt?
Imi cer scuze daca s-a scris...am incercat sa ma uit in urma,dar m-am pierdut in mesaje. Poate sa scriem pe prima pagina?
Inteleg ca sigur sectia de copii a spitalului Nasta.
diannaalex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui papanash
In acest caz, cu parere de rau, renuntam ! Nu putem ajuta pe cineva care nu ne da detalii, nu vrea sa se implice. Multumim mult diannaalex ca te-ai interesat ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
imi pare foarte rau si mie cred ca ar fi meritat o bucurie dar d-na directoare nu vrea publicitate cica dauneaza imaginii centrului
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2
papanash spune:
Fetele cochetele, astazi ne hotaram unde. Daca mai aveti detalii de ultima ora va rog sa le spuneti. am mai actualizat si lista de la prima pagina, cu cele care si-au aratat disponibilitatea, constatasem ca nu era conforma cu noile noastre ajutoare .
Alex@Sara a fost la un sondaj de piata in Dragon, o sa ne spuna ea ce a vazut pe acolo.
alinuk spune:
vis a vs de colete
eu propun astfel:
1.cine trimite pachet da un PM la papanash cu detalii despre continut
2.dicristea si Aka fac o lista cu ce primesc
in felul asta avem doua evidente si sper sa nu se piarda ceva
adresa de transmitere o cereti de la Papanash, Aka sau de la mine
Valentina iti dau pe PM eu adresa de depozitare si tel
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Cricor spune:
citat din mesajul lui papanash Valentina, eu zic sa nu punem colete la posta daca suntem tot in Bucuresti, le ducem la apartamentul care ne va gazdui pana finalizam actiunea. Asteptam detalii, cum vreti sa ne organizam ? stabilim o zi, un program in care mergem acolo sau cum ? Sa avem si evidenta lucrurilor stranse, sa stim ce lipseste. |
Ca sa evitam nebunia de final, eu propun sa incercam sortari intermediare, sa nu lasam totul pe ultima zi.
Eu as putea merge in timpul saptamanii, dimineata, luni si miercuri.