Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 27
alinuk spune:
Cricor
saptamana viitoare (o sa anunt eu cand) vom avea o intalnire in care imi propun sa discutam live mai multe aspecte si pentru a stabili concret fiecare ce are de facut in asa fel incat, sa ne organizam eficient si sa nu intram in criza de timp
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
papanash spune:
1.Spitalul Nasta
"sectia din Ferentari. momentan au 3 copii in jur de 1 an si alti 4 copii de 5-6 ani care stau permanent acolo. restul copiilor se mai pot schimba pana atunci, a ramas sa vorbim aproape de data stabilita. in general sunt copii intre 0-16 ani.
acum spitalul este intr-o situatie mai rea decat atunci cand am mai fost :(. la fel au nevoie de pampers pentru copii mici, spunea doamna si de papucei de plastic sau pijamale sau treninguri. orice e binevenit pentru ei, majoritatea provin din familii cu venituri foarte mici"- Aka
2.Domnesti
http://www.casa-de-copii-domnesti.org/?m=0603
"am vb cu 'tatal adoptiv' de la Casa de copii orfani si abandonati din Domnesti / la intrebarea mea daca au ceva organizat pt copii de Craciun mi-a raspuns:
"Pana acum nu avem nimic, dar nu ne lasa pe noi Dumnezeu"
sunt 17 copii cu varste intre 4 si 18 ani"- Alinuk.
3. Voluntari
"Don Orione
Se ocupa de 18 copii, 9 fete+9 baieti, orfani si cu boli grave, 12 nu se pot hrani singuri.
Fundatia este sprijinita de biserica catolica, traiesc numai din sponsorizari externe, nu ii viziteaza nimeni de sarbatori" - dicristea.
4. Centrul de copii din Agigea- Mihaela770
Asa vad eu acum lista .
Pe lista de asteptare, functie de suma pe care reusim s-o avem la final si de disponibilitatile noastre, mai putem inscrie.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Alex@Sara spune:
hellou.Eu pe fuga,din nou,ca deabia am ajuns acasa dar nu m-am rabdat si am intrat putin si pe aici
cum a zis si pananash,ieri am fost in Dragoane si cam astea sunt preturile la ce ne intereseaza pe noi
pijamalute-ceva mai de doamne ajuta,ca jafuri,sa fie folosite 2 saptamani si apoi sa se faca carpe,e plin.Sunt niste pijamalute din finet,productie romaneasca,sunt f fainute si finute si calitative-seria mica adica 2-5 ani sunt la 18 lei si seria mare 8-16 ani sunt la 21 lei.Mai sunt si la 15 lei ceva dar sincera sa fiu,eu nu as da banii pe asa ceva.
La papucei nu am ajuns,dar erau inainte la 6-8 lei/pereche depinde de model si masuri.
Maieute f fainute si calitative de la 3 la 4 lei/bucata.Sosetele mai grosute de la 1,2 la 2 lei/bucata.Dresuri tot asa,bunicele 5-6 lei/bucata(doar ca trebuie luat la serie si sunt cam de la 2 ani pana la 10 ani -12 perechi/serie,cate un numar se repeta,altele sunt doar cate o bucata/numar ).Treninguri,are vecina mea,de fete, fainute,la 25 lei masuri cam 5 ani-8/9 ani .Poate primeste si de baieti,dar nu stie sigur..cam astea sunt preturile.Daca vreti,poate veni cineva cu mine intr-o zi si facem aprovizionarea.Dar eu cum am mai zis,doar in cursul saptamanii dupa ora 9 sunt disponibila.
Daca mai vreti sa ma mai uit de ceva ziceti si fug diminetile incolo si vin la raport
Spor in toate sa aveti
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cricor Buna, S-a hotarat care vor fi copiii? Adica de unde sunt? Imi cer scuze daca s-a scris...am incercat sa ma uit in urma,dar m-am pierdut in mesaje. Poate sa scriem pe prima pagina? Inteleg ca sigur sectia de copii a spitalului Nasta. |
gata Corina, am scris si pe prima pagina. Asa cum spunea si Alinuk, ne intalnim saptamana viitoare, poate megem si sa vizionam ceva, pe undeva, ce ziceti ?
Tot nu m-am lamurit, cine mi-a trimis 30 eur in contul de lei ? Cu ocazia asta cred ca deschid si cont eur, poate o sa fie fara comisioane.
Cricor spune:
Despre sedinta / intalnire ...daca s-ar putea sa nu fie lunea dupa-amiaza ar fi minunat.
ancadragoman spune:
Dupa-amiaza spre noapte zic eu
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
mari_paun spune:
sa inteleg ca centrul din Slobozia nu e in lista??? nu-i nimik, sper sa reusim sa facem ceva si acolo, am promise niste plusuri pt scoala speciala si sa vedem pentru cei 20 de copii cu autism cum iese.
dariastoica spune:
Buna seara fetele, in principiu dupa 6 seara pot si eu in cursul saptamanii, ma anuntati si pe mine? Daca e nevoie descurc cu sotul si dimineata. Salutari tuturor.
papanash spune:
Mari, e posibil sa mergem si acolo, mai incearca sa afli detalii despre varsta celor 20 copilasi, da ?
papanash spune:
bag de seama ca vreti intalniri nocturne ...
eu n-am cum, seara-s doar mama pentru piticul meu, nu pot sa-l las in grija altcuiva. mai repede ma invoiesc 2 ore de la serviciu.dar mai vorbim.