Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Cricor

saptamana viitoare (o sa anunt eu cand) vom avea o intalnire in care imi propun sa discutam live mai multe aspecte si pentru a stabili concret fiecare ce are de facut in asa fel incat, sa ne organizam eficient si sa nu intram in criza de timp

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

1.Spitalul Nasta
"sectia din Ferentari. momentan au 3 copii in jur de 1 an si alti 4 copii de 5-6 ani care stau permanent acolo. restul copiilor se mai pot schimba pana atunci, a ramas sa vorbim aproape de data stabilita. in general sunt copii intre 0-16 ani.
acum spitalul este intr-o situatie mai rea decat atunci cand am mai fost :(. la fel au nevoie de pampers pentru copii mici, spunea doamna si de papucei de plastic sau pijamale sau treninguri. orice e binevenit pentru ei, majoritatea provin din familii cu venituri foarte mici"- Aka

2.Domnesti
http://www.casa-de-copii-domnesti.org/?m=0603

"am vb cu 'tatal adoptiv' de la Casa de copii orfani si abandonati din Domnesti / la intrebarea mea daca au ceva organizat pt copii de Craciun mi-a raspuns:
"Pana acum nu avem nimic, dar nu ne lasa pe noi Dumnezeu"

sunt 17 copii cu varste intre 4 si 18 ani"- Alinuk.

3. Voluntari
"Don Orione

Se ocupa de 18 copii, 9 fete+9 baieti, orfani si cu boli grave, 12 nu se pot hrani singuri.

Fundatia este sprijinita de biserica catolica, traiesc numai din sponsorizari externe, nu ii viziteaza nimeni de sarbatori" - dicristea.

4. Centrul de copii din Agigea- Mihaela770

Asa vad eu acum lista .
Pe lista de asteptare, functie de suma pe care reusim s-o avem la final si de disponibilitatile noastre, mai putem inscrie.

............................................................

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

hellou.Eu pe fuga,din nou,ca deabia am ajuns acasa dar nu m-am rabdat si am intrat putin si pe aici
cum a zis si pananash,ieri am fost in Dragoane si cam astea sunt preturile la ce ne intereseaza pe noi
pijamalute-ceva mai de doamne ajuta,ca jafuri,sa fie folosite 2 saptamani si apoi sa se faca carpe,e plin.Sunt niste pijamalute din finet,productie romaneasca,sunt f fainute si finute si calitative-seria mica adica 2-5 ani sunt la 18 lei si seria mare 8-16 ani sunt la 21 lei.Mai sunt si la 15 lei ceva dar sincera sa fiu,eu nu as da banii pe asa ceva.
La papucei nu am ajuns,dar erau inainte la 6-8 lei/pereche depinde de model si masuri.
Maieute f fainute si calitative de la 3 la 4 lei/bucata.Sosetele mai grosute de la 1,2 la 2 lei/bucata.Dresuri tot asa,bunicele 5-6 lei/bucata(doar ca trebuie luat la serie si sunt cam de la 2 ani pana la 10 ani -12 perechi/serie,cate un numar se repeta,altele sunt doar cate o bucata/numar ).Treninguri,are vecina mea,de fete, fainute,la 25 lei masuri cam 5 ani-8/9 ani .Poate primeste si de baieti,dar nu stie sigur..cam astea sunt preturile.Daca vreti,poate veni cineva cu mine intr-o zi si facem aprovizionarea.Dar eu cum am mai zis,doar in cursul saptamanii dupa ora 9 sunt disponibila.
Daca mai vreti sa ma mai uit de ceva ziceti si fug diminetile incolo si vin la raport
Spor in toate sa aveti

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Buna,

S-a hotarat care vor fi copiii? Adica de unde sunt?

Imi cer scuze daca s-a scris...am incercat sa ma uit in urma,dar m-am pierdut in mesaje. Poate sa scriem pe prima pagina?

Inteleg ca sigur sectia de copii a spitalului Nasta.

gata Corina, am scris si pe prima pagina. Asa cum spunea si Alinuk, ne intalnim saptamana viitoare, poate megem si sa vizionam ceva, pe undeva, ce ziceti ?

Tot nu m-am lamurit, cine mi-a trimis 30 eur in contul de lei ? Cu ocazia asta cred ca deschid si cont eur, poate o sa fie fara comisioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Despre sedinta / intalnire ...daca s-ar putea sa nu fie lunea dupa-amiaza ar fi minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dupa-amiaza spre noapte zic eu

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

sa inteleg ca centrul din Slobozia nu e in lista??? nu-i nimik, sper sa reusim sa facem ceva si acolo, am promise niste plusuri pt scoala speciala si sa vedem pentru cei 20 de copii cu autism cum iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariastoica spune:

Buna seara fetele, in principiu dupa 6 seara pot si eu in cursul saptamanii, ma anuntati si pe mine? Daca e nevoie descurc cu sotul si dimineata. Salutari tuturor.

Mergi la inceput

Mari, e posibil sa mergem si acolo, mai incearca sa afli detalii despre varsta celor 20 copilasi, da ?

Mergi la inceput

bag de seama ca vreti intalniri nocturne ...
eu n-am cum, seara-s doar mama pentru piticul meu, nu pot sa-l las in grija altcuiva. mai repede ma invoiesc 2 ore de la serviciu.dar mai vorbim.

Mergi la inceput