Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 25
laura-s spune:
Buna fetelor,
la Cluj suntem numai doua, Veronicach si eu. Cum sa procedam?
Va multumim pentru ajutor.
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
papanash spune:
Buna dimineata, fete dragi !
am sosit inghetata la servici, s-a facut tare frig afara. daca as fi avut si eu o caciula de-aia minunata cum face mamagiuliei, eram mult mai fericita :) Ce zici, pentru un pret corespunzator ( ca am alte dimensiuni :) ) categoriei adult, pot spera sa am vreodata o minunatie de-aia ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
szivarvany spune:
Papanash, la cate cazuri sunt acum
eu zic asa: termin cele 4 ce le am de facut oficial, am mai lasat o promisiune dincolo la subiectul bazarului si vorbim.
Si aici e f frig.
De la mine pleaca plushurile luni/marti ca nu stiu in cat timp se usuca la ce caldura am acasa
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Gata, am reusit sa fac o donatie prin pay-pal. Astept confirmarea. _ "Mogalnete" in Tara Soarelui Rasare Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Sabina
am vazut ca ai scris si la Mos Nicolae la portocale, unde ai facut donatia pt Mos Craciun sau pt Mos Nicolae ?
sa stie fetele unde sa caute sa te confirme
_
SabinaY. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Sabina am vazut ca ai scris si la Mos Nicolae la portocale, unde ai facut donatia pt Mos Craciun sau pt Mos Nicolae ? sa stie fetele unde sa caute sa te confirme _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Si tu poti fi Mos Nicolae |
Stati, sa nu ma incurc.
E un subiect pentru Mos Craciun, adica acesta si unul pentru Mos Nicolae, acela cu portocalele, nu? Sunt doua subiecte diferite. Am facut donatia separat, pentru fiecare mos in parte. La adresa de pay-pal afisata fiecarui subiect. E bine?
szivarvany spune:
este mai mult decat foarte bine, cum imi spune gusta, te trec in lista dincolo
_
papanash spune:
hello, cine mi-a trimis euri on contul de lei ?
mari_paun spune:
pentru scoala speciala Slobozia primesc niste plusuri , de la Ema am cedat vreo 6
zilele astea o sa am si defalcat cate fete/baieti sunt la centru de copii cu autism si de la scoala
papanash spune:
fetele, am niste bani, nu ii pot identifica , pot fi de la bazar sau nu stiu, pun detaliile aici:
- cristina 26- 20 RON
- BDM- 50 RON
-VM- 50 RON
-NM- 40 RON