Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 24
dicirstea spune:
Diseara intru in posesia cheii si aleg camera sunt 2 disponibile, una la ultimul etaj, una la subsol.
Amandoua sunt luminate, curate si friguroase deci pot fi folosite si pentru produse perisabile.
Locatia exacta este sos. Colentina nr. 16, complex Rose Garden.
Poate reusesc sa implic si o vecina sa ajute la impachetare, sa-mi tina macar locul (normal ca am fost instiintata ca am de lucru suplimentar in perioada urmatoare)
LA MULTI ANI MIHAELA!!!!!!
(scuze de intarziere)
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
szivarvany spune:
http://family.webshots.com/photo/2916665580059491989Whohcp
vin si eu cu o oferta pt fetele care au fete
ma ofer sa tricotez 3 buc. caciuli groase de iarna, "cucurcubeu", cu livrarea cel tarziu 10 decembrie 2011, 15 lei este o bucata all in, cu dedicatie actiunea Mos Craciun
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Teutz spune:
Frumoasa actiune!!! Am pus si eu in cont ieri niste banuti si ma ofer sa ajut la impachetat, sortat si ce mai e de facut in camaruta unde se strang coletele.
Alinuk
Mamagiuliei, vreau si eu doua caciulite: una pentru fii-mea cea mare, care face 5 ani in decembrie, si una pentru o fetita de 11 ani. Cum facem? Pun maine banii in cont si cand faci caciulile mi le trimiti? Sa-mi spui daca trebuie sa le masor capsorul.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Teutz Mamagiuliei, vreau si eu doua caciulite: una pentru fii-mea cea mare, care face 5 ani in decembrie, si una pentru o fetita de 11 ani. Cum facem? Pun maine banii in cont si cand faci caciulile mi le trimiti? Sa-mi spui daca trebuie sa le masor capsorul. Teutz, mami de Alexia (2006) si Maia (2010) |
multumesc frumos pt incredere
te rog sa masori capsoarele frunte-ceafa asa de-a roata si sa mi spui daca au don`soarele vreo preferinta la alinierea culorilor (mai putin cea de inceput, mov-ul inchis, pt ca e firul gros-gros si trebuie sa vina peste urechi/frunte).
cu banutii sa astepti inca, eu voi reusi sa le termin pana luni, asa ca teoretic pe joi-vineri - 24-25 noiembrie le ai si virezi dupa ce le primesti si le vezi / verifici
te rog frumos
_
szivarvany spune:
citat din mesajul lui Mercedes mamagiuliei- si eu mai vreau o caciula de dat la o printesa. |
multumesc frumos, Mercedes, s-a facut
cu plata cum am spus mai sus, dupa primire, cam tot pe 23-24 zic eu, cu predare personala
_
manuelacrina spune:
Am virat si eu azi prin banca niste banuti, va rog sa-mi confirmati cand intra.
Pregatesc si un colet cu hainute si jucarii.
szivarvany spune:
10 plusuri eu zic ca pleaca si de la noi, azi voi dezbate problema cu Giulia
_
alex_andra spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei http://family.webshots.com/photo/2916665580059491989Whohcp vin si eu cu o oferta pt fetele care au fete ma ofer sa tricotez 3 buc. caciuli groase de iarna, "cucurcubeu", cu livrarea cel tarziu 10 decembrie 2011, 15 lei este o bucata all in, cu dedicatie actiunea Mos Craciun _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Si tu poti fi Mos Nicolae |
stiu ca ai primit deja oferte pentru 3 caciulite.
Daca te hotarasti sa-ti mai plusezi ofeta si daca mai ai timp, as vrea si eu una pentru fetita mea :)
Teutz spune:
Mamagiuliei, maine dimineata le masor si pana la pranz iti trimit PM. Referitor la aliniatul culorilor, nicio preferinta, le faci cum stii tu, ca-s tare frumoase.