Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:
si ce anume sa trmitem, pt ce varste ?
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Papanash, cand terminati cu inscrierea voluntarilor pentru actiuni, sa pui pe prima pagina, ce va propuneti sa cumparati, ca sa vad si eu cu ce pot contribui. Sunt cu ochii pe voi! |
Idem si pentru mine!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
dariastoica spune:
Buna fetele, pe mine va rog sa va bazati la transport cumparaturi, ambalat si distribuit, pentru preluat colete cred ca este departe Buftea de locatia de depozitare, dar daca e nevoie nu-i problema rezolvam. Masina de care dispun este un Ford Connect, asta sa va dati seama de capacitatea de transport. A, daca e nevoie sa-mi spuneti cui sa trimit nr de telefon. Spor in toate.
papanash spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Idem si pentru mine! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei si ce anume sa trmitem, pt ce varste ? _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Si tu poti fi Mos Nicolae |
o sa spunem, nu tinem secret ! multumim ca ne esti alaturi !
szivarvany spune:
sunt stresata sa ne organizam sa ajunga la timp, noi stem mai departe asa
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
belleane spune:
Salutare,
Am trimis si eu astazi o suma in contul BCR, maine vor intra, initialele G.V.
Puteti sa-mi trimiteti adrese pentru Bucuresti unde se colecteaza ajutoare, poate reusesc sa aduc si ceva jucarii.
Va pup si va urez: Sa faceti copii fericiti de Craciun!!
papanash spune:
bine v-am regasit ! Am actualizat lista, au mai intrat azi 2 sume si le-am identificat, multumim selen80 si dariastoica .
Haideti fetelor, mai veniti cu detalii, mari-paun, ce se mai aude pt centrul din Slobozia ?
Si despre cel din Vaslui, mai ai detalii, dianaalex ?
Roxana_G spune:
Papanasho, abia acum am reusit sa iti scriu si aici. Cred ca ma organizez cu ceva jucarii, dar sigur cu bani. Weekendul acesta finalizez revizia si saptamana viitoare cred ca iti voi da banii si lucrurile in persoana. Nu stiu ce intentie aveti pentru ambalare, dar le pot aduce deja ambalate. Te rog da mi un semn dincolo la Dulceturi ca intru mai des.
diannaalex spune:
citat din mesajul lui papanash bine v-am regasit ! Am actualizat lista, au mai intrat azi 2 sume si le-am identificat, multumim selen80 si dariastoica . Haideti fetelor, mai veniti cu detalii, mari-paun, ce se mai aude pt centrul din Slobozia ? Si despre cel din Vaslui, mai ai detalii, dianaalex ? ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Din pacate nu am reusit sa aflu prea multe directoare nu prea vrea sa faca publici copii de acolo nu vrea filmari sau sa fie fotografiati. Asa ca nu stiu cum o sa facem. O sa mai merg maine sa mai vb cu ea.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2