Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 20
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash [un ursulet,sau o pijamaluta, sau o ciocolata pe care un copil necajit le va primi fericit de la Mos Craciun, ajung acolo fiindca existati voi, cele din spatele monitoarelor, care va implicati ! ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
am initiat la serviciu campanie de strans plusuri. colegele mele au spus ca incearca sa se desprinda de cateva. sper sa se tina de cuvant:)
Le spal, le ferchezuiesc si le pregatesc pentru copii.
Diseara, dupa ce culc copila, pun ceva la bazar, pentru actiune.
veronicach spune:
m-as inscrie si eu pentru cluj napoca
eventual persoana ce mai e inscrisa sa ma contacteze
multumesc
bumblebee spune:
My_Lady, vreo sugestie pt Bacau? Ca trebuie si noi sa miscam un spiridus, ceva.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni
ancadragoman spune:
Nu am reusit sa fac nimic cu locatia pentru strans colete
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
dicirstea spune:
Am luat acordul asociatei si al vecinilor si putem folosi o camera din blocul meu.
Mai ramane sa intru in posesia cheii.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
selen80 spune:
buna dimiii!
Papanash, e ok, intradevar e mai usor cu un singur cont
Alex_andra, tare frumoase salopetele, dar tb sa ajung acasa sa-mi masor gogosica, habar n-am ce masuri are, in ultima vreme i-am luat hainute de 3 ani, desi are 2 ani si 3 luni Daca se potrivesc, o sa licitez si eu
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Am luat acordul asociatei si al vecinilor si putem folosi o camera din blocul meu. Mai ramane sa intru in posesia cheii. |
Super!!!
In ce zona esti tu? Ca sa stiu daca ma pot aventura sa iau pachete de la posta si sa le duc acolo.
mari_paun spune:
spiridushelor minunat va organizati...eu am o sinuzita care nu ma lasa de 2 saptamani...deja iau antibiotic, daca nu trece intarc copilul si iau ceva mai tare...sorry pt offtopic
centrul de copii cu autism din Slobozia are 20 de copii cu varste intre 3 si 11 ani( o sa trimit defalcat daca vreti: fetite/baieti si varste)
scoala speciala din Slobozia, majoritatea sunt copii din centre de plasament cu handicap grav si mediu. In clasa Emei sunt 6 copii si am trimis pt ei jucarii si haine care le vom pune la cadourile de Craciun.
...sunt 80 de copii in scoala cu varste cuprinse intre 10 si 19 ani
daca ami e nevoie de ceva info ma trageti de maneca
Leditia spune:
Am si eu o intrebare.Nu am timp sa citesc tot ce s-a scris,asa ca-mi cer scuze daca s-a mai zis.
Daca vreau sa trimit plusuri,jucarii..dar sunt din Cta,le dau fetelor din Cta sau se trimit intr-un loc anume si apoi sunt distribuite in tara?
Sper ca m-am facut inteleasa,sunt cu fii-miu in zona.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.