Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 18
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy papanash, cred ca ar fi mai corect ca sumele depuse pt produsele achizitionate de la bazar sa le evidentiezi la numele cumparatorului, cum a facut gusta la subiectul cu Mos Nicolae. Eu ma bucur foarte mult ca cele cateva articole pe care le-am donat pt aceasta campanie au fost licitate - meritul cel mai mare este al cumparatoarelor, ele sunt adevaratele ajutoare ale lui Mos Craciun si neaparat trebuie sa apara in lista Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
nu mi se pare ok asa, fiindca tu ai donat , tu ai vandut, deci la tine se evidentiaza donatia, cumparatorul si-a licitat un produs de care are nevoie, pentru uzul personal. Spre exemplu, daca-ti vinzi masina si banii ii donezi actiunii, la cine evidentiem suma , la cumparatorul masinii sau celui care a donat banii rezultati din vanzare ?
Cumparatorul, in acest caz, merita multumirile noastre si primeste
E bine asa ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alinuk spune:
Eu multumesc tuturor celor care doar intra aici si poate transmite mai departe mesajul campaniei noastre...ajutorul efectiv poate veni de la un coleg de birou, de la un vecin, de la oricine
Obiectivul principal este sa strangem in jurul nostru cat mai multe sufete care vibreaza in directia pe care o propunem, astfel incat cat mai multi copilashi sa simta bucuria Sarbatorilor asa cum o simt copiii nostri
Asa incat fie ca e cumparator, fie ca e vanzator in bazar.... e un sprijin pe care-l apreciem deopotriva.
de ex, pt actiunea aceasta am ales sa-mi imbogatesc garderoba cu o fustitza daca nu-mi intra in ea...stiti voi ce, o sa o donez la randul meu
papanash, luy
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
papanash spune:
gata, am actualizat lista cu ajutoarele mosului nou-sosite, am pus floricica gianinei, o sa intru pe cont sa vedem si ce bani au mai intrat.
selen80, este bine sa pastram un singur cont de lei si un paypall,dar multumim mult pentru oferta .o sa ne sfatuim pentru o actiune viitoare cum e mai bine sa facem.
aka spune:
eu m-am oferit deja sa preiau colete.
si sustin ideea Gabrielei de a duce cadourile pana in 20 dec. poate spre sfarsitul saptamanii urmatoare unele dintre noi pleaca in provicie/concediu.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
alinuk spune:
super!
iarta-ma Aka nu am inteles exact oferta ta concreta
asadar cred ca e bine daca i-ai da lui Papanash adresa ta pentru a fi postata la inceputul subiectului.
si da, zilele posibile de desfasurare ar fi:
intre 16 si 20 decembrie
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
am reevaluat lista, si Vai! acum realizez ce echipa serioasa are Moshul!!
fetelor sunteti minunate!!
iata catalogul pentru comandamentul de Bucuresti:
iata inscrierile in comandamentul de Bucuresti:
eu
papanash
ancadragoman
Ioana Pos
luy
Happiness 4 us
gabby 2011
aka
manuelacrina
alex_andra
ceciliaL
Monnvas
raluci_b
Valentina_22
Cricor
Kid
Alex@Sara
dicirstea
Dandusa
Selene80
AlexAndra_81
DariaStoica
(am tel celor marcate cu rosu, daca am omis pe cineva - care doreste sa se implice activ - sa ma iertati si sa dati un PM)
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
papanash spune:
Lista va fi mult mai lunga , stiu ca multi oki ne urmaresc din umbra si asteapta momentul propice sa apara ! Si vor apare, fiindca asa a fost intotdeauna la astfel de evenimente.
Dragele mele, multe si celor care v-ati inscris, si celor care cititi si ati vrea sa veniti alaturi de noi, si celor care indraznesc sa popularizeze aceste actiuni, voi faceti diferenta !
un ursulet,sau o pijamaluta, sau o ciocolata pe care un copil necajit le va primi fericit de la Mos Craciun, ajung acolo fiindca existati voi, cele din spatele monitoarelor, care va implicati !
szivarvany spune:
eu vreau sa particip, mai am hainute de4 distribuit, insa nu inteleg cine ce unde cand cum adica nu mi dau seama ce nevoi sunt si unde
Papanash, am sa te rog sa scrii clar si raspicat sa inteleaga toata lumea ce putem trimite si cui
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
ancadragoman spune:
hai sa stabilim locatia
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aka si eu pot prelua colete si duce la locatie. pot veni la impachetat, numai sa nu fie pe 20 dec cand este ziua fetitei mele :). mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2 |
Aka, poti prelua colete de la posta ? Imi poti da adresa sa o afisez ?