Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariastoica spune:

Buna seara, nu am fost prea activa pe forum, mai mult din umbra am urmarit, dar daca ma primiti, pe langa depunerea pe care o voi face maine, pot oferi ajutor fizic, masina mai incapatoare pentru transport si jucarii din plus de la fiul meu de 1,5 ani. Locuiesc in Buftea dar nu este nicio problema, merg cu voi unde este nevoie. Salut initiativa si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daria bine ai venit

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Seara buna,spiriduselor .
Si eu m-am gandit sa le facem si un bradut de Craciun celor care vor primi cadouri si un tatic sa fie imbracat in Mos .Sunt sigura ca vor fi tare mandrii sa-i zica Mosului ca au fost cumintei si ascultatori,si cate o poezioara .
Cu ajutor la impachetat,ma ofer si eu,daca e pana pe 20 decembrie,deoarece de atunci cred ca au teroristii mei vacanta si practic imi va fi imposibil sa ma deplasez de acasa .Si locatia ma coafeaza ,ca e aproape de biroul lui tati
Daca e nevoie de ceva anume si inca nu s-a anuntat nimeni cu respectivele lucrusoare sa imi spuneti si rezolv eu.Plusuri voi da si eu,ca la noi nu au prea mare trecere,doar ca trebuie sa"sap" sa ajung ;la ele in magazie ,dar o voi face saptamana asta ;-)
Daca aveti nevoie careva de nr meu de telefon,scrieti-mi pe PM
Seara buna si spor in toate ;-)

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

am identificat suma, e de la Bazar, produs donat pt noi de Luy

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

papanash,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, va urmaresc si eu. Va felicit pentru implicare!
Saptamana asta voi depune si eu niste bani in cont.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

papanash, cred ca ar fi mai corect ca sumele depuse pt produsele achizitionate de la bazar sa le evidentiezi la numele cumparatorului, cum a facut gusta la subiectul cu Mos Nicolae.
Eu ma bucur foarte mult ca cele cateva articole pe care le-am donat pt aceasta campanie au fost licitate - meritul cel mai mare este al cumparatoarelor, ele sunt adevaratele ajutoare ale lui Mos Craciun si neaparat trebuie sa apara in lista

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariastoica

Buna seara, nu am fost prea activa pe forum, mai mult din umbra am urmarit, dar daca ma primiti, pe langa depunerea pe care o voi face maine, pot oferi ajutor fizic, masina mai incapatoare pentru transport si jucarii din plus de la fiul meu de 1,5 ani. Locuiesc in Buftea dar nu este nicio problema, merg cu voi unde este nevoie. Salut initiativa si va multumesc.

PRIETENIA ESTE MAI PRESUS DE STAREA DE EXCELENTA.

multumim Daria, bun venit in echipa Moshului
este exceptionala oferta de transport

asadar pentru azi mi-as dori sa stabilim:
cine se ofera sa ridice de la posta colete?
care e locatia unde se vor depune coletele si restul cumparaturilor

fetele din Bucuresti

cele care ati mai facut propuneri sau care mai aveti alte idei, haideti cu detalii, sustineti locatia cu info in plus, in cateva zile e necesar sa decidem

Gabyy
mi-a scris PM, zic ca e bine sa scrii si aici

zi cu optimism va doresc!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

- meritul cel mai mare este al cumparatoarelor, ele sunt adevaratele ajutoare ale lui Mos Craciun si neaparat trebuie sa apara in lista

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

luy ai dreptate o sa trecem pe toti cei care pun pic peste pic in demersul nostru

si daca ne scapa cineva, asa sa faceti sa ne trageti de manecutza...

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Da Alinuk scriu

I am scris Alinei legat de Casa SF.Iosif si Orfelinatul de la Grozavesti ca din ce stiu eu si am vazut acum 2 ani cand am fost pe acolo sunt destul de bine sponsorizati si de sarbatori sunt cam aceleasi mari sau mici companii care vin la ei pt ca ii cunosc si ca eu as fi de acord sa ne indreptam atentia spre zonele mai limitrofe sau din jurul Bucurestiului unde nu ajunge nimeni sau aproape nimeni, ca intr adevar sa se bucure de jucarioara noastra chiar daca nu e noua de fructa si dulcele ce il vom putea noi pune in punguta.
Legat de data ar tb sa decidem sigur cand mergem in weekendul 17-18 sau maxim pe 21-22 cred eu pt ca isi incheie programul banuiesc si ei de sarbatori si mai facem si noi sarmale,cozonac etc. si oricum in oras e o adev nebunie dupa 20 incolo...cozi kilometrice si blocaje..........
Legat de spitale eu personal la cel de tuberculoza sunt cam reticenta sa merg sau altele de boli infectioase, sa nu vin acasa la Edy cu ceva, ca are 1 an jum si la cate probleme am avut cu el fiind prematur din cauza imunitatii mai ales.......vedem in functie de ce locatii alegem

Si incerc sa fac rost de cd uri desene,povesti, fise colorat si carticele povesti, da nu stiu cate, eu am cerut cat de multe, zeci pt ambele actiuni, sa vedem ce rezolv pana la sf sapt.

Doamne ajuta sa reusim , sa iasa super actiunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fise de colorat scot si eu

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput