Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Am trimis $20 pe paypal |
Raluca,au intrat banutii!multumim din suflet!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
papanash spune:
citat din mesajul lui alinuk Comandamentul de Bucuresti..la apel!! Cine are posibilitatea sa ofere un spatiu pentru gazduirea desfasurarii actiunii de depozitare si realizare pungutze cu cadouri?? Eu pot sa asigur transport cu masina, e una micutza dar incapatoare zi faina tuturor Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani) www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
si pachete, trebuie sa ne hotaram unde (la ce adresa ) vom primi colete. La noul birou nu mai am sala incuiata, cum aveam in anii trecuti...acolo aveam zona de colectare, depozitare si ambalare. O sa intreb fetele mele, si CeciliaL ne-a ajutat cu spatiu depozitare si ambalare, si Luy.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Alinuk, eu ma gandisem ca o sa avem nevoie de sanie :)
papanash spune:
Fetele cochetele din Constanta, ce mai faceti, ce mai ziceti ? V-ati orientat spre un loc anume ?
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui papanash Fetele cochetele din Constanta, ce mai faceti, ce mai ziceti ? V-ati orientat spre un loc anume ? |
pt moment,mi s-a sugerat de catre o prietena ziarista,un centru in agigea,unde sunt adusi copii din familii nevoiase,pt ca acasa nu li se poate oferi nimic!
Mai astept informatii de la prietena mea!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
papanash spune:
bun Mihaela, afla detalii, cati copii, ce varste au, cate fetite si cati baieti.
dicirstea spune:
Nu am vazut niciun raspuns la propunerea mea, doar ceva vag din partea lui Alinuk.
Sa inteleg ca centrul de la Don Onorione nu intra in carti?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
papanash spune:
citat din mesajul lui dicirstea Nu am vazut niciun raspuns la propunerea mea, doar ceva vag din partea lui Alinuk. Sa inteleg ca centrul de la Don Onorione nu intra in carti? CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
nu an zis nu cazului, este si el pe lista, saptamana viitoare decidem. In cazul in care ne hotaram si pentru acest caz poti merge tu la ei ?
dicirstea spune:
Eu pot merge, ma voi duce marti in vizita, dar as prefera sa ma insoteasca cineva...eu sunt cam slaba de inger, cand vad copii bolnavi ma dereglez, am nevoie de cineva sa-mi mai dea cate o palma din cand in cand, sa nu o iau pe aratura.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Cornelia spune:
Mihaela, contati si pe mine pentru actiunea de la Constanta. La Agigea am mai fost o data cu un grup de pe DC si ne propusesem sa revenim. Pe mine m-a socat intalnirea si nu am reusit sa ma intorc. Din cate stiu sunt copii de toate varstele.