Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld se poate? m-ai primiti "intrusi"? cred ca fetelor din Constanta ma alatur. virtual, dar cu sufletul si gandul acolo. astept lista de indicatii. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Kari, bine ai venit !
Cum stai la capitolul "pufuleti" ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
kariguld spune:
papanash, multumesc de intrebare. am ceva interdictii alimentare si trebuie sa uit gusturile care-mi plac cel mai mult.
mihaela, eu astept instructiunile.
valentina_22 spune:
Simona, nu am nici un furnizor, pur si simplu vroiam sa merg sa le iau din piata. Acum sa-mi spui cum este mai bine, ori depun in cont si banutii cu care vroiam sa achizitionez fructele ori le cumpar atunci. Ma gandeam la cateva kilograme de portocale, banane si mere. Crezi ca ajung pentru toti copilasii?
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
papanash spune:
Valentina, fructele sunt perisabile si pana ajung la copiii mai e o luna si ceva. Eu zic nu acum fructe, poate ne lipim sa luam ceva de la en-gros.
papanash spune:
Fetele din Bucuresti, ganditi-va la o locatie unde sa strangem diverse, la o adresa unde sa primim colete.
Alex@Sara spune:
Prezent si eu ,daca m#259; primiti,bineinteles
Nu am citit decât primele 3 pagini,dar voi vorbi cu papanash si sa vedem cum pot ajuta concret.
M#259; implic in tot..pana la prezenta fizica cand se împart cadourile....nu am taria suficient#259;,sa nu ma umflu de plâns,si cred ca doar de asta nu au nevoie copilasii
Papanash,daca mai ai cumva nr meu,da mi un apel si te sun eu,ca mi am schimbat telefonul si din cel vechi nu mai pot scoate nici un nr
Edit,ca am citit pe nerasuflate si restul topicului.Din experien#539;a,va zic ca ideea cu Dragonul e super buna,m#259; ofer ca si ghid .Europa nu recomand,deoarece e mai scump decât in Dragoane,pe probatelea.Iar fructe ieftine se pot lua de la un depozit de legume fructe din Voluntari,chiar si pe factura.Dupa stabilirea locatiilor unde vor ajunge cadourile si necesar,putem face listele care de unde pot fi cumparate.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld mihaela, eu astept instructiunile. |
Kari,nu-s prea multe instructiuni...ideea este ca trebuie sa strangem bani si produse din donatii...de moment strangem doar banuti,de produse ne vom ocupa sigur,cand vom stii cati copii,ce varste...etc...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
papanash spune:
Lumiiii,bine ai venit !
Ma bucur enorm sa vad cum strangem echipajul, tare dragi imi sunteti, fetelor !
alinuk spune:
Comandamentul de Bucuresti..la apel!!
Cine are posibilitatea sa ofere un spatiu pentru gazduirea desfasurarii actiunii de depozitare si realizare pungutze cu cadouri??
Eu pot sa asigur transport cu masina, e una micutza dar incapatoare
zi faina tuturor
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................