Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Mihaela, contati si pe mine pentru actiunea de la Constanta. La Agigea am mai fost o data cu un grup de pe DC si ne propusesem sa revenim. Pe mine m-a socat intalnirea si nu am reusit sa ma intorc. Din cate stiu sunt copii de toate varstele.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

multumim ca ni te-ai alaturat!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Papanash, cand terminati cu inscrierea voluntarilor pentru actiuni, sa pui pe prima pagina, ce va propuneti sa cumparati, ca sa vad si eu cu ce pot contribui.
Sunt cu ochii pe voi!

O saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Maine dau eu un raspuns in legatura cu locul de depozitare

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetelor

hai sa facem o recapitulare:

propuneri locatii:

Comanesti
centru de plasament cu 65 copii

Slobozia
centru pentru copii cu autism si Scoala Speciala

vaslui
centru de primire copii in situatii de abuz in familie

Bacau
Centru de plasament propus de Gusta

Constanta:
Centrul din Agigea

Bucuresti
Spitalul Nasta / 10 copii
Casa Sf Iosif http://www.casasfiosif.ro/copiii/catalina-2/
Oferlinat Grozavesti
Centrul de zi Sf. Vasile din Berceni
Sectia pentru copii hipoacuzici a spitalului Hociota
"Don Orione", din Voluntari / 18 copii: 9 baieti+9 fete

idei cadouri /in functie de varstele copiilor/cumparaturi de la Dragonul Rosu (cred eu ca luni, 19 dec) :
pampersi
pijamale / treninguri
papucei
jucarie
fructe
dulciuri

depozit pt organizare cadouri: revine cu idee Anca_Dragoman
Avem nevoie si de cineva care are timp si poate sa faca oficiul de transport colete de la Posta catre acest depozit.

In afara de cadouri, ar fi frumos sa putem oferi si un cadou pentru suflet printr-un mic spectacol pt cand mergem la ei. Probabil vor vorbi mai mult timp dupa aceea despre asta decat despre cadoul in sine ...parerea mea

Eu una in loc sa platesc un mosh, as cauta cate un tatic DC pe care l-as pune in rolul asta si as chema un personaj care sa incante copiii.

Am vorbit cu Leon Magdan (cele care ati fost la ev de 1 iunie il stiti..) si a zis ca desi este ft ft solicitat in perioada aceea, si-ar face timp sa vina la actiunea noastra. Si s-a oferit sa vina si cu cate un mic cadou din partea lui / e scriitor de carticele pentru copii / reviste de perspicacitate, etc
http://www.magdan.ro/magdan/carti-pt-cei-mici.htm

asadar, deocamdata sunt doar idei, propuneri
Pana la final de saptamana vom decide.
Daca am scapat vreo propunere va rog sa ma corectati si eventual pentru cele de mai sus sa veniti cu detalii in plus: nr copii, varste, nevoi

iata inscrierile in comandamentul de Bucuresti:

eu
papanash
Ioana Pos
luy
Happiness 4 us
gabby 2011
aka
ancadragoman
manuelacrina
alex_andra
ceciliaL
kid
Monnvas
raluci_b
Valentina_22
Cricor
AlexAndra_81
Alex@Sara
(am tel celor marcate cu rosu, daca am omis pe cineva - care doreste sa se implice activ - sa ma iertati si sa dati un PM)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

intreba cineva de magazinul de bunuri confiscate. eu trec des pe acolo dar mare lucru nu gasesti, adica ceva ce poate fi cumparat. am gasit niste bluzite pt fetite la 5 lei, sosete la 1 leu. depinde cand aduc marfa, si cand ajungi dupa ce o aduce.

daca hotarati sa punem carticele in cadou, la palatul copiilor este o doamna care vinde carti de la editura www.coresi.net/comenzi/index.html" target="_blank">coresi la preturi mult mai mici decat in lista.

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bine v-am regasit !
am actualizat lista cu banii intrati, dar mai am o depunere de la ED, va rog sa-mi spuneti cine este.
Vad ca se intareste departamentul Constanta, bravo fetelor !

Va rog sa mai aduceti date despre centrele propuse, daca aveti informatii proaspete.

Revin

............................................................

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Pot transporta si eu colete (sotul de fapt ca el conduce), avem portbagaj mare, din pacate nu pot depozita temporar la mine acasa decat maxim 2-3 pachete, avand spatiu foarte mic.

Eu pot merge in principiu la orice locatie se hotaraste pentru actiunea propri-zisa, mai putin la spitalul Nasta. Acolo sunt copii cu tuberculoza si fiu-meu nu e vaccinat anti TBC.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vias

eu sunt din Brasov...nu stiu sa se organizeze aici ceva...dar voi dona si eu, pot sa trimit alimente, imbracaminte, jucarii!
Numai sa spuneti unde!

Mamica lui JR

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Buna, Vias, te cunosti si cu alte mamici din Brasov, de-aici de pe DC ? Crezi ca se poate contura o actiune si acolo ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

Papanash eu sunt din vaslui te rog sa corectezi, aici avem un centru de primire copii in situatii de abuz in familie, deci majoritatea sunt din familii dezorganizate sau copii batuti si tot felul de situatii sociale. Nu stiu cati copii sunt sau ce varste au dar daca vrei eu ma interesez si anunt zilele astea. Felicitari pentru tot ce faci. Un mare brat de

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2

Diana, ce mai faci ? Ceva detalii despre acest centru ai ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Papanash, cand terminati cu inscrierea voluntarilor pentru actiuni, sa pui pe prima pagina, ce va propuneti sa cumparati, ca sa vad si eu cu ce pot contribui.
Sunt cu ochii pe voi!

O saptamana minunata!

Sigur Nana, va pupam si va multumim ca sunteti in echipa Mosului !

Mergi la inceput