Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns berty spune:

Vineri va fi marele eveniment si daca se ofera vreo fata sa-mi dea numarul de telefon pe PM, va voi tine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Adriana sa iti traiasca fetita!
ce frumoasa e!!!!!!!!!!!doamne!!!!!!
ai grija deea
si tu incearca sa dormi cat de putin...........

petro!!!!!!!!!!!!
Doamne ajuta!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 37+ cu Adam Eduard

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

arlezaaaaaaa, ce faceti?? da-ne un semn!!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

buna fetele...ce liniste a fost azi pe forum....aveti maine sarbatoriti si va pregatiti sa-i petreceti?
o intrebare pentru fetele care au avut sau au in bagajul de spital paturica absorbanta pentru ele, o puneti sub cearceaful de la par sau pe el,direct sub voi?
multumesc

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 42zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

buna fetele...
o intrebare pentru fetele care au avut sau au in bagajul de spital paturica absorbanta pentru ele, o puneti sub cearceaful de la par sau pe el,direct sub voi?

si eu am cumparat paturica absorbanta. presupun ca o sa o pun direct sub mine, nu sub cearceaf... ca sa salvez si cearceaful de eventuale accidente

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

buna fetele...ce liniste a fost azi pe forum....aveti maine sarbatoriti si va pregatiti sa-i petreceti?
multumesc

pai rolul ei care e?... sa nu patezi patul, nu?.. atunci, ce ar cauta sub cearsaf?...
sau poate nu am inteles eu intrebarea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Buna seara, burticilor si noilor mamici.

Adevarul este ca e cam liniste in ultimul timp pe odiseea noastra. Adica a ramas forumul doar pentru incurajari si felicitari, in rest nu prea mai discutam nimic aici.

Ma gandesc ca asta se intampla si din cauza faptului ca datorita existentei contului de FB secret, care confera mai multa intimitate, se intampla acest lucru.Acolo discutiile sunt mult mai ample si pe diverse teme.

Asa ca eu cred ca ar fi bine sa pastram si odiseea plina de informatii si trairi pe care am avut-o anterior, sa mai impartasim din experienele noastre de la ecografii, nastere, alaptare, diverse probleme aparute in sarcina.In mod cert odiseea noastra va fi folositoare si altor fete care vor sa o citeasca si nu participa la grupul secret....Evident ca vom ramane si acolo cu pozele, zburatorii, intimitatile si glumitele noastre, dar ar fi bine sa mai reanimam un pic lucrurile si pe aici.

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

eu nu am cont de facebook nu e corect sa vorbiti numai acolo
eu sunt putin antifacebook , si daca voi stati numai acolo, ar insemna sa-mi fac si eu cont

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

pai rolul ei care e?... sa nu patezi patul, nu?.. atunci, ce ar cauta sub cearsaf?...
sau poate nu am inteles eu intrebarea..

nah, ma gandeam ca s-ar vedea aiurea pe cearceaf,mai ales la spital si nu stiam daca e vorba de protejat doar salteaua sau si cearceafurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Felicitari noilor mamici si bun venit noilor bebelusi!

Noi ne luptam cu urletele, tot ma gindesc ca e de la ce mananc dar cred ca pur si simplu faptul ca am tot repetat ca n'o sa faca Zoe colici n'a fost chiar de maxim efect(eu in sinea mea tot repet ca n'are colici). javascript:insertsmilie('')

Eu n'am folosit aleza si nici n'as sta pe ea ca le urasc, pana si Zoicai ii pun un scutec de finet deasupra (da se murdareste dar daca tot am masina de spalat si uscator macar sa le folosesc), bon, nici n'am murdarit cearceaf/saltea in spital, nici acasa. Plus ca aleza e de plastic, s'ar putea sa fie ultima pe care sa vrei s'o simti pe piele.

dintre lucrurile luate de la targ voiam sa vi le laud pe cele de la daninaline, mi se par foarte bune, moi, exact cum trebuie pentru un bebelus nou nascut. Si au avut si o oferta buna.

Bramburico, o sa fie bine, o sa vezi

La multi ani sarbatoritelor, sa fie sanatoase alaturi de puiuti!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput