Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Ooka, cum doarme Zoe? cu alaptatul cum e?
ii dai ceva anticolici?

si poza restatanta la baita???

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Cristi, multumesc de intrebare. Zoe doarme, uneori doar mananca si doarme, alteori mai alterneaza cu un miorlait. Ieri a fost mai rau ca a varsat cind a ragait, in general dupa 3 dimineata nu prea sta treaza, insa pana la 3 surpriza, cum ne e norocul. Alaptatul merge, mai bag si galactogil, dar sincer nu cred ca am nevoie. Cit despre baie, chiar i'am facut singura si pina nu se milostiveste careva n'am mina, dar merge, asa ca daca va face cu ochiul, nu ezitati.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele intrati si aici sa vorbiiiiiim
daca totusi majoritatea ramane pe facebook..cui pot sa ii trimit pm cu numele?

am si eu o intrebare
mi-a luat mama finet 2 m..si vreau sa ma apuc sa-l tai, insa vroiam sa va intreb care sunt mai utile: bucati de dimensiuni mai mici sau mai mare?..aproximativ cam de cat?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Corina, eu am cumparat 70/70, dar cred ca mamicile mai experimentate ar avea o opinie mai putin subiectiva.

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

trimite-mi mie pm si te adaug daca nu au facut-o deja fetele...

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

am si eu o intrebare
mi-a luat mama finet 2 m..si vreau sa ma apuc sa-l tai, insa vroiam sa va intreb care sunt mai utile: bucati de dimensiuni mai mici sau mai mare?..aproximativ cam de cat?

eu nu stiu din proprie experienta care sunt mai bune, dar mi s-a spus ca ar fi mai indicat sa ai bucati mai mari. de ex 1mx1m in loc de cele de 60cmx60cm. si eu am cumparat finet la metraj - latimea lui era de 90cm, deci le-am facut de 90x90... plus ca mi-au ramas niste bucatele de 45x30 (vreo 4)

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

emma ti-am trimis pm
anita

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Buna seara fetele!

Felicitarile sunt la ordinea zilei! (chiar si pentru atat, mie imi place forumul nostru )
Asa ca... La Multi Ani, Ralu si sarbatoritilor de maine! si Felicitari noilor mamici!

Eu n-am avut cine stie ce activitate pe aici, dar acum, pe ultima suta de metri, imi prinde tare bine ca mai vorbesc cu voi, pentru ca incepe sa mi se para complicat sa ai 39 de saptamani si sa te gandesti ca tre' sa nasti... bleah... nu credeam sa fiu chiar mamaliga, da' ma apuca uneori niste emotii!...
Brambu, cred ca tu ai emotii si mai mari... te pupam, nu te stresa prea tare!

Bianca, multumesc pentru incurajari, chiar conteaza... eu stau foarte clar cu teoria despre nastere, dar imi cam fac ganduri despre cum am sa ma descurc cu practica

Luny, ai dreptate, cel mai mult depinde de doctor, ce te sfatuieste despre felul in care sa nasti; cred ca depinde si de mamica uneori... eu l-am 'inmuiat' pe dr meu, care e destul de cunoscut ca prefera sa faca cezariene, sa ma ajute cu nasterea naturala - adevarul este ca a fost o 'inia o pauzare' mai usoara decat m-am asteptat

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

voiam sa spun ca a fost o inia o pauzare mai usoara decat m-am asteptat... uf, chiar si tastatura incepe sa scape de sub control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui ivanca78

voiam sa spun ca a fost o inia o pauzare mai usoara decat m-am asteptat... uf, chiar si tastatura incepe sa scape de sub control

Nu e tastatura, e ceva soft automat de la DC, a luat-o ca pe un cuvant obscen, vezi ca in loc de cuvantul tau iti baga "ia o pauza" intr in....re.

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 35 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput